kliment woroszyłow Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 przyłoże sie jeszcze.... pierwsze podejście. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 podejscie nr 2: wirej + shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Czemu taki mały render?:P Mi, bardzo niesmochodziarzowi, sie podoba:D Jedyne co to podkręcić ustawienia no ale to test, wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Mnie bardziej przekonuje mentalowska wersja - ma coś w sobie - proponuję przyjrzeć się dokładnie referkom i starać się podciągnąć materiały, aby były "adekwatniejsze"... Tak czy inaczej dobry początek. Podoba się... Powodzenia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 model super, ale render/materialy takie sobie... najbardziej denerwuje mnie chorm felg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Chrom za bardzo się świeci - modelik super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 [email protected] ze super model mrkrzysiu nas już przyzwyczaił, bo to u niego zwyczajne... jako ze to wip licze ze pomożecie mi wyciągnąć z tego modelu ile sie da... nie czuje nowych fur ni hu hu jak by to powiedzieć a szkoda jej porzucić. Mrkrzyś nie jest w stanie wyrendzić jej samemu na swoim celeronie. Podpowiecie coś konstruktywnego poza " nie podoba mi sie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 ja to robie teraz tak że znajduje jakąś ładną studyjną fotke, i próbuje uzyskać efekt taki jak tam narazie mi nie wychodzi ale jeszcze was zaskocze :p i sądze że to jest dobry sposób bo ma się punkt odniesienia i wiadomo do czego dążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Ja szpecem od kolek nie jestem ale mnie sie podobac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Model wiadomo :] Render hmm. Moze zmiekcz bardziej odbicia bo teraz sa za ostre jak dla mnie, cien te mozna by troszke zmiekczyc. Tak jak M@ti napisal chro mtroszke za bardzo odbija.Material opony troszke za duzy nois ma jak dlamnie ;) Nop i hamulce bardziej matowe powinny byc. Tyle ode mnie. Powodzenia bo nie mozna takiego modelu zmarnowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 spróbuj cosik takiego http://www.auto4europe.ru/images/news/132/0.jpg Coś jest nie tak pod tym mniejszym wlotem powietrza na zderzaku po prawej stronie, w prawym dolnym rogu. Nie widzę żeby coś takiego było na referkach. Jakbyś mógł pokazać dokładnie tylną lampę, (siatka, viewport, render). Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 (edytowane) kliment woroszyłow jeszcze was zaskoczy, myślę, że oddałem model w dobre ręce, a w miedzy czasie sobie odpocznę od tego autka i poprawie kiedyś tam to co jest źle, Edytowane 31 Sierpień 2008 przez mrkrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 wow! lampa wypasiona, dobry detal ;-) mam nadzieję, że tak jak piszesz - jeszcze się zajmiesz modelikiem... a co do klimenta - true :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 lol ze tez ci sie chcialo te "boxy" w te wneki wkladac :D super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 w ktore wneki?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 eheheh faaaaaaaaajne lampyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) model boma / render no taki jak cie moge zalerzy od gusty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 To teraz moje proby ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Bubu - super renderek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Dla mnie bomba Bubu (!!!) świetnie to wygląda, bardzo mi się podobają tego typu studia. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 brzydkie ujęcie :P tak jakby nie miał drugiego słupka z przodu. i jeszcze wnętrze odjechane by sie przydało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Za ciemny monitor masz ;p ;) Wim ze przydalo by sie doswietlic przednia szyba i chyab tak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 kroi sie praca z najwyższej półki, moim zdaniem nie trzeba Ci nic podpowiadać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 jak dla mnie to troche za bardzo sie uczepiliscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi