Tesaurus Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Postanowilem zrobic cos do tej bitwy. Jeszcze nie wiem na ile mi czas pozwoli, ale bede staral sie stworzyc jak najwiecej :) Szkic ktory widzicie na dole zostal wykonany prze mojego kolege Claudio Pavan. Postaram sie trzymac tego szkicu, lecz jesli przyjdzie mi cos cielawego do glowy w trakcie modelowania nieomiekszam zboczyc nieco z drogi. Oto szkic postaci :
Tesaurus Napisano 5 Listopad 2002 Autor Napisano 5 Listopad 2002 Pierwszy update. Oto Mad_Mustafa w poczatkowym stadium...
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 tam Szwejk, tu osama - love it. tylko dodaj wielblada z kosmosu, bo gotham Thread usunie:)
Tesaurus Napisano 5 Listopad 2002 Autor Napisano 5 Listopad 2002 spoko, spoko... cos sie wykombinuje :)) Bedzie killer jak sie patrzy. Myslalem zeby mu zaladowac troche elektroniki na glowe, albo w okolicach... :D
Gotham Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Tesaurus: Hihi, moze byc (raczej bedzie (jest?)) mocny :D Naprawde zabawny etc. biglebowsky Haha, bardzo zabawne...
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Gotham - taki los moderatora, wszyscy na ciem psy wieszaj▒:P Tylko siŕ nie obra┐aj:)
Bacry Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 Jak to ma byŠ Mustafa to pamiŕtaj o zawiniŕtych noskach butˇw do gˇry, ┐eby Âwiŕtej ziemi nie kopa│:)
Bacry Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 Wiesz co Tesaurus. Na rysunku tak bardzo to nie razi│o. Nawet pasowa│o, ale w modelu to wygl▒da jakby mu kij w gŕbŕ wsadzili. Ale to mo┐e z czasem zacznie siŕ lepiej komponowaŠ.:)
Tesaurus Napisano 7 Listopad 2002 Autor Napisano 7 Listopad 2002 hehe spoko. Bedzie dobrze :)) To dopiero poczatek...
dawid Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 dodaj mu troche zmarszczek i bedzie bardzo fajny .
fotoas Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 .................bardzo trafione............. jak dla mnie sam temat wywoluje w czlowieku zle wspomnienia ale.. jest kilka ale : bardziej polecial bym w klimat goscie zypelnie oblakanego, psychola ten wydaje sie nieco zabawny, przez to niegrozny gdzies w necie widzialem foty oblakanych ,psychicznych ludzi oni maja cos w wyrazie twarzy innego ,tylko ciezko powiedziec co to takiego i gdzie szukac oczy ? usta... wlosy... sama chlusteczka na glowie nie wystarczy raczej do modelu nie nie przywale, bo i nie ma do czego tutaj problem polega na wyczuciu drobnych niuansufff niebawem wystawie swoja bron.... do boju !! pozdrawiam :P fotoas
Gotham Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 A mi sie obrany temat bardzo podoba. Fotoas... Zle wspomnienia to ja bede mial... To sie nazywa byc zjedzonym przez TV Tesaurus: A ty mi sie tu nie obijaj ;) Czekam na wiecej.
Tesaurus Napisano 7 Listopad 2002 Autor Napisano 7 Listopad 2002 Czasu mam malo, ale po weekendzie bedzie juz conieco mam nadzieje, narazie nowe shoty na palnik :)
mckan1 Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 no calkiem niezle, ta szczena jest spoko:) zupelnie jak u pana Jacka G. ktory jest czestym gosciem w polsacie sport;)
wooka Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 Te buty raczej nie bardzo. Noski na koncach to dobry pomysl, albo ostatecznie kies oldsqlowe sandalki;)
biglebowsky Napisano 9 Listopad 2002 Napisano 9 Listopad 2002 Zaczyna siŕ z niego co tworzyŠ, ale zŕby zmnienisz ? teraz ma pianino w gŕbie:) i zielony by│ sympatyczniejszy:)
Gotham Napisano 9 Listopad 2002 Napisano 9 Listopad 2002 Hmmm, wydaje mi sie ze zastrzezenia sa bezpodstawne. Wyglada na to ze jestes bardzo konsekwentny i doprowadzisz to do konca z dobra (bardzo? ;) ) jakoscia.
Tesaurus Napisano 9 Listopad 2002 Autor Napisano 9 Listopad 2002 Zaczyna przypominac mustafe. Juz podjalem pewne kroki i wiem, ze model nie bedzie 100% odzwierciedleniem szkicu. Zaopatrze go w bazooke... To jest najemnik, twardziel (moze nie wyglada ?) W zalozeniu bedzie stal, kopcil peta i trzymal bazooke (jeszcze nie wiem gdzie)... Scena powoli buduje sie w mojej wyobrazni. Narazie to tyle... Cya
Tesaurus Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 Aby odpoczac nieco od modelowania, przygotowalem kilka teksturek.
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 Ladny ten szalony mustafa ... taki brzuchaty taki garbaty i suszy zeby ... naprwade spox ...
dawid Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 mo┐e staŠ z petem przy Âcianie opieraj▒c siŕ o bazuke. (tak mi sie odrazu wyobrazi│o jak go zobaczy│em i przeczyta│em o bazuce)
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 powiem ze to nie najgorszy pomysl...
biglebowsky Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 fulprofeszjonal, a i tak sie uczepie tych zebow(z braku innych powodow:))chociaz wiem ze je zafixujesz jakos.
Bacry Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 Mam nadziejŕ, ┐e tekstury zmienisz. Nie dobrze jak ma gacie i koszule w rˇ┐nym maskowaniu. Albo pustynne albo leÂne:)
Tesaurus Napisano 12 Listopad 2002 Autor Napisano 12 Listopad 2002 Obydwa wzory kamuflazy, sa to wzory wojsk niemieckich z drugiej wojny swiatowej, zreszta z roznych jednostek, wiec mozna sie tego przyczepic, ze raczej razem nie wystepowaly. Generalnie mustafa bedzie ubrany i wyposazony w sprzet z roznych okresow i roznych krajow, taka mieszanka wybuchowa. Chce aby fajnie wygladal, i tak da sobie chlopak w zyciu rade :))
graf_zero Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 Fajny kolo:) A co powiesz gdyby go zrobic w garniturze i bazooka;) Nie, zartuje oczywiscie, ale pewnie wygladalby fajnie. Tylko prosze Cie zrob cos z Tymi zebami bo mnie one strasznie raza. No chyba ze uzyjesz jakiegos kreskowkowego rendera... A tak to wyglada... dziwnie
Bacry Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 Rˇ┐ne modele umundurowania i czas nie bŕdzie przeszkadzaŠ. Wa┐ne jest ┐eby nie wyszed│ w zielonym plamiaku na pustyniŕ bo go zaraz ustrzel▒;)
_[3[D]J]_ Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 model bardzo fajny, ale jak dla mnie malo z tematyk▒ SF zwi▒zany - bardziej z bajkami disneya - ale nie znam dalszych losˇw pracy
dawid Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 a tak wogˇle to jaki pempek by mu sie przyda│- wygl▒da│by nieco zabawniej i pe│niej
Tesaurus Napisano 13 Listopad 2002 Autor Napisano 13 Listopad 2002 Przygotowalem pojazd mustafy i nalozylem kilka prostych tekstur:
graf_zero Napisano 14 Listopad 2002 Napisano 14 Listopad 2002 czemu mustafa jest taki okragly, a pojazd taki kanciaty?:D
Bacry Napisano 14 Listopad 2002 Napisano 14 Listopad 2002 No wła¶nie Tesaurus? Co jest. NajwyraĽniej twoj± domen± s± obiekty oraganiczne:) Pomysł pojazdu ładny tylko trzeba go docisn±ć:)
Tesaurus Napisano 14 Listopad 2002 Autor Napisano 14 Listopad 2002 spoko, spoko, narazie nad nim dwie godziny siedzialem... tak kombinuje z roznymi elementami... samochod, bedzie mial wiecej detali, dopracuje ksztalt, jakies obiekty.. Niestety robie model w wolnych chwilach :(
marczak Napisano 14 Listopad 2002 Napisano 14 Listopad 2002 noo teraz auto wyglada lepiej, btw fajny koncept, twoj ?
biglebowsky Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 No cygaro mu pasuje idealnie, i samochodzik bombowy:)
Bacry Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 Całkiem nieĽle dopracowany:) Rozumiem, że cartoon charakter pracy pozwolić ci zrobić tak± mał± szybę przedni±;) Bardzo dobrze się prezentuje i pasuje do Alibaby:)
Tesaurus Napisano 17 Listopad 2002 Autor Napisano 17 Listopad 2002 Narazie maly zastuj. Mysle nad otoczeniem. Chyba beda to pozostalosci po wiosce gdzies na pustyni...
Rekomendowane odpowiedzi