Skocz do zawartości

Tygodniowy speedpainting 19: Polowanie 49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tygodniowy speedpainting 19: Polowanie

• witkowski
      3
    • maciekG
      10
    • Matchias
      0
    • MrPank
      1
    • ortheza
      5
    • Designer97
      7
    • tomzar
      0
    • grim666
      1
    • aspenboy
      13
    • Wojpalek
      2
    • Mruk
      0
    • WWWoj
      1
    • DaRoZ
      6

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Zapraszam do głosowania :)

witkowski

speed1mo7.jpg

maciekG

2001615666128173761_rs.jpg

Matchias

537c60c107a1814a.jpg

MrPank

mffwpolowaniemt6.jpg

ortheza

polowanie2m800.jpg

Designer97

1190463957.jpg

tomzar

komardg2.jpg

grim666

1190559565.jpg

aspenboy

20070923polowanie005bq6.jpg

Wojpalek

b5fb372be8ec9aa5.jpg

Mruk

42244577xb6.jpg

WWWoj

polowanieqm9.jpg

DaRoZ

cwiczonko48glde9.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zdecydowanie Designer - najlepszy pomysł na ten temat ... Każdy w większości przedstawił albo polowanie na zwierzaki przez ludzi albo zwierzaki polujące na ludzi .. - oklepany temat jak widac w powyższym mini konkursiku ... każdy wpadł na podobny pomysł ;)

A designer podszedł do tematu inaczej ... od typowo meskiej strony! Chwała mu!

Napisano

Bardzo fajne prace, podoba mi sie zwlaszcza szeroka interpretacja tematu :)

Glos na cyberpunkowe klimaty witkowskiego

Napisano

głosowałam na aspenboy ponieważ szeroki uśmiech zawitał na mojej twarzy jak zobaczyłam tą pracę.

Napisano

Głos na maćkaG chociaż wybór był niełatwy bo dużo fajnych prac.

Napisano

o to juz sie skonczylo...a ja chcialem dokonczyc..bo mi troche dynamika umknela...no nic..glos na ortheze..troche zwierzaczek nie teges ale reszta bardzo kozak :)

Napisano

zavotowalem na ortheze. za kompozycje.

podobaja mi sie tez prace daroza(kolor i struktura), maćkag(generalnie), wojpalek(wrazliwy pomysl - gratulacje), aspenboy(dowcip) i zalazek niezlego pomyslu u WWWoja.

troche nie rozumiem napiecia na odjechany pomysl. idac podobna sciezka powinienem namalowac prace rolnikow na polu albo gre w polo i wtedy bym byu majster avant garde. teraz jest tak ze pojawiaja sie prace w koncepcji "wymyslne" z ktorych malo takich gdzie dojrzec mozna interesujacy pomysl plastyczny. kompo, kolor, kreske, forme czy cos podobnego.

mnie w polowaniu najbardziej interesowałoby jak ktos rozwiaze ze jeden bohater jest mysliwym a drugi ofiara. jak pokazac nadrzednosc/podrzednosc. jest rewelacyjnie duzo motywow, ktore nie latwo ukazac. niepewnosc mysliwego, dynamike poscigu, cisze skradania, brutalnosc i milion innych. czy nie dosc juz podobnego myslenia dookola, ktore wszystko przemieni w wszystko? pomyslmy, pare hasel na poczekaniu: "polowanie na jelenia - mediamarkt", "polowanie na muchy - wajda", "polowanie - nowa akcja reklamowa lacoste", "polowanie - letnie imprezy w powsinie".... tak samo jak bogaty nie rowna sie zlodziej to i polowanie to nie stanie przed sklepem (sory grim).

Napisano

Prace są świetne. Jak zwykle wybór trudny. Mój klimat, to praca Daroz'a. Więc na niego głosuję ;)

Praca najbardziej malarska, wrażliwa. Prostymi środkami nadał jej klimat.

Napisano

Moj glos na MackaG, w poprzedniej edycji tez mnie zwalil z nog technika.

troche nie rozumiem napiecia na odjechany pomysl. idac podobna sciezka powinienem namalowac prace rolnikow na polu albo gre w polo i wtedy bym byu majster avant garde. teraz jest tak ze pojawiaja sie prace w koncepcji "wymyslne" z ktorych malo takich gdzie dojrzec mozna interesujacy pomysl plastyczny. kompo, kolor, kreske, forme czy cos podobnego.

mnie w polowaniu najbardziej interesowałoby jak ktos rozwiaze ze jeden bohater jest mysliwym a drugi ofiara. jak pokazac nadrzednosc/podrzednosc. jest rewelacyjnie duzo motywow, ktore nie latwo ukazac. niepewnosc mysliwego, dynamike poscigu, cisze skradania, brutalnosc i milion innych. czy nie dosc juz podobnego myslenia dookola, ktore wszystko przemieni w wszystko? pomyslmy, pare hasel na poczekaniu: "polowanie na jelenia - mediamarkt", "polowanie na muchy - wajda", "polowanie - nowa akcja reklamowa lacoste", "polowanie - letnie imprezy w powsinie".... tak samo jak bogaty nie rowna sie zlodziej to i polowanie to nie stanie przed sklepem (sory grim).

Trzeba by ten tekst do regulaminu "weekly speedpaintings" dorzucic :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności