Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Taki pokoik zrobiłem....czas renderu mnie zabił poprostu, ale dało rade...co myślicie (pewnie naznajdujecie, hehe)...;]

asiapok11rp8.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

jest wieksze, niewiem czemu nie weszło tamte...;]

Chcialem wprowadzi troszke ruchu do sceny...nie wiem czy dokońca mi sie to udało...;]

Napisano

jest ok:D chociaż jak przyjdzie sztorm to Ci wybije szybki i w ogóle domek spłynie;P

pozdro

Napisano

Brzydka podloga, u mnie wywoluje odruch wiadomo jaki ;P

Strasznie niewyrazna jest komstrukcja trzymajaca te tafle szkla, o ile jakas tam jest :) Takie tafle sa chyba dosc ciezkie, a u Ciebie trzymaj je chyba jakies patyczki...

To tyle jesli chodzi o krytyke z mojej strony :)

pozdro

Napisano

Emm... fajnie fajnie... jedynie co be to AA/przepalenie/ziarno :] reszta pikna/ładny design... twój ? :]

Napisano

Mnie się podoba. Bardzo ładne światło. Szkoda że to coś czerwonego "legło" w prawym dolnym rogu

Napisano

najbardziej drażni mnie texturka podłogi trochę za często się powtarza i mogłeś zrobić jakieś płyty a nie taki jeden wielki kawałek, ale i tak jest dobrze stolik i ściana podobają mi się,

Napisano

te siedziska jakieś takie niewygodne się wydają :P brakuje podparcia dla biednego kręgosłupa :P

Napisano
  • Autor

Faktycznie teraz widze że te mocowanie szkła troche za cienkie zrobiłem, nauczka na przyszłoś będzie, podłoga to miały byc pyty...ale wyszło jak jedna całośc ;/...wrzucam takie szybkie zbliżenie na te mocowania, przy następnej pracy zrobie solidniejsze...;]

systpw1.jpg

Napisano
Faktycznie teraz widze że te mocowanie szkła troche za cienkie zrobiłem, nauczka na przyszłoś będzie, podłoga to miały byc pyty...ale wyszło jak jedna całośc ;/...wrzucam takie szybkie zbliżenie na te mocowania, przy następnej pracy zrobie solidniejsze...;]

Ziom :), rozwiązanie tego jest złe. Nie ma takiego czegoś, pająki są mocowane do konstrukcji nośnej (słup itp.). to raz a dwa to mocowanie z płytki ever. Exteriors 2 scena 7.Wiec nie czaruj.. ;)

Pyzaty galeria 3d nie służ do wrzucania czegoś na szybko do tego jest VIP. I raczej tam to powinieneś umieścić. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

nie mam tych exteriorów, ale widzialem na ulotce, że jest ta scena (podobna,od zewnątrz) to co jest na renderze staralem sie wzorowac z wnętrza, ale slabo widac bylo...;]...i szybko wrzucilem, a robilo sie dlugo...Ty to Ziom AS jestes...pozdro...;]

Napisano

Naprawde sympatyczny widok. jestem pełen podziwu dla materiałów i światła. Jednak palma w tle troszeczke tam nie pasuje, podobnie jak te żółte elementy. Może lepiej gdyby były brązowe.

P.S.

Ja jeśli chodzi o materiały to jestem poczadkującym. Może ktoś podpowie jak zrobić napszykład taki materiał jak jest na ścianie, albo na podłodze:)

Napisano

Alle szkło. Świetna kompozycja kamienia i szkła. Trochę jasno ale robi dobre wrażenie :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.