Tesaurus Napisano 5 Listopad 2002 Share Napisano 5 Listopad 2002 Postanowilem zrobic cos do tej bitwy. Jeszcze nie wiem na ile mi czas pozwoli, ale bede staral sie stworzyc jak najwiecej :) Szkic ktory widzicie na dole zostal wykonany prze mojego kolege Claudio Pavan. Postaram sie trzymac tego szkicu, lecz jesli przyjdzie mi cos cielawego do glowy w trakcie modelowania nieomiekszam zboczyc nieco z drogi. Oto szkic postaci : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczak Napisano 5 Listopad 2002 Share Napisano 5 Listopad 2002 wyglada zabojczo ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 5 Listopad 2002 Autor Share Napisano 5 Listopad 2002 Pierwszy update. Oto Mad_Mustafa w poczatkowym stadium... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2002 Share Napisano 5 Listopad 2002 tam Szwejk, tu osama - love it. tylko dodaj wielblada z kosmosu, bo gotham Thread usunie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 5 Listopad 2002 Autor Share Napisano 5 Listopad 2002 spoko, spoko... cos sie wykombinuje :)) Bedzie killer jak sie patrzy. Myslalem zeby mu zaladowac troche elektroniki na glowe, albo w okolicach... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Listopad 2002 Share Napisano 5 Listopad 2002 Tesaurus: Hihi, moze byc (raczej bedzie (jest?)) mocny :D Naprawde zabawny etc. biglebowsky Haha, bardzo zabawne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2002 Share Napisano 5 Listopad 2002 Gotham - taki los moderatora, wszyscy na ciem psy wieszaj▒:P Tylko siŕ nie obra┐aj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Listopad 2002 Share Napisano 6 Listopad 2002 Jak to ma byŠ Mustafa to pamiŕtaj o zawiniŕtych noskach butˇw do gˇry, ┐eby Âwiŕtej ziemi nie kopa│:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 6 Listopad 2002 Autor Share Napisano 6 Listopad 2002 update... 6-ta godzina pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 7 Listopad 2002 Autor Share Napisano 7 Listopad 2002 maly close-up na palnik mustafy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 Wiesz co Tesaurus. Na rysunku tak bardzo to nie razi│o. Nawet pasowa│o, ale w modelu to wygl▒da jakby mu kij w gŕbŕ wsadzili. Ale to mo┐e z czasem zacznie siŕ lepiej komponowaŠ.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 7 Listopad 2002 Autor Share Napisano 7 Listopad 2002 hehe spoko. Bedzie dobrze :)) To dopiero poczatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 dodaj mu troche zmarszczek i bedzie bardzo fajny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 .................bardzo trafione............. jak dla mnie sam temat wywoluje w czlowieku zle wspomnienia ale.. jest kilka ale : bardziej polecial bym w klimat goscie zypelnie oblakanego, psychola ten wydaje sie nieco zabawny, przez to niegrozny gdzies w necie widzialem foty oblakanych ,psychicznych ludzi oni maja cos w wyrazie twarzy innego ,tylko ciezko powiedziec co to takiego i gdzie szukac oczy ? usta... wlosy... sama chlusteczka na glowie nie wystarczy raczej do modelu nie nie przywale, bo i nie ma do czego tutaj problem polega na wyczuciu drobnych niuansufff niebawem wystawie swoja bron.... do boju !! pozdrawiam :P fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 A mi sie obrany temat bardzo podoba. Fotoas... Zle wspomnienia to ja bede mial... To sie nazywa byc zjedzonym przez TV Tesaurus: A ty mi sie tu nie obijaj ;) Czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 7 Listopad 2002 Autor Share Napisano 7 Listopad 2002 Czasu mam malo, ale po weekendzie bedzie juz conieco mam nadzieje, narazie nowe shoty na palnik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 te w▒sy w przysz│oÂci bŕd▒ normalniejsze? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 7 Listopad 2002 Autor Share Napisano 7 Listopad 2002 Tak, to tylko pogladowe wasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckan1 Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 no calkiem niezle, ta szczena jest spoko:) zupelnie jak u pana Jacka G. ktory jest czestym gosciem w polsacie sport;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 8 Listopad 2002 Autor Share Napisano 8 Listopad 2002 update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 8 Listopad 2002 Share Napisano 8 Listopad 2002 Te buty raczej nie bardzo. Noski na koncach to dobry pomysl, albo ostatecznie kies oldsqlowe sandalki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 9 Listopad 2002 Autor Share Napisano 9 Listopad 2002 bedzie mial glany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 9 Listopad 2002 Share Napisano 9 Listopad 2002 Zaczyna siŕ z niego co tworzyŠ, ale zŕby zmnienisz ? teraz ma pianino w gŕbie:) i zielony by│ sympatyczniejszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 9 Listopad 2002 Share Napisano 9 Listopad 2002 Hmmm, wydaje mi sie ze zastrzezenia sa bezpodstawne. Wyglada na to ze jestes bardzo konsekwentny i doprowadzisz to do konca z dobra (bardzo? ;) ) jakoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 9 Listopad 2002 Autor Share Napisano 9 Listopad 2002 oooops, sorry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 9 Listopad 2002 Autor Share