Anonymous Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Witam all w moim pierwszym wipie :] Poniżej przedstawiam początki mojej pracki, niestety nie znalazlem nidgzie rzutow tego samochodzika wiec robie tak bardziej na oko co pewnie sie szybko zemsci :/ Tak przy okazji to chcialbym zapytac czy da sie jakos zdobyc brazila dla max6 bo z mentalem sobie kompletnie nie radze? :( No i renderki: Samochodzik: Lowpoly: Chwilowa zabawa z raytrace\'m :
Anonymous Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Napisano 23 Grudzień 2003 Ehhh wyslalem posta, a myslalem ze jestem zalogowany. Trudno sie mowi ;) W kazdym razie hasełka też zapomnialem a na tego maila to idzie i idze, wiec na koniec tylko sie przedstawie.. to pisalem ja Berni nastepnym razem napisze juz ze swojego konta :)
klower Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 hmm, nogdy nie robilem samochodu ale siatka strasznie pogieta. Jak to wszystko wyprostujesz moze byc calekiem fajny model !! Aha usun ten trojkatny polygon na blotniku
l_lewandowski Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Witam! Jestem na NIE! ...ale jedna rzecz mi sie podoba, a mianowicie czystosc i prostota siatki! (mam tu na mysli tylko to, ze nie dopatrzylem sie zadnych niepokojacych wciec i przenikania krawedzi, bo jesli chodzi o profile krzywizn jest kilka, ktore pozostawiaja troche do zyczenia)... PS. Pamietaj, ze meshsmooth najlepiej dziala na quad\'ach, czyli plaszczyznach czworokatnych - unikaj poligonow o innej liczbie wierzcholkow. (np. na masce przy wlocie powietrza, na nadkolu...) Latwo to usunac... np. przy wlocie powietrza jest pieciokatna plaszczycna... podziel ja na 2 i pociagnij dodatkowa krawedz po masce, etc... Pozdrawiam!
Anonymous Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Napisano 23 Grudzień 2003 No niestety hasełko na mejla jeszcze nie doszlo więc nici z obietnicy :> Siateczke oczywiscie wyprostuje, a polygony poprawie :) Mam nadzieje, że zbyt dużo osób nie będzie na nie ;) pozdr Berni
sikham Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 masz jakieś zdjecie prawdziwego samochodu ?
Anonymous Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Napisano 2 Styczeń 2004 heh hasełko nadal nie przyszło na maila, a fotke samochodziku mam i wrzuce nastepnym razem ... ehhh jeszcze zauwazylem ze w topicu jest blad .. powinno byc oczywiscie Quattro ... no coz nei ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) pozdro BERNI
Pablo Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 Nie noe fura pojechana ! naprawde niezly model sobie wybrales i nie zniszcz go !..pracuj pracuj:) pozdr
xMark Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 tez bym se taki zrobil (sprobowal) gdybym tylko mial rzuty. powodzenia ci zycze bo bez rzutow to ciezka robota jest:D
Anonymous Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Napisano 8 Styczeń 2004 N coz haslo dalej na mejla nie przyszlo :> Maly postep w pracach, ale kompa brat glownie zajmuje wiec powolutku to idze. Vets: moj lakier to dziadostwo :> Ale zamieszczam to co mam: I jakies poczatki scenki moze ;): PS. Jakby ktos poratowal brazilkiem dla max6 to bylbym wdzieczny to light tracer jest \"troche\" wolny :>
Por@szek Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 mozesz pokazac siatke?? Model rzeczywiscie pojechany. Jeszcze jedno. Nie wiem jak dla innych ale rendery sa strasznie ciemne, ledwo co widac, rozjasnij je nastepnym razem, pliss.
kozioo Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Ciemność widzę!! Więcej światła. Teraz prawie nie widac modelu, więc nie będe oceniał i komentował.:]
Anonymous Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Napisano 8 Styczeń 2004 heheh no sorry wszystkich nastepnym razem obiecuje poprawe :> Por@szek: Siatke zamieszcze jutro albo w poniedzialek BERNI
javor Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 ciemne rendery?????????? chyba macie jakieś niezbyt monitorki....... ja na moim LCD widze wszystko bez problemów :) a co do modelu to bardzo ładnie wychodzi.
Gość _Berni Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 Zrobilem w koncu to nowe konto ;] W ferie mialem cos niecos czasu wiec troche pogrzebalem przy samochodzie a oto efekty: tyl I tapetka :)
xMark Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 no no naprawde ladnie. jak dla mnie to troszke ciemno ale i tak jest supper
Kryhas Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 Zgadzam się z xMarkiem że jest ciemno i jeszcze mnie nie pasują tylkie lampy. Oprócz tych szczegółów wyścigówka jest naprawde wyrombicho !! Pozdrowienia
Gość _Berni Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Qrde u wszystkich ciemno tylko u mnie nie :/ ja juz nie wiem chyba mam monitor jakis popsuty :| A co do samochodu to chyba juz nic przy nim nie bede robil bo mi sie zwyczajnie samochody znudzily :) Pozdro all
Rekomendowane odpowiedzi