Napisano 17 Grudzień 200321 l hi mysle ze ta postac bardziej przypadnie do gustu mlodszym uzytkownikom forum :D
Napisano 17 Grudzień 200321 l Hhhhhh....... hhhhhhhh.......hhhhhhhh........ Hhhhhheeeheh, fajny:) Jak go nazywali na RTL7, bo zapomnialem? :) Samo \"Boo\"? P.S. Temat:P
Napisano 17 Grudzień 200321 l Z tego co pamietam usta mial inne. Ogolnie troche go przypomina, ale nie jest to perfekt. Ktora z jego postaci robisz (mial chyba ze 3:)?
Napisano 17 Grudzień 200321 l Zrob tego rozowiutkiego pulchniutkiego:D. Przyjemnie sie zapowiada. Pozdro[piwo]
Napisano 17 Grudzień 200321 l boo mial 5 postaci (nawiasem mowiac) + 3 asymilacje z wojownikami Z :p ale ten mi wyglada na ostania forme na Kid Boo ale heh strasznie niepodobny jest. najladniej wyszlo sklepienie czaszki z antenka. pozdro Vetis - byly mega fan Dragon Ball :D
Napisano 17 Grudzień 200321 l A to z tego filmu!! Stare dobre czasy się przypomniały. Paczka chipsów, cola 0.5l i dragonball. Szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie tej postaci, ale wydaje mi się, że jest podobna. A nawet jak nie to i tak fajny model. [soczek]
Napisano 17 Grudzień 200321 l no i masz. jak na zlosc wszystkie galerie na stronach ktore odwiedzialem albo zablokowane albo juz dawno wygasly. moze mnie ktos poratuje swoja kolekcja bede bardzo wdzieczny wystarczy kilka zdjec z gory dzieki aNdREa: trudno tu mowic o jakich kolwiek ustach w bajce byly przedstawione jako prosta pojedyncza kreska ktora jakze dostadnie oddawala jego szyderczy charakterek :) to co tutaj widzisz to powiedzmy tak moja prywatna interpretacja ktora ulegnie zmianie PS. to bedzie ten powstaly po polaczeniu zlego i dobrego buu Vetis: ty tez??? :D
Napisano 17 Grudzień 200321 l Nie tylko Wy;) Nawet nie wiecie jak cierpialem, gdy wyjechalem do Leby w momencie, gdy Vegeta stawal sie super wojownikiem;) Namiot stal pare metrow od domu wlascicieli, wiec stalem zawsze przy oknie i podgladalem, gdy dzieciaki ogladaly :D Hyhy... to byla mania.
Napisano 18 Grudzień 200321 l Autor hehehe ucieczki z ostatnich lekcji : \"bo nie zadaze na dragonbala\" magiczna godzina 15 i euforia gdy zaczeli poszczac po 3 odcinki naraz :D a tutaj chyba lepsza wersja ust
Napisano 18 Grudzień 200321 l Wiem, wiem - miałem się nie odzywać na forum puki nie skończę swojej pierwszej pracy - ale to jest silniejsze ode mnie :) Cshy - myślę, że ci się to przyda, a innym pozwoli wyłapać błędy. Różne FORMY Buu:
Napisano 18 Grudzień 200321 l stare dobre czasy. szkoda ze juz nie puszczaja tego w telewizji. praca fajna czekam z niecierpliwoscia :D, moze pozniej jakas walka z songiem ??:D
Napisano 18 Grudzień 200321 l Jako fan DB nie mogę nic nie napisać :) Na razie OK. Wygląda jakby był gumowy :D, a taki właśnie był Buu. Powodzenia.
Napisano 18 Grudzień 200321 l to znowu ja :D mam pare uwag :D - co do glowy: 1. jest za duzy usmiech z tego co pamietam to 3 buu (ten ktorego robisz) zawsze byl strasznie wkurzony i zadko sie smial, wiec mozesz zmazac ten umiech z jego buzi. 2. ma zaszeroka szczene, i buu mial inny ksztaut szczeny, popatrz na rozne obrazki z buu poszukaj jego fotek. pozdro Vetis :D 3. tu nie jestem calkowcie pewien - albo twoj buu ma zabardzo do przodu wysuniete czolo i antenke albo zabardzo wcisnieta twarz - heh i tak na jedno wychodzi. 4. ma zaduza przerwe (tam gdzie powinien byc nos) -co do cialka: 1. bardoz mi sie podoba 2. jest troche abardzo klata przypakowana ogolnie sie robi podobny :D
Napisano 18 Grudzień 200321 l mi sie nie podobaja pakuly na klacie... nie dizala na nie grawiitacja kolejny raz(juz komus to pisalem)... zyly na szyi za chude. ogolnie twarz ma za szeroka i za krotka... zmien proporcje i od razu nabierze ksztaltu... ale narazie jest dobrze :)... acha i jest troche za gruby jak na tego tamtego bu w 3 stadium czy jak to tam ;)... czkeam na efekty, nawet masz linka ;D...
Napisano 19 Grudzień 200321 l wg mnie klatka jest ok - na refkach tez jest taka \"przesadzona\" wymodeluj mu te wzdete zyly!
Napisano 19 Grudzień 200321 l Autor ja wyglada taki brzuszek?? Edit: łups dopiera teraz zauwarzylem ze przydalo by sie zmniejszyc barki :)
Napisano 19 Grudzień 200321 l Nareszcie temat DragonBalla :D troche za gruba antenka i kulka na jej koncu tez, a klatka, moze troche bardziej kwadratowa powinna byc lub chudsza
Napisano 19 Grudzień 200321 l ladnie ale nadal klata zbyt napakowana i za okragla, pozaz tym to brakuje obojczykow i hmm zbyt wyrazny podzial na miesnie proste brzucha i zawaskie sciegna miesni przy szyi i nadal glowa do poprawy. pozdro vetis
Napisano 19 Grudzień 200321 l Autor updejcik z obrazkow ktore znalezlem ten najbardziej oddaje buu jakiego pamietam http://www.saiyanultimate.com/buu1.jpg
Napisano 19 Grudzień 200321 l o ladnie ale zachudo w moejsu gdzie jest biceps i gdzie si biceps przyczepia do naramiennego i barku. klata nadal zbyt napakowana. za mala glowa i z tylu zadluga szyja. twarz ma jakby mu ktos nadepnal - jakas za bardzo wklesla. pozdro Vetis
Napisano 28 Grudzień 200321 l Mial bym kilka uwag ale co najwazniejsze troszke policzki mo wystaja za bardzo a nos za malo ! Ale i tak jest zajebiscie ! No i jescze jedno ! Jak go modelujesz ? Edit poly czy moze nurms ?
Napisano 28 Grudzień 200321 l Troche za \"waskie\" bicepsy. Reszta nie jest zla jak to mowia, mi sie nawet podoba. Jeszcze tylko jedna uwaga (zauwazona przez mlodszego brata):\" Buu Buu nie mial nosa\".
Napisano 28 Grudzień 200321 l .... cos z ta glowa nie tak....ja wole Buu w innym wcieleniu ;) ale ten jest calkiem ladnie wymodelowany !!
Napisano 12 Styczeń 200421 l Dokoncz go !! Dokoncz !! Dokoncz !! Fajny i niedokonczony !! Dokoncz !! [lol2] Czekam z niecierpliwoscia !
Napisano 12 Styczeń 200421 l Fjny fajny! Mięśnie ciągle troche zbyt duże wg mnie i takie zbyt... okrągłe? Do tego coś z twarzy niepodobny - wygląda jak postać z rasy Boo ale nie jak sam Boo. Pozdr
Napisano 12 Styczeń 200421 l rece za chuude... ale tak fajny, te pakuly trohce zmienic, ale to juz pisalem wdczesniej chyba ;).