Napisano 9 Listopad 2002 Zaczyna przypominac mustafe. Juz podjalem pewne kroki i wiem, ze model nie bedzie 100% odzwierciedleniem szkicu. Zaopatrze go w bazooke... To jest najemnik, twardziel (moze nie wyglada ?) W zalozeniu bedzie stal, kopcil peta i trzymal bazooke (jeszcze nie wiem gdzie)... Scena powoli buduje sie w mojej wyobrazni. Narazie to tyle... Cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 10 Listopad 2002 Autor Share Napisano 10 Listopad 2002 Aby odpoczac nieco od modelowania, przygotowalem kilka teksturek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Share Napisano 10 Listopad 2002 Ladny ten szalony mustafa ... taki brzuchaty taki garbaty i suszy zeby ... naprwade spox ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 10 Listopad 2002 Share Napisano 10 Listopad 2002 mo┐e staŠ z petem przy Âcianie opieraj▒c siŕ o bazuke. (tak mi sie odrazu wyobrazi│o jak go zobaczy│em i przeczyta│em o bazuce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Share Napisano 10 Listopad 2002 powiem ze to nie najgorszy pomysl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 fulprofeszjonal, a i tak sie uczepie tych zebow(z braku innych powodow:))chociaz wiem ze je zafixujesz jakos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 Mam nadziejŕ, ┐e tekstury zmienisz. Nie dobrze jak ma gacie i koszule w rˇ┐nym maskowaniu. Albo pustynne albo leÂne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 12 Listopad 2002 Autor Share Napisano 12 Listopad 2002 Obydwa wzory kamuflazy, sa to wzory wojsk niemieckich z drugiej wojny swiatowej, zreszta z roznych jednostek, wiec mozna sie tego przyczepic, ze raczej razem nie wystepowaly. Generalnie mustafa bedzie ubrany i wyposazony w sprzet z roznych okresow i roznych krajow, taka mieszanka wybuchowa. Chce aby fajnie wygladal, i tak da sobie chlopak w zyciu rade :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graf_zero Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 Fajny kolo:) A co powiesz gdyby go zrobic w garniturze i bazooka;) Nie, zartuje oczywiscie, ale pewnie wygladalby fajnie. Tylko prosze Cie zrob cos z Tymi zebami bo mnie one strasznie raza. No chyba ze uzyjesz jakiegos kreskowkowego rendera... A tak to wyglada... dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 Rˇ┐ne modele umundurowania i czas nie bŕdzie przeszkadzaŠ. Wa┐ne jest ┐eby nie wyszed│ w zielonym plamiaku na pustyniŕ bo go zaraz ustrzel▒;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_[3[D]J]_ Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 model bardzo fajny, ale jak dla mnie malo z tematyk▒ SF zwi▒zany - bardziej z bajkami disneya - ale nie znam dalszych losˇw pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 a tak wogˇle to jaki pempek by mu sie przyda│- wygl▒da│by nieco zabawniej i pe│niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 12 Listopad 2002 Autor Share Napisano 12 Listopad 2002 update (tekstury pogladowe): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 13 Listopad 2002 Autor Share Napisano 13 Listopad 2002 Przygotowalem pojazd mustafy i nalozylem kilka prostych tekstur: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 13 Listopad 2002 Autor Share Napisano 13 Listopad 2002 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Listopad 2002 Share Napisano 13 Listopad 2002 no teraz z pępkiem lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graf_zero Napisano 14 Listopad 2002 Share Napisano 14 Listopad 2002 czemu mustafa jest taki okragly, a pojazd taki kanciaty?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 14 Listopad 2002 Share Napisano 14 Listopad 2002 No wła¶nie Tesaurus? Co jest. NajwyraĽniej twoj± domen± s± obiekty oraganiczne:) Pomysł pojazdu ładny tylko trzeba go docisn±ć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 14 Listopad 2002 Autor Share Napisano 14 Listopad 2002 spoko, spoko, narazie nad nim dwie godziny siedzialem... tak kombinuje z roznymi elementami... samochod, bedzie mial wiecej detali, dopracuje ksztalt, jakies obiekty.. Niestety robie model w wolnych chwilach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 14 Listopad 2002 Autor Share Napisano 14 Listopad 2002 kilka detali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczak Napisano 14 Listopad 2002 Share Napisano 14 Listopad 2002 noo teraz auto wyglada lepiej, btw fajny koncept, twoj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 14 Listopad 2002 Autor Share Napisano 14 Listopad 2002 prosto z czaszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Listopad 2002 Share Napisano 15 Listopad 2002 No cygaro mu pasuje idealnie, i samochodzik bombowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 15 Listopad 2002 Share Napisano 15 Listopad 2002 Całkiem nieĽle dopracowany:) Rozumiem, że cartoon charakter pracy pozwolić ci zrobić tak± mał± szybę przedni±;) Bardzo dobrze się prezentuje i pasuje do Alibaby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 17 Listopad 2002 Autor Share Napisano 17 Listopad 2002 Narazie maly zastuj. Mysle nad otoczeniem. Chyba beda to pozostalosci po wiosce gdzies na pustyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi