Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Postanowilem zrobic cos do tej bitwy. Jeszcze nie wiem na ile mi czas pozwoli, ale bede staral sie stworzyc jak najwiecej :) Szkic ktory widzicie na dole zostal wykonany prze mojego kolege Claudio Pavan. Postaram sie trzymac tego szkicu, lecz jesli przyjdzie mi cos cielawego do glowy w trakcie modelowania nieomiekszam zboczyc nieco z drogi.

Oto szkic postaci :

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 8,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

spoko, spoko... cos sie wykombinuje :)) Bedzie killer jak sie patrzy. Myslalem zeby mu zaladowac troche elektroniki na glowe, albo w okolicach... :D

Napisano

Tesaurus:

Hihi, moze byc (raczej bedzie (jest?)) mocny :D

Naprawde zabawny etc.

biglebowsky

Haha, bardzo zabawne...

Napisano

Wiesz co Tesaurus. Na rysunku tak bardzo to nie razi│o. Nawet pasowa│o, ale w modelu to wygl▒da jakby mu kij w gŕbŕ wsadzili. Ale to mo┐e z czasem zacznie siŕ lepiej komponowaŠ.:)

Napisano

.................bardzo trafione.............

jak dla mnie sam temat wywoluje w czlowieku zle wspomnienia

ale.. jest kilka ale :

bardziej polecial bym w klimat goscie zypelnie oblakanego, psychola

ten wydaje sie nieco zabawny, przez to niegrozny

gdzies w necie widzialem foty oblakanych ,psychicznych ludzi

oni maja cos w wyrazie twarzy innego ,tylko ciezko powiedziec co to takiego i gdzie szukac

oczy ? usta... wlosy...

sama chlusteczka na glowie nie wystarczy

raczej do modelu nie nie przywale, bo i nie ma do czego

tutaj problem polega na wyczuciu drobnych niuansufff

niebawem wystawie swoja bron....

do boju !! pozdrawiam

:P

fotoas

Napisano

A mi sie obrany temat bardzo podoba.

Fotoas... Zle wspomnienia to ja bede mial... To sie nazywa byc zjedzonym przez TV

Tesaurus:

A ty mi sie tu nie obijaj ;)

Czekam na wiecej.

Napisano
  • Autor

Czasu mam malo, ale po weekendzie bedzie juz conieco mam nadzieje, narazie nowe shoty na palnik :)

Napisano

no calkiem niezle, ta szczena jest spoko:)

zupelnie jak u pana Jacka G. ktory jest czestym gosciem w polsacie sport;)

Napisano

Te buty raczej nie bardzo. Noski na koncach to dobry pomysl, albo ostatecznie kies oldsqlowe sandalki;)

Napisano

Zaczyna siŕ z niego co tworzyŠ, ale zŕby zmnienisz ? teraz ma pianino w gŕbie:) i zielony by│ sympatyczniejszy:)

Napisano

Hmmm, wydaje mi sie ze zastrzezenia sa bezpodstawne. Wyglada na to ze jestes bardzo konsekwentny i doprowadzisz to do konca z dobra (bardzo? ;) ) jakoscia.

Napisano
  • Autor

Zaczyna przypominac mustafe. Juz podjalem pewne kroki i wiem, ze model nie bedzie 100% odzwierciedleniem szkicu. Zaopatrze go w bazooke... To jest najemnik, twardziel (moze nie wyglada ?) W zalozeniu bedzie stal, kopcil peta i trzymal bazooke (jeszcze nie wiem gdzie)... Scena powoli buduje sie w mojej wyobrazni. Narazie to tyle... Cya

Napisano

mo┐e staŠ z petem przy Âcianie opieraj▒c siŕ o bazuke. (tak mi sie odrazu wyobrazi│o jak go zobaczy│em i przeczyta│em o bazuce)

Napisano

Mam nadziejŕ, ┐e tekstury zmienisz. Nie dobrze jak ma gacie i koszule w rˇ┐nym maskowaniu. Albo pustynne albo leÂne:)

Napisano
  • Autor

Obydwa wzory kamuflazy, sa to wzory wojsk niemieckich z drugiej wojny swiatowej, zreszta z roznych jednostek, wiec mozna sie tego przyczepic, ze raczej razem nie wystepowaly. Generalnie mustafa bedzie ubrany i wyposazony w sprzet z roznych okresow i roznych krajow, taka mieszanka wybuchowa. Chce aby fajnie wygladal, i tak da sobie chlopak w zyciu rade :))

Napisano

Fajny kolo:) A co powiesz gdyby go zrobic w garniturze i bazooka;) Nie, zartuje oczywiscie, ale pewnie wygladalby fajnie. Tylko prosze Cie zrob cos z Tymi zebami bo mnie one strasznie raza. No chyba ze uzyjesz jakiegos kreskowkowego rendera... A tak to wyglada... dziwnie

Napisano

Rˇ┐ne modele umundurowania i czas nie bŕdzie przeszkadzaŠ. Wa┐ne jest ┐eby nie wyszed│ w zielonym plamiaku na pustyniŕ bo go zaraz ustrzel▒;)

Napisano

model bardzo fajny, ale jak dla mnie malo z tematyk▒ SF zwi▒zany - bardziej z bajkami disneya - ale nie znam dalszych losˇw pracy

Napisano

a tak wogˇle to jaki pempek by mu sie przyda│- wygl▒da│by nieco zabawniej i pe│niej

Napisano

No wła¶nie Tesaurus? Co jest. NajwyraĽniej twoj± domen± s± obiekty oraganiczne:) Pomysł pojazdu ładny tylko trzeba go docisn±ć:)

Napisano
  • Autor

spoko, spoko, narazie nad nim dwie godziny siedzialem... tak kombinuje z roznymi elementami... samochod, bedzie mial wiecej detali, dopracuje ksztalt, jakies obiekty.. Niestety robie model w wolnych chwilach :(

Napisano

Całkiem nieĽle dopracowany:) Rozumiem, że cartoon charakter pracy pozwolić ci zrobić tak± mał± szybę przedni±;)

Bardzo dobrze się prezentuje i pasuje do Alibaby:)

Napisano
  • Autor

Narazie maly zastuj. Mysle nad otoczeniem. Chyba beda to pozostalosci po wiosce gdzies na pustyni...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.