Napisano 9 Październik 200717 l Nie znam się zbytnio na wizualizacji, wykonanie jak dla mnie rewelka !
Napisano 9 Październik 200717 l sciana z cegiel niieco niedomaga. brak dobrego bumpa/normala. poza tym ladniutkie :)
Napisano 9 Październik 200717 l patrze patrze i......ktora to sciana z cegiel-A co do kamienia to zgadzam sie z przedmowcami-za duze te bloki i plaskie za bardzo caloksztalt ladnie pozdro
Napisano 9 Październik 200717 l Heh, standardowo wszystkie urządzenia, łącznie z monitorami LCD, sa bezprzewodowe :D Obrazki całkiem ładne. Irr + Vray Light czy QMC?
Napisano 9 Październik 200717 l 3ci render - blenda z biurka CI wyszla przez noge ( widac nad kompem ) ;)
Napisano 9 Październik 200717 l Jak zwykle ładniutko - czysto i porządnie. Drugi kolorystycznie mi nie pasi ale poza tym to wszystko super. Gratulacje!
Napisano 9 Październik 200717 l Autor Heh, standardowo wszystkie urządzenia, łącznie z monitorami LCD, sa bezprzewodowe :D Obrazki całkiem ładne. Irr + Vray Light czy QMC? Ca Ładnie:) Lwf? Witam ponownie :) Irr + Lc + Ps Lwf'em sie jeszcze nie bawilem Pozdrawiam
Napisano 9 Październik 200717 l jak zawsze ładne rendery, bardzo mi sie podobają materiały jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to te skały bo wyglądają sztucznie a tak to jest ładnie