Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

jest wieksze, niewiem czemu nie weszło tamte...;]

Chcialem wprowadzi troszke ruchu do sceny...nie wiem czy dokońca mi sie to udało...;]

Napisano

Brzydka podloga, u mnie wywoluje odruch wiadomo jaki ;P

Strasznie niewyrazna jest komstrukcja trzymajaca te tafle szkla, o ile jakas tam jest :) Takie tafle sa chyba dosc ciezkie, a u Ciebie trzymaj je chyba jakies patyczki...

To tyle jesli chodzi o krytyke z mojej strony :)

pozdro

Napisano

najbardziej drażni mnie texturka podłogi trochę za często się powtarza i mogłeś zrobić jakieś płyty a nie taki jeden wielki kawałek, ale i tak jest dobrze stolik i ściana podobają mi się,

Napisano

Faktycznie teraz widze że te mocowanie szkła troche za cienkie zrobiłem, nauczka na przyszłoś będzie, podłoga to miały byc pyty...ale wyszło jak jedna całośc ;/...wrzucam takie szybkie zbliżenie na te mocowania, przy następnej pracy zrobie solidniejsze...;]

systpw1.jpg

Napisano
Faktycznie teraz widze że te mocowanie szkła troche za cienkie zrobiłem, nauczka na przyszłoś będzie, podłoga to miały byc pyty...ale wyszło jak jedna całośc ;/...wrzucam takie szybkie zbliżenie na te mocowania, przy następnej pracy zrobie solidniejsze...;]

Ziom :), rozwiązanie tego jest złe. Nie ma takiego czegoś, pająki są mocowane do konstrukcji nośnej (słup itp.). to raz a dwa to mocowanie z płytki ever. Exteriors 2 scena 7.Wiec nie czaruj.. ;)

Pyzaty galeria 3d nie służ do wrzucania czegoś na szybko do tego jest VIP. I raczej tam to powinieneś umieścić. Pozdrawiam.

Napisano

nie mam tych exteriorów, ale widzialem na ulotce, że jest ta scena (podobna,od zewnątrz) to co jest na renderze staralem sie wzorowac z wnętrza, ale slabo widac bylo...;]...i szybko wrzucilem, a robilo sie dlugo...Ty to Ziom AS jestes...pozdro...;]

Napisano

Naprawde sympatyczny widok. jestem pełen podziwu dla materiałów i światła. Jednak palma w tle troszeczke tam nie pasuje, podobnie jak te żółte elementy. Może lepiej gdyby były brązowe.

P.S.

Ja jeśli chodzi o materiały to jestem poczadkującym. Może ktoś podpowie jak zrobić napszykład taki materiał jak jest na ścianie, albo na podłodze:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności