Napisano 25 Październik 200717 l Czemu taki mały render?:P Mi, bardzo niesmochodziarzowi, sie podoba:D Jedyne co to podkręcić ustawienia no ale to test, wiadomo...
Napisano 25 Październik 200717 l Mnie bardziej przekonuje mentalowska wersja - ma coś w sobie - proponuję przyjrzeć się dokładnie referkom i starać się podciągnąć materiały, aby były "adekwatniejsze"... Tak czy inaczej dobry początek. Podoba się... Powodzenia ;-)
Napisano 26 Październik 200717 l model super, ale render/materialy takie sobie... najbardziej denerwuje mnie chorm felg...
Napisano 27 Październik 200717 l [email protected] ze super model mrkrzysiu nas już przyzwyczaił, bo to u niego zwyczajne... jako ze to wip licze ze pomożecie mi wyciągnąć z tego modelu ile sie da... nie czuje nowych fur ni hu hu jak by to powiedzieć a szkoda jej porzucić. Mrkrzyś nie jest w stanie wyrendzić jej samemu na swoim celeronie. Podpowiecie coś konstruktywnego poza " nie podoba mi sie" ?
Napisano 27 Październik 200717 l ja to robie teraz tak że znajduje jakąś ładną studyjną fotke, i próbuje uzyskać efekt taki jak tam narazie mi nie wychodzi ale jeszcze was zaskocze :p i sądze że to jest dobry sposób bo ma się punkt odniesienia i wiadomo do czego dążyć
Napisano 28 Październik 200717 l Model wiadomo :] Render hmm. Moze zmiekcz bardziej odbicia bo teraz sa za ostre jak dla mnie, cien te mozna by troszke zmiekczyc. Tak jak M@ti napisal chro mtroszke za bardzo odbija.Material opony troszke za duzy nois ma jak dlamnie ;) Nop i hamulce bardziej matowe powinny byc. Tyle ode mnie. Powodzenia bo nie mozna takiego modelu zmarnowac :D
Napisano 28 Październik 200717 l spróbuj cosik takiego http://www.auto4europe.ru/images/news/132/0.jpg Coś jest nie tak pod tym mniejszym wlotem powietrza na zderzaku po prawej stronie, w prawym dolnym rogu. Nie widzę żeby coś takiego było na referkach. Jakbyś mógł pokazać dokładnie tylną lampę, (siatka, viewport, render). Byłbym wdzięczny.
Napisano 28 Październik 200717 l Autor kliment woroszyłow jeszcze was zaskoczy, myślę, że oddałem model w dobre ręce, a w miedzy czasie sobie odpocznę od tego autka i poprawie kiedyś tam to co jest źle, Edytowane 31 Sierpień 200816 l przez mrkrzysiek
Napisano 28 Październik 200717 l wow! lampa wypasiona, dobry detal ;-) mam nadzieję, że tak jak piszesz - jeszcze się zajmiesz modelikiem... a co do klimenta - true :)
Napisano 29 Październik 200717 l eheheh faaaaaaaaajne lampyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) model boma / render no taki jak cie moge zalerzy od gusty :)
Napisano 2 Listopad 200717 l Dla mnie bomba Bubu (!!!) świetnie to wygląda, bardzo mi się podobają tego typu studia. Brawo!
Napisano 2 Listopad 200717 l brzydkie ujęcie :P tak jakby nie miał drugiego słupka z przodu. i jeszcze wnętrze odjechane by sie przydało :D
Napisano 2 Listopad 200717 l Za ciemny monitor masz ;p ;) Wim ze przydalo by sie doswietlic przednia szyba i chyab tak zrobie
Napisano 2 Listopad 200717 l kroi sie praca z najwyższej półki, moim zdaniem nie trzeba Ci nic podpowiadać :)