Napisano 10 Październik 200717 l cześć, projekt architektury i aranżacji wnętrz jednorodzinnego apartamentu w jednym z łódzkich apartamentowców. pracownia: tamizo architects group. autorzy projektu: valer i rafał. patronaci projektu: ozi & mat. wizualizacje wykonane w technice Supercolor
Napisano 10 Październik 200717 l tadziowi chodzilo o to chyba czy jedziesz na łódźdesign :P no chyba że się myle :P
Napisano 10 Październik 200717 l eee...to kto mowil ze sie do lodzi przenosi...??? ktos kiedys chyba...mowil...chyba... popiep#@$%ylo mi sie widac... łódź-design?!?! błe he he:) zapadle kamienice i sypiacy sie tynk, ot caly lodz-design:D:D:D pozdr edit: supercolor? a co to? :)
Napisano 10 Październik 200717 l ja raczej to mialem na mysli: http://www.lodzdesign.com pierwsza tego typu impreza w Polsce
Napisano 10 Październik 200717 l omfg jak ty robisz te textury albo od kogo kradniesz ? ;] osom, kuchnia troche hardkorowa ale czuć tamizem ;] bardzo fajnie ogólnie salon i płytki rox!
Napisano 10 Październik 200717 l Ładnie, choć tymi szafkami bym w salon raczej nie wjeżdzał. "Dzwon" w salonie chyba ciut za duzy, ale to moje pierdzenie;) Kolystyka bez zarzutu:) PS Podasz nastawy materiału rolet w qchni?
Napisano 11 Październik 200717 l Wnętrze czyste i suche a jego serce z mięsa, tłustego. Brakuje czegoś do popicia bo inaczej nie przełknę. To taka moja synestezja. Piękne wizualizacje. Wnętrze trochę mdłe jak dla mnie ale i tak dzięki za doznania. To nie jest żadna krytyka, przepraszam jeśli tak to odebrałeś, ja po prostu to tak przeżywam ;)
Napisano 12 Październik 200717 l Nie no muszę przyznać że projekt naprawdę niezły tylko martwi mnie jedna rzecz, czy tam nie będzie za ciemno, z tego co zdążyłem zauważyć to w tym apartamencie są tylko dwa okna. Wprawdzie na część 'wypoczynkową' wychodzi dość spore okno ale pozostaje sprawa kuchni, szare fronty szafek i ciemne wykończenie blatu w połączeniu z tylko jednym nie za dużym oknem może nie wypalić. A odnośnie wizki to pełen respekt, i jeszcze jedno o co chodzi z tą techniką Supercolor
Napisano 14 Październik 200717 l co jest na scianie przy oknie w kuchni ? zastanawiam sie kto wyklada w lodzi kase na lampy erco po 1700/sztuka :) fajny stol w kuchni! jak sie otwiera szafka pod telewizorem ? co to za kanapa ?
Napisano 23 Październik 200717 l nieco przynudzone- ale sie podoba choc nie moge sie oprzec wrazeniu ze wyglada na zaprojektowane tak nieco od niechcenia -array i w droge ;) pewna niekonsekwencje wizde w ustawieniu stolu - powinien stac dokladnie na linii plytek a krzesla winny miec szerokosc jednej plytki by szalenie wrecz mogly sie wpasowac :)
Napisano 24 Listopad 200717 l Witam. Projekt bardzo dobry. Nawiązujący do modnego i popularnego obecnie stylu. Wykonanie I klasa. Mam jednak pytanie natury technicznej. Zauważam ostatnio w wielu projektach stosowanie dużych powierzchni "drewna". Jaki jest to materiał? Czy naturalne drewno? Czy płyty okleinowane? Czy tego typu materiał jest ogólno dostępny czy wykonywany na zamówienie u stolarza? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam / kuback
Napisano 28 Listopad 200717 l ...moze to byc i drewno ale watpie by byly to az tak duze panele by zmontowac np drzwi szafy - wtedy raczej jakas plyta pilsniowa (?) ...na wizce stol jest raczej z plyty bo jego "nogi" maja sloje poustawiane w zle strony w przypadku gdyby mialoby to byc drewno ;)