saygon Napisano 17 Listopad 2002 Share Napisano 17 Listopad 2002 a co sie stało z cygarem?świetne było. i zrób mu może takei gogle jakie mieli lotnicy w II wojnie światowej - może będzie pasowało. świetny pmysł i wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 19 Listopad 2002 Autor Share Napisano 19 Listopad 2002 update... zaczalem budowac otoczenie dla mustafy... ono jeden z domkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 19 Listopad 2002 Share Napisano 19 Listopad 2002 kruca fix a pokaz siatke .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Listopad 2002 Share Napisano 20 Listopad 2002 W czym ty pracujesz Teesaurus? Bo to chyba nie jest modeling maxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 20 Listopad 2002 Autor Share Napisano 20 Listopad 2002 nie... To nie jest modeling maxa. To jest moj modeling :) A czy to wazne w czym modelowalem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Listopad 2002 Share Napisano 20 Listopad 2002 CiekawoŠ mechnizmem postŕpu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 20 Listopad 2002 Autor Share Napisano 20 Listopad 2002 z tym modelowaniem to roznie bywa. Tu macie siatke (bez dachu :P) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crash Napisano 20 Listopad 2002 Share Napisano 20 Listopad 2002 Hey Tes fajowa chatka :) , fajny klimacik. Czuc pustynie, samochodzik i sam Mustafa tez top notch, wlasciwie ciezko cokolwiek wytknac, no moze, drzwi przy domku sa troche za bardzo kanciaste, no ale to przeciez wkoncu WIP. Mam pytanie, jestes z profesji grafikiem? Bo wiesz ja bym chcial zyc z grafiki, to by bylo fajne, tylko przypuszczam ze w Polsce nie mam zbyt duzych perspektyw :( . Ile juz siedzisz w 3d? To tyle narazie, Keep up the good work mate :D Greetz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 22 Listopad 2002 Autor Share Napisano 22 Listopad 2002 Kombajn mustafy z teksturkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinclar Napisano 26 Listopad 2002 Share Napisano 26 Listopad 2002 ..hmm, pomyslowy samochodzik, z chatki rowniez wieje klimatem, no i brzuszek mustafy tez jest fajny ;). ogolnie interesujace modele i jesli nie schrzanisz iich texturami to pracka (a przynajmniej same modele) beda naprawde ladne. reasumujac -przwiaz uwage do textur (w nich potega jest). wydaje mi sie, ze jesli zrobisz niezbyt nachalna aczkolwiek lekko nadgryzoina zebem czasu texturke (brod, pajeczyny, duuuzo kurzu) to efekt powinien byc oddany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 27 Listopad 2002 Autor Share Napisano 27 Listopad 2002 Tak to bedzie mniej wiecej wygladalo... oczywiscie troche lepszej jakosci. To tylko pogladowa scenka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 27 Listopad 2002 Share Napisano 27 Listopad 2002 fajnie to wyglada po pozie tego czegos co imituje mustafe wnioskuje ze bedziesz sie tez bawil szkieletem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wingman Napisano 27 Listopad 2002 Share Napisano 27 Listopad 2002 me likes it:) nic dodac nic ujac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 27 Listopad 2002 Share Napisano 27 Listopad 2002 Mmmm, kompozycja niczego sobie... Ale lepiej posiedĽ nad teksturkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Listopad 2002 Share Napisano 27 Listopad 2002 Ciekawe co będzie w butlce:D Fajna poza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Listopad 2002 Share Napisano 27 Listopad 2002 Ciekawe co będzie w butelce:D Fajna poza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 28 Listopad 2002 Share Napisano 28 Listopad 2002 No nie wiem czy masz racje ....Ubour Mustafy wojskowy barwa ubioru moro (wojskowe z 2 wojny swiatowej) pojazd Gazik wojskowy .....rudera jakby po ataku bombowym a po za tym z czym sie moze kojarzyc muzlmanin jak nie z wojna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eko Napisano 28 Listopad 2002 Share Napisano 28 Listopad 2002 No wiesz, u mnie przed szkola stoi czolg (powaznie) co w cale nie znaczy ze mamy wojne. Ale z reszta jak uwazacie. To byla tylko taka mala sugestia z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 29 Listopad 2002 Share Napisano 29 Listopad 2002 Czy wszyscy arabowie na pustyni to wojownicy? To taka konwencja. Tak w zasadzie to na pustyni arabowie i tak się inaczej ubieraj±. Ale IMHO to ja to widziałem zupełnie inaczej. Mustafa powinien stać oparty o kombajn, w tle kilku facetów spętanych na klęczkach. No i trochę krwiiiiii.:) I jaka¶ broń bo ten kombajn to tylko pojazd do jeżdżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Listopad 2002 Share Napisano 29 Listopad 2002 NieĽle ... postac rewelacyjna. Podoba mi sie rowniez Twoj pomysl na ta chatke - bomba! Oj ... widze ze bitwa bedzie niezla :) Fajnie ... ciesze sie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 30 Listopad 2002 Share Napisano 30 Listopad 2002 na jakim sprzęcie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 10 Grudzień 2002 Share Napisano 10 Grudzień 2002 a ja musze przyznac ze jak sie patrze na ta bryke mustafy to ona kojarzy mi sie bardziej z czasow prehistorycznych :D..serio jak sie patrze to ta teksturka wyglada mi na kamien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana wee Napisano 10 Grudzień 2002 Share Napisano 10 Grudzień 2002 sorki Tesaurus ale moze ja nie dowidze dobrze albo mam jakas inna wade wzroku ale mozesz mi powiedziec gdzie tu jest element \"sf\". mnie ta scenka kojarzy sie ze sceneria w mexico city :D:D ale rownie dobrze to moze byc obecny afganistan (mowa tu oczywiscie o scence z ostatniego updatu). jak dla mnie to za malo \"sf\" w twojej pracce ale moze sie myle. tak BTW to koncepcja i wykonanie zaje...te. tyle tylko ze nie wiem czy zgodne z tematem bitwy. ale jak juz mowilem moge sie mylic. moze inna kompozycja sceny by tu pomogla. i jeszcze jedno zdradz w czym modelujesz jesli mozesz. taaaak wiem ze przynudzam i dlatego juz koncze moje wynurzenia......:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Grudzień 2002 Share Napisano 10 Grudzień 2002 co was tak wzielo na SF to jest ogien wojny i nie koniecznie SF ... a jesli wsciekly irakijczyk nie jest w dzisziejszym swiecie atrybutem wojny to juz nie wiem co takim archetypem moze byc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 10 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2002 Scenka bedzie inna to fakt. Nie bedzie zbytnio s-f. Nie skoncze jej napewno w terminie, bo nie mam ostatnio czasu i wroce do niej dopiero po nowym roku :( Modeluje glownie w maya 4.0. W maxie poprawiam troszke modele, uv, nakladam tekstury i robie rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi