Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hi

mysle ze ta postac bardziej przypadnie do gustu mlodszym uzytkownikom forum :D

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hhhhhh....... hhhhhhhh.......hhhhhhhh........

Hhhhhheeeheh, fajny:) Jak go nazywali na RTL7, bo zapomnialem? :) Samo \"Boo\"?

P.S. Temat:P

Napisano
  • Autor

klozet?? nie rozumiem :D

szit temat na smierc zapomnialem:)

Napisano

Z tego co pamietam usta mial inne. Ogolnie troche go przypomina, ale nie jest to perfekt. Ktora z jego postaci robisz (mial chyba ze 3:)?

Napisano

boo mial 5 postaci (nawiasem mowiac) + 3 asymilacje z wojownikami Z :p ale ten mi wyglada na ostania forme na Kid Boo ale heh strasznie niepodobny jest. najladniej wyszlo sklepienie czaszki z antenka.

pozdro

Vetis - byly mega fan Dragon Ball :D

Napisano

A to z tego filmu!! Stare dobre czasy się przypomniały. Paczka chipsów, cola 0.5l i dragonball. Szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie tej postaci, ale wydaje mi się, że jest podobna. A nawet jak nie to i tak fajny model.

[soczek]

Napisano

no i masz. jak na zlosc wszystkie galerie na stronach ktore odwiedzialem albo zablokowane albo juz dawno wygasly. moze mnie ktos poratuje swoja kolekcja bede bardzo wdzieczny wystarczy kilka zdjec z gory dzieki

aNdREa: trudno tu mowic o jakich kolwiek ustach w bajce byly przedstawione jako prosta pojedyncza kreska ktora jakze dostadnie oddawala jego szyderczy charakterek :)

to co tutaj widzisz to powiedzmy tak moja prywatna interpretacja ktora ulegnie zmianie

PS. to bedzie ten powstaly po polaczeniu zlego i dobrego buu

Vetis: ty tez??? :D

Napisano

Nie tylko Wy;) Nawet nie wiecie jak cierpialem, gdy wyjechalem do Leby w momencie, gdy Vegeta stawal sie super wojownikiem;) Namiot stal pare metrow od domu wlascicieli, wiec stalem zawsze przy oknie i podgladalem, gdy dzieciaki ogladaly :D

Hyhy... to byla mania.

Napisano
  • Autor

hehehe ucieczki z ostatnich lekcji : \"bo nie zadaze na dragonbala\"

magiczna godzina 15 i euforia gdy zaczeli poszczac po 3 odcinki naraz :D

a tutaj chyba lepsza wersja ust

Napisano

Wiem, wiem - miałem się nie odzywać na forum puki nie skończę swojej pierwszej pracy - ale to jest silniejsze ode mnie :)

Cshy - myślę, że ci się to przyda, a innym pozwoli wyłapać błędy.

Różne FORMY Buu:

buu1.jpg

buu2.jpg

buu3.jpg

buu4.jpg

buu5.jpg

buu6.jpg

buu7.jpg

buu8.jpg

buu9.jpg

buu10.jpg

buu11.jpg

buu12.jpg

buu13.jpg

Napisano

stare dobre czasy. szkoda ze juz nie puszczaja tego w telewizji.

praca fajna czekam z niecierpliwoscia :D, moze pozniej jakas walka z songiem ??:D

Napisano

Jako fan DB nie mogę nic nie napisać :)

Na razie OK. Wygląda jakby był gumowy :D, a taki właśnie był Buu.

Powodzenia.

Napisano

to znowu ja :D

mam pare uwag :D

- co do glowy:

1. jest za duzy usmiech z tego co pamietam to 3 buu (ten ktorego robisz) zawsze byl strasznie wkurzony i zadko sie smial, wiec mozesz zmazac ten umiech z jego buzi.

2. ma zaszeroka szczene, i buu mial inny ksztaut szczeny, popatrz na rozne obrazki z buu poszukaj jego fotek.

pozdro

Vetis :D

3. tu nie jestem calkowcie pewien - albo twoj buu ma zabardzo do przodu wysuniete czolo i antenke albo zabardzo wcisnieta twarz - heh i tak na jedno wychodzi.

4. ma zaduza przerwe (tam gdzie powinien byc nos)

-co do cialka:

1. bardoz mi sie podoba

2. jest troche abardzo klata przypakowana

ogolnie sie robi podobny :D

Napisano

mi sie nie podobaja pakuly na klacie... nie dizala na nie grawiitacja kolejny raz(juz komus to pisalem)... zyly na szyi za chude. ogolnie twarz ma za szeroka i za krotka... zmien proporcje i od razu nabierze ksztaltu... ale narazie jest dobrze :)... acha i jest troche za gruby jak na tego tamtego bu w 3 stadium czy jak to tam ;)...

czkeam na efekty, nawet masz linka ;D...

Napisano

Z klatą \"trochę\" przesadziłeś. Poza tym wydaje mi się ok :).

Napisano

wg mnie klatka jest ok - na refkach tez jest taka \"przesadzona\"

wymodeluj mu te wzdete zyly!

Napisano
  • Autor

ja wyglada taki brzuszek??

Edit:

łups dopiera teraz zauwarzylem ze przydalo by sie zmniejszyc barki :)

Napisano

Nareszcie temat DragonBalla :D troche za gruba antenka i kulka na jej koncu tez, a klatka, moze troche bardziej kwadratowa powinna byc lub chudsza

Napisano

ladnie ale nadal klata zbyt napakowana i za okragla, pozaz tym to brakuje obojczykow i hmm zbyt wyrazny podzial na miesnie proste brzucha i zawaskie sciegna miesni przy szyi i nadal glowa do poprawy.

pozdro

vetis

Napisano

o ladnie ale zachudo w moejsu gdzie jest biceps i gdzie si biceps przyczepia do naramiennego i barku. klata nadal zbyt napakowana. za mala glowa i z tylu zadluga szyja. twarz ma jakby mu ktos nadepnal - jakas za bardzo wklesla.

pozdro

Vetis

Napisano

Mial bym kilka uwag ale co najwazniejsze troszke policzki mo wystaja za bardzo a nos za malo ! Ale i tak jest zajebiscie ! No i jescze jedno ! Jak go modelujesz ? Edit poly czy moze nurms ?

Napisano

Troche za \"waskie\" bicepsy.

Reszta nie jest zla jak to mowia, mi sie nawet podoba.

Jeszcze tylko jedna uwaga (zauwazona przez mlodszego brata):\" Buu Buu nie mial nosa\".

Napisano

.... cos z ta glowa nie tak....ja wole Buu w innym wcieleniu ;) ale ten jest calkiem ladnie wymodelowany !!

Napisano

Dokoncz go !! Dokoncz !! Dokoncz !! Fajny i niedokonczony !! Dokoncz !! [lol2] Czekam z niecierpliwoscia !

Napisano

Fjny fajny! Mięśnie ciągle troche zbyt duże wg mnie i takie zbyt... okrągłe? Do tego coś z twarzy niepodobny - wygląda jak postać z rasy Boo ale nie jak sam Boo.

Pozdr

Napisano

rece za chuude... ale tak fajny, te pakuly trohce zmienic, ale to juz pisalem wdczesniej chyba ;).