Ops Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 hi mysle ze ta postac bardziej przypadnie do gustu mlodszym uzytkownikom forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 wyglada jak klozet ale ladne czekamy na dalsze postempy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Śmieszny:] Szybko zmień temat bo już czuje oddech Druga:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Hhhhhh....... hhhhhhhh.......hhhhhhhh........ Hhhhhheeeheh, fajny:) Jak go nazywali na RTL7, bo zapomnialem? :) Samo \"Boo\"? P.S. Temat:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2003 klozet?? nie rozumiem :D szit temat na smierc zapomnialem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Z tego co pamietam usta mial inne. Ogolnie troche go przypomina, ale nie jest to perfekt. Ktora z jego postaci robisz (mial chyba ze 3:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Zrob tego rozowiutkiego pulchniutkiego:D. Przyjemnie sie zapowiada. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 boo mial 5 postaci (nawiasem mowiac) + 3 asymilacje z wojownikami Z :p ale ten mi wyglada na ostania forme na Kid Boo ale heh strasznie niepodobny jest. najladniej wyszlo sklepienie czaszki z antenka. pozdro Vetis - byly mega fan Dragon Ball :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 A to z tego filmu!! Stare dobre czasy się przypomniały. Paczka chipsów, cola 0.5l i dragonball. Szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie tej postaci, ale wydaje mi się, że jest podobna. A nawet jak nie to i tak fajny model. [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 no i masz. jak na zlosc wszystkie galerie na stronach ktore odwiedzialem albo zablokowane albo juz dawno wygasly. moze mnie ktos poratuje swoja kolekcja bede bardzo wdzieczny wystarczy kilka zdjec z gory dzieki aNdREa: trudno tu mowic o jakich kolwiek ustach w bajce byly przedstawione jako prosta pojedyncza kreska ktora jakze dostadnie oddawala jego szyderczy charakterek :) to co tutaj widzisz to powiedzmy tak moja prywatna interpretacja ktora ulegnie zmianie PS. to bedzie ten powstaly po polaczeniu zlego i dobrego buu Vetis: ty tez??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2003 łups... to pisalem ja krzyniu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Nie tylko Wy;) Nawet nie wiecie jak cierpialem, gdy wyjechalem do Leby w momencie, gdy Vegeta stawal sie super wojownikiem;) Namiot stal pare metrow od domu wlascicieli, wiec stalem zawsze przy oknie i podgladalem, gdy dzieciaki ogladaly :D Hyhy... to byla mania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 hehehe ucieczki z ostatnich lekcji : \"bo nie zadaze na dragonbala\" magiczna godzina 15 i euforia gdy zaczeli poszczac po 3 odcinki naraz :D a tutaj chyba lepsza wersja ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Wiem, wiem - miałem się nie odzywać na forum puki nie skończę swojej pierwszej pracy - ale to jest silniejsze ode mnie :) Cshy - myślę, że ci się to przyda, a innym pozwoli wyłapać błędy. Różne FORMY Buu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 mmmmmmmm nice wielkie dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 ehehe fajne ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 stare dobre czasy. szkoda ze juz nie puszczaja tego w telewizji. praca fajna czekam z niecierpliwoscia :D, moze pozniej jakas walka z songiem ??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 updejcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Jako fan DB nie mogę nic nie napisać :) Na razie OK. Wygląda jakby był gumowy :D, a taki właśnie był Buu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 to znowu ja :D mam pare uwag :D - co do glowy: 1. jest za duzy usmiech z tego co pamietam to 3 buu (ten ktorego robisz) zawsze byl strasznie wkurzony i zadko sie smial, wiec mozesz zmazac ten umiech z jego buzi. 2. ma zaszeroka szczene, i buu mial inny ksztaut szczeny, popatrz na rozne obrazki z buu poszukaj jego fotek. pozdro Vetis :D 3. tu nie jestem calkowcie pewien - albo twoj buu ma zabardzo do przodu wysuniete czolo i antenke albo zabardzo wcisnieta twarz - heh i tak na jedno wychodzi. 4. ma zaduza przerwe (tam gdzie powinien byc nos) -co do cialka: 1. bardoz mi sie podoba 2. jest troche abardzo klata przypakowana ogolnie sie robi podobny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 mi sie nie podobaja pakuly na klacie... nie dizala na nie grawiitacja kolejny raz(juz komus to pisalem)... zyly na szyi za chude. ogolnie twarz ma za szeroka i za krotka... zmien proporcje i od razu nabierze ksztaltu... ale narazie jest dobrze :)... acha i jest troche za gruby jak na tego tamtego bu w 3 stadium czy jak to tam ;)... czkeam na efekty, nawet masz linka ;D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Z klatą \"trochę\" przesadziłeś. Poza tym wydaje mi się ok :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 wg mnie klatka jest ok - na refkach tez jest taka \"przesadzona\" wymodeluj mu te wzdete zyly! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Drug jak ty urczo wyglądasz z tą brodą i w piknej czapeczce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 ja wyglada taki brzuszek?? Edit: łups dopiera teraz zauwarzylem ze przydalo by sie zmniejszyc barki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladin Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Nareszcie temat DragonBalla :D troche za gruba antenka i kulka na jej koncu tez, a klatka, moze troche bardziej kwadratowa powinna byc lub chudsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 ladnie ale nadal klata zbyt napakowana i za okragla, pozaz tym to brakuje obojczykow i hmm zbyt wyrazny podzial na miesnie proste brzucha i zawaskie sciegna miesni przy szyi i nadal glowa do poprawy. pozdro vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 updejcik z obrazkow ktore znalezlem ten najbardziej oddaje buu jakiego pamietam http://www.saiyanultimate.com/buu1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 o ladnie ale zachudo w moejsu gdzie jest biceps i gdzie si biceps przyczepia do naramiennego i barku. klata nadal zbyt napakowana. za mala glowa i z tylu zadluga szyja. twarz ma jakby mu ktos nadepnal - jakas za bardzo wklesla. pozdro Vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 wiem ze to nie ten boo ale poparz na glowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Mial bym kilka uwag ale co najwazniejsze troszke policzki mo wystaja za bardzo a nos za malo ! Ale i tak jest zajebiscie ! No i jescze jedno ! Jak go modelujesz ? Edit poly czy moze nurms ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Troche za \"waskie\" bicepsy. Reszta nie jest zla jak to mowia, mi sie nawet podoba. Jeszcze tylko jedna uwaga (zauwazona przez mlodszego brata):\" Buu Buu nie mial nosa\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 .... cos z ta glowa nie tak....ja wole Buu w innym wcieleniu ;) ale ten jest calkiem ladnie wymodelowany !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Dokoncz go !! Dokoncz !! Dokoncz !! Fajny i niedokonczony !! Dokoncz !! [lol2] Czekam z niecierpliwoscia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Fjny fajny! Mięśnie ciągle troche zbyt duże wg mnie i takie zbyt... okrągłe? Do tego coś z twarzy niepodobny - wygląda jak postać z rasy Boo ale nie jak sam Boo. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 rece za chuude... ale tak fajny, te pakuly trohce zmienic, ale to juz pisalem wdczesniej chyba ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi