ttaaddeekk Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 jezeli mozna to sie dolacze :} jak cos to dodajcie do 1szego postu, bedize ladnie, na dniach cos podzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 tak dlaprzypomnienia ;) i tyle narazie,c&c are welcome :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 witam, no i narazie tak jakoś jak dla mnie nie podobny ;P pozdrawiam Klicor no mam nadzieję nielot007 nie wiem... jest coś w nim takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 no tadzik super super, troszke chyba ma szerszy ryjek, fajne oczy mu zrobiles :) powodzenia dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 tadek-fajnie nawet dziury w nosie krzywe jak na focie:) Taka kombinacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 zeet przegiales z wlosami, rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 wydaje mi się że ma troszkę brodę za szeroką ale pewnie się myle :) super model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Zabawa z Zbrusowym Transpose ,nie śmiać się z pistolecików to wytłoczki zrobione w Zbrusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Witam!! pokazuje ile mam nie wiem kiedy bedzie cza na dokonczenie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Trochę ucho za duże ,jest podobny. Dodaj mu podgardle i szyję chociaż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 no nielocie fajnie :), dodaj mu reszte bo narazie z oczu podobny i z ust chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 widzę ze sie bitwa rozpoczęła na dobre, fajne modele panowie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Miętolenie nowej tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 zeet kozystasz z mapowania zbrusha czy odpalasz najnizszy sub w jakims sofcie do 3d ? powieki na rogach jakies dziwne, i chyba mnie j wypukly luk brwiowy, ale ogolnie to wypas, az by sie chcialo wyrenderowac z sss ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 szczerze ? cos malo podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Mapowanie robię w Modo ,większa kontrola , można szybko zrobić poprawki i korekty w shopie. Ta teksturka jest jeszcze nie skończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Nielot malo podobny ? z 3/4 nie da sie pomylic ze to samiuel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Podobny podobny, ale sczerze mówiąc jakoś nie podobają mi się jego włosy - wygląda z nimi jak jakiś gnojek z teledysku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 co racja to racja, przeciez on jest brunetem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 hehe podobny jest bo jest strasznie charakterystyczny :) ale ogolnie malo podobny jak tak sie przyjrzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Spoko loko będzie podobny :) Na razie jest kilka byków ,linia włosów jest nie w tym miejscu co trzeba , szerokość twarzy na wysokości policzków i kolor do poprawki. I chyba na łyso było lepiej przynajmniej mniej roboty z teksturą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Wszyscy ostro pracują :) Testowy renderek w modo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 model wyglada fajnie ale podobienstwa zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 zeet -> ooooh! Aż wióry lecą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Ludziska piszcie co poprawić ,bo ja już straciłem oko na tego gościa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Szczerze mówiąc wcześniej wyglądał dużo lepiej i podobniej;). Zmieniałeś coś z policzkami? Bo jak dla mnie to właśnie to popsuło wygląd, no i wygląda teraz tak jakoś.... za spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 kumpel z mieszkania przechodzil, i mowi "o jaki fajny samuel l jackson" :D wiec chyba jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 nielot007... jakto zero... jest podobieństwo i to dość spore. Jakoś wszyscy je widzą (vide post ttaaddkkaa) hyhy, terapia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 nielot007... jakto zero... jest podobieństwo i to dość spore. Jakoś wszyscy je widzą (vide post ttaaddkkaa) hyhy, terapia :D ehhh ja tez poznam ze to sam ale tylko dlatego ze jest to czlowiek baaaardzo charakterystyczny, ale ogolnie wedlug mnie zero podobienstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 model wyglada fajnie ale podobienstwa zero 0 podobienstwa, ale jednak poznasz xD ciekaaaawe .... :D splaszczyles mu cos twarz, jakby lopata dostal, ale ogolnie slodki =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 0 podobienstwa, ale jednak poznasz xD ciekaaaawe .... :D jakbys przeczytal calego posta a nie wybral to co chciales przeczytac to bys nie pisal takich glupot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Twarzyczka jest trudna a jeszcze trudniej zrobić ją tak żeby była podobna :) Ten facet na każdej focie wygląda inaczej . Wróciłem do modelu wyjściowego i dłubię od nowa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 hej zeet http://www.tkio.net/Images/Artworks/SLJ_WIP_019.jpg check this CG out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 to byl cios ponizej pasa Leru ;) #do postu nizej# pan thom nie ma chwilowo czasu mi pozowac :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 no jest gorzej niż było wcześniej Leru czad ;P a co z panem Thomem?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Super Zeet:) jedziecie chlopaki:) mam nadzieje ze bitwa nie zakonczyla sie rozejmem:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 OMG zet! ale z długimu włochami wyglądał lepiej, a co do rednera z pistoletami to postaraj sie zrobic żeby ona wyglądały jak by wazyły..bo teraz to on jest tak przyma jak by nawet grawitacji nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 i jak zawsze mi sie nie uda ;) mi też może się nie udać ;) No to powiem wam że mnie zawiedliście :P Samuel bardzo dobry, ale się błyszczy... mam nadzieję że ktoś do tego wątku powróci i go odświerzy piękną buźką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi