Napisano 11 Październik 200717 l rendery ładne , łazienka nie (moim zdaniem). zbyt chaotycznie urządzona
Napisano 11 Październik 200717 l z oknem troche Cie poniosło chyba :P edit do postu klimenta: si si senior rendernięte ładnie ;]
Napisano 11 Październik 200717 l heh a ja wlasnie sie do posadzki chcialem przyczepic (fajna textura, ale fugi wydaja sie byc nieco za szerokie - choc to moze moje odczucie) ogolnie ladny render :)
Napisano 11 Październik 200717 l Witam Fuga kwestia gustu mi w posadzce nie pasuje coś innego. chodzi o te wyszczerbiena, nogi można pokaleczyć (bo tych wyszczerbień nie da sie tak złagodzić jak jest u Ciebie). Po deseniu posadzki można się domyśleć że jest to coś ala marmur (może sztuczny marmur), w każdym razie materiał bardzo kruchy, przed ułożeniem takich płytek trzeba je zfrezować żeby się nie wyszczerbiły. To tyle uwag Pozdrawiam
Napisano 11 Październik 200717 l generalnie wykonanie wzorcowe. Można się przyczepić do modelu ręcznika, który jest usytuowany nienaturalnie na rurze. Gratulacje Pozdrawiam.
Napisano 11 Październik 200717 l Boska posadzka. Displacement? nie, polymodeling xD Rendery fajne ale całosc jesli idzie o koncept słaba.
Napisano 11 Październik 200717 l Oooo.... To co lubię - kibelki do synchronicznego walenia klocka. Obrazek zawieszany nad kibelkiem zawodnika który ostatnio zwyciężył?
Napisano 15 Październik 200717 l Autor Witam. Posadzka to bump - Matchias - wyszczerbienia też ;) Hynol - miał być bidet do płukania ptaka ale jest jak jest ... , a brazek faktycznie ściągnięty ale nie pamiętam skąd. Dzięki za komenty pzdr