Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na początku jak zobaczyłem temat bitwy i te trzy zdjęcia to myśłałem, że nic ciekawego nie będzie. No cóż czasami lubię się mylić. Świetne pracki, później można do Wolnych dyskusji wrzucić cały topic :D.

Mój faworyt do Lecter z podtekstem :D.

Napisano

Dobra

Pracka SCORPI`ka Swietna

Ale boki zrywałem jak zobaczyłem prackę --Chris--A

Super

Póki co to wychodzą same fotomontaże z jajem i DOBRZE.

Tak trzymać ludzie...

Zero :) dopracowania ALE JAKIE POMYSŁY... Można boki Rwać

Napisano

Ej no super. Zaskakujecie mnie.

sebfx i --Chris--: swietne odejście od schematu! DruG - proste a jakie zaskakujące :) Jak widać właśnie pomysł się liczy.

..choć perełki techniczne też są mile widziane :)

Napisano

arnold wymiata. i pomyslec ze na codzien jestescie normalnymi ludzmi.. normalnymi jak normalnymi....rewelacja. zachowam siobie ta strone jako startowa na polpszenie humoru:-D

Napisano

SCORPI- ale figurki się dorobił nasz znajomy[lol2]

--Chris-- czyżby w minie pana posła było widać zadowolenie?

No to ja bajkowo:

toons.jpg

Czekam na wasze kolejne pomysły.

Napisano
Originally posted by giorgione

drug z tymi głowami w skale to świetna pracka:D

No, szczegolnie Lincolna umiejetnie wpasowałes [lol]

WavaMiva: No ten agent celnie dobrany, nawet podobny do oryginalu.

Napisano

wow, dwa dni tu nie zaglądałem i już tyle naprodukowaliście :o przejżałem wszystko i narazie chyba rządzi DruG z Terminatorem 2 [lol2]

a ja nie będe gorszy i też coś dorzucę :D

3girls.jpg

Napisano

Po pierwsze witam wszystkich, jako nowy czlonek forum... do tej pory nie bawilem sie w grafike komputerowa ( wiec nie liczcie na jakies oszalamiajace prace z mojej strony )... ale... ale wlasnie postanowilem nauczyc sie czegos nowego i oto jestem... pewnie mi to troche zajmie, az moje prace beda prezentowac jakis poziom, bo przy kompie siedzie tylko w weekendy jak jestem w domku ( no wiecie studia ;-( )... dosc gadania oto moja pierwsza praca:

Napisano

Drobna popowiedź, postaraj się aby ta twarz wtopiła się w obrazek reszte zdjęcia. musisz ją skamienić, tzn postaraj się sprawić aby twarz wyglądał jak skała.

Napisano

Thx Gacek :) Twojej \'bajkowej\' pracy ciągle nie widać :(

everyman: jak ramze napisał, zmniejsz saturacje, zrób z tego skałe i pracka będzie super! Jak tu wcześniej zasugerował DruG - możesz dodać jeszcze Lincolna obok ;)

Napisano

\"Za zniszczenie mojego medialnego wizerunku nakazuje natychmiastową dewaluację złotówki i odcięcie od Polski dostaw świeżego, amerykańskiego mleka!\"

leander-fotomontaz6.jpg

Napisano

thx za rady... mysle, ze teraz efekt jest lepszy... chociaz do doskonalosci jeszcze brakuje ;-p... a tak wygladal oryginalny fotos wykorzystany do stworzenia obrazka (w pomniejszeniu):

org.JPG

Napisano

everyman: super, masz do tego smykałkę, widać kilka ciekawych drobiazgów jak podrasowany ząb :) Świetnie dodałeś skałe na lewym zboczu drogi. Ja bym jeszcze poeksperymentował z ujednoliceniem barwy twarzy (najpierw saturacja na zero, potem bawisz sie kolorami) i usunął to rozpęknięcie po lewej - spłaszcza bryłę.

No i teraz dla odmiany masz chyba najmniejszy avatar na forum :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności