vinc Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Taki pokoik zrobiłem....czas renderu mnie zabił poprostu, ale dało rade...co myślicie (pewnie naznajdujecie, hehe)...;]
SWRSC Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 jak dasz większą rozdziałkę to naznajdujemy :p
vinc Napisano 23 Październik 2007 Autor Napisano 23 Październik 2007 jest wieksze, niewiem czemu nie weszło tamte...;] Chcialem wprowadzi troszke ruchu do sceny...nie wiem czy dokońca mi sie to udało...;]
peterr Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 jest ok:D chociaż jak przyjdzie sztorm to Ci wybije szybki i w ogóle domek spłynie;P pozdro
Johny Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Brzydka podloga, u mnie wywoluje odruch wiadomo jaki ;P Strasznie niewyrazna jest komstrukcja trzymajaca te tafle szkla, o ile jakas tam jest :) Takie tafle sa chyba dosc ciezkie, a u Ciebie trzymaj je chyba jakies patyczki... To tyle jesli chodzi o krytyke z mojej strony :) pozdro
D4D4L Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Emm... fajnie fajnie... jedynie co be to AA/przepalenie/ziarno :] reszta pikna/ładny design... twój ? :]
Nash23 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Mnie się podoba. Bardzo ładne światło. Szkoda że to coś czerwonego "legło" w prawym dolnym rogu
mrkrzysiek Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 najbardziej drażni mnie texturka podłogi trochę za często się powtarza i mogłeś zrobić jakieś płyty a nie taki jeden wielki kawałek, ale i tak jest dobrze stolik i ściana podobają mi się,
Orangegraphics Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 ściana na plus, podłoga na minus i ogólnie o konstrukcji szyb i szkła jak było już mówione.. ale ładnie;)
carlosss Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 te siedziska jakieś takie niewygodne się wydają :P brakuje podparcia dla biednego kręgosłupa :P
vinc Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Faktycznie teraz widze że te mocowanie szkła troche za cienkie zrobiłem, nauczka na przyszłoś będzie, podłoga to miały byc pyty...ale wyszło jak jedna całośc ;/...wrzucam takie szybkie zbliżenie na te mocowania, przy następnej pracy zrobie solidniejsze...;]
arch515 Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Faktycznie teraz widze że te mocowanie szkła troche za cienkie zrobiłem, nauczka na przyszłoś będzie, podłoga to miały byc pyty...ale wyszło jak jedna całośc ;/...wrzucam takie szybkie zbliżenie na te mocowania, przy następnej pracy zrobie solidniejsze...;] Ziom :), rozwiązanie tego jest złe. Nie ma takiego czegoś, pająki są mocowane do konstrukcji nośnej (słup itp.). to raz a dwa to mocowanie z płytki ever. Exteriors 2 scena 7.Wiec nie czaruj.. ;) Pyzaty galeria 3d nie służ do wrzucania czegoś na szybko do tego jest VIP. I raczej tam to powinieneś umieścić. Pozdrawiam.
vinc Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 nie mam tych exteriorów, ale widzialem na ulotce, że jest ta scena (podobna,od zewnątrz) to co jest na renderze staralem sie wzorowac z wnętrza, ale slabo widac bylo...;]...i szybko wrzucilem, a robilo sie dlugo...Ty to Ziom AS jestes...pozdro...;]
Currara Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Naprawde sympatyczny widok. jestem pełen podziwu dla materiałów i światła. Jednak palma w tle troszeczke tam nie pasuje, podobnie jak te żółte elementy. Może lepiej gdyby były brązowe. P.S. Ja jeśli chodzi o materiały to jestem poczadkującym. Może ktoś podpowie jak zrobić napszykład taki materiał jak jest na ścianie, albo na podłodze:)
JohnyCa Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Alle szkło. Świetna kompozycja kamienia i szkła. Trochę jasno ale robi dobre wrażenie :)
Rekomendowane odpowiedzi