polka dot Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 cześć, projekt architektury i aranżacji wnętrz jednorodzinnego apartamentu w jednym z łódzkich apartamentowców. pracownia: tamizo architects group. autorzy projektu: valer i rafał. patronaci projektu: ozi & mat. wizualizacje wykonane w technice Supercolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 fajny klimat, ale pusto;) polka jestes juz w lodzi? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Październik 2007 Autor Share Napisano 10 Październik 2007 polka jestes juz w lodzi? ? ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioootras Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 tadziowi chodzilo o to chyba czy jedziesz na łódźdesign :P no chyba że się myle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 eee...to kto mowil ze sie do lodzi przenosi...??? ktos kiedys chyba...mowil...chyba... popiep#@$%ylo mi sie widac... łódź-design?!?! błe he he:) zapadle kamienice i sypiacy sie tynk, ot caly lodz-design:D:D:D pozdr edit: supercolor? a co to? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioootras Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 ja raczej to mialem na mysli: http://www.lodzdesign.com pierwsza tego typu impreza w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 jest okej ;] kiedy wpadasz do jg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 omfg jak ty robisz te textury albo od kogo kradniesz ? ;] osom, kuchnia troche hardkorowa ale czuć tamizem ;] bardzo fajnie ogólnie salon i płytki rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 co to ten supercolor? , swietne wizki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Ładnie, choć tymi szafkami bym w salon raczej nie wjeżdzał. "Dzwon" w salonie chyba ciut za duzy, ale to moje pierdzenie;) Kolystyka bez zarzutu:) PS Podasz nastawy materiału rolet w qchni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzio Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Fajne, bardzo, ale chyba w kuchni to bym zrobił cokół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Piękne. Mistrz materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Wnętrze czyste i suche a jego serce z mięsa, tłustego. Brakuje czegoś do popicia bo inaczej nie przełknę. To taka moja synestezja. Piękne wizualizacje. Wnętrze trochę mdłe jak dla mnie ale i tak dzięki za doznania. To nie jest żadna krytyka, przepraszam jeśli tak to odebrałeś, ja po prostu to tak przeżywam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 Nie no muszę przyznać że projekt naprawdę niezły tylko martwi mnie jedna rzecz, czy tam nie będzie za ciemno, z tego co zdążyłem zauważyć to w tym apartamencie są tylko dwa okna. Wprawdzie na część 'wypoczynkową' wychodzi dość spore okno ale pozostaje sprawa kuchni, szare fronty szafek i ciemne wykończenie blatu w połączeniu z tylko jednym nie za dużym oknem może nie wypalić. A odnośnie wizki to pełen respekt, i jeszcze jedno o co chodzi z tą techniką Supercolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 a kto mówił, że musi być jasno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 co jest na scianie przy oknie w kuchni ? zastanawiam sie kto wyklada w lodzi kase na lampy erco po 1700/sztuka :) fajny stol w kuchni! jak sie otwiera szafka pod telewizorem ? co to za kanapa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 nieco przynudzone- ale sie podoba choc nie moge sie oprzec wrazeniu ze wyglada na zaprojektowane tak nieco od niechcenia -array i w droge ;) pewna niekonsekwencje wizde w ustawieniu stolu - powinien stac dokladnie na linii plytek a krzesla winny miec szerokosc jednej plytki by szalenie wrecz mogly sie wpasowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Witam. Projekt bardzo dobry. Nawiązujący do modnego i popularnego obecnie stylu. Wykonanie I klasa. Mam jednak pytanie natury technicznej. Zauważam ostatnio w wielu projektach stosowanie dużych powierzchni "drewna". Jaki jest to materiał? Czy naturalne drewno? Czy płyty okleinowane? Czy tego typu materiał jest ogólno dostępny czy wykonywany na zamówienie u stolarza? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam / kuback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 ...moze to byc i drewno ale watpie by byly to az tak duze panele by zmontowac np drzwi szafy - wtedy raczej jakas plyta pilsniowa (?) ...na wizce stol jest raczej z plyty bo jego "nogi" maja sloje poustawiane w zle strony w przypadku gdyby mialoby to byc drewno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi