Napisano 7 Październik 200717 l Ok - na razie szkic i rozkladanie przedramienia w ostrze, jak znajde czas to mam nadzieje doszlifuje
Napisano 7 Październik 200717 l Bardzo bardzo fajne, mam nadziej, ze ukonczysz. Jedyne co mi nie pasuje to troszke za dlugie przedramiona, wygladaja za ciezko, postac wydaje sie byc dynamiczna, a przez taka dlugosc przedramion traci ja w jakims stopniu.
Napisano 7 Październik 200717 l jka dlamnnie wyglada raczej na ocierzalego robota :] taki chodzacy czolg ktorego nic nie rusza
Napisano 7 Październik 200717 l Omen fajny wymysl aczykolwiek to taki terminator troche :D jak juz chcesz isc w taki design robotka to polecam moze cos ala to (moze ci sie przyda) http://gry.o2.pl/upload/files/fear-pub.jpg tutaj widac ze jest skoczny :D zdrowko
Napisano 7 Październik 200717 l Autor Odsylam do opisu jednostki :P "masywny pancerz" "nieproporcjonalnie dlugie rece"... Teraz koles luzacko sobie idzie, ale jak trzeba porafi przyspieszyc ;]
Napisano 7 Październik 200717 l czytalismy opis :p rece wporzo ale postawe moglbys choc oczywiscie nie musisz zmienic tylko takie porownanko do masywnego stworka z feara strasznie mi sie on spodobal :P jak cos zrobie to bede wlasnie w cos takiego szedl :) pozdro i dawaj dalej bo fajnie sie zapowiada
Napisano 7 Październik 200717 l Omen supeeeeeer koncept, mozna go zrobic w 3d w jakies przyszlosci ? ;)
Napisano 7 Październik 200717 l Autor Jasne Klicek, bylo by bardzo milo ;] Bede go jeszcze ciut modyfikowal, ale wydaje mi sie ze autor tematu mial wlasnie takie cos na mysli :P
Napisano 7 Październik 200717 l Nie widzialem opisu, ale skoro tak to wszystko sie zgadza ;) Tee Klicek pomyslalem o tym samym heh Moze kiedys urzadzimy sobie mala bitwe :)
Napisano 7 Październik 200717 l Super się zapowiada. Nóżka ma dziwny skręt. ...i ta jego lewa łapa coś za gruba. Czekam na c.d. :)
Napisano 9 Październik 200717 l świetny szkic, minimalne użycie cienia a efekt super... też bym tak chciał :(
Napisano 9 Październik 200717 l Projekt mistrzowski... a co do wykonania, szkoda że highlighty przykryły linie podziału blach :P Lineart tabletem rysowany? Wyszło super, ja się chyba prędko nie przyzwyczaję, ołówek na razie niezastąpiony :P
Napisano 9 Październik 200717 l Autor Calosc tabletem . I o to chodzi zeby miejscami highlighty przykryly lineart - dzieki temu sa bardziej uwypuklone a caly rysunek troche lzejszy ;] Niestety na 99% nie uda mi sie dokonczyc konceptu (work work work) - a szkoda :/
Napisano 12 Październik 200717 l dobry koncepcik, nie bardzo dobry jak dla mnie nie ma sie czego czepiac, gdybys tylko wykonczyl, moze jakis kolor...