Napisano 4 Listopad 200717 l jezeli mozna to sie dolacze :} jak cos to dodajcie do 1szego postu, bedize ladnie, na dniach cos podzuce
Napisano 4 Listopad 200717 l witam, no i narazie tak jakoś jak dla mnie nie podobny ;P pozdrawiam Klicor no mam nadzieję nielot007 nie wiem... jest coś w nim takiego
Napisano 4 Listopad 200717 l no tadzik super super, troszke chyba ma szerszy ryjek, fajne oczy mu zrobiles :) powodzenia dalej
Napisano 4 Listopad 200717 l wydaje mi się że ma troszkę brodę za szeroką ale pewnie się myle :) super model
Napisano 4 Listopad 200717 l Zabawa z Zbrusowym Transpose ,nie śmiać się z pistolecików to wytłoczki zrobione w Zbrusu.
Napisano 4 Listopad 200717 l Witam!! pokazuje ile mam nie wiem kiedy bedzie cza na dokonczenie :) pozdrawiam
Napisano 4 Listopad 200717 l Trochę ucho za duże ,jest podobny. Dodaj mu podgardle i szyję chociaż :)
Napisano 4 Listopad 200717 l no nielocie fajnie :), dodaj mu reszte bo narazie z oczu podobny i z ust chyba :)
Napisano 6 Listopad 200717 l zeet kozystasz z mapowania zbrusha czy odpalasz najnizszy sub w jakims sofcie do 3d ? powieki na rogach jakies dziwne, i chyba mnie j wypukly luk brwiowy, ale ogolnie to wypas, az by sie chcialo wyrenderowac z sss ;)
Napisano 6 Listopad 200717 l Mapowanie robię w Modo ,większa kontrola , można szybko zrobić poprawki i korekty w shopie. Ta teksturka jest jeszcze nie skończona
Napisano 6 Listopad 200717 l Podobny podobny, ale sczerze mówiąc jakoś nie podobają mi się jego włosy - wygląda z nimi jak jakiś gnojek z teledysku ;)
Napisano 6 Listopad 200717 l hehe podobny jest bo jest strasznie charakterystyczny :) ale ogolnie malo podobny jak tak sie przyjrzec :)
Napisano 6 Listopad 200717 l Spoko loko będzie podobny :) Na razie jest kilka byków ,linia włosów jest nie w tym miejscu co trzeba , szerokość twarzy na wysokości policzków i kolor do poprawki. I chyba na łyso było lepiej przynajmniej mniej roboty z teksturą :)
Napisano 9 Listopad 200717 l Ludziska piszcie co poprawić ,bo ja już straciłem oko na tego gościa :).
Napisano 9 Listopad 200717 l Szczerze mówiąc wcześniej wyglądał dużo lepiej i podobniej;). Zmieniałeś coś z policzkami? Bo jak dla mnie to właśnie to popsuło wygląd, no i wygląda teraz tak jakoś.... za spokojnie.
Napisano 10 Listopad 200717 l kumpel z mieszkania przechodzil, i mowi "o jaki fajny samuel l jackson" :D wiec chyba jest dobrze
Napisano 11 Listopad 200717 l nielot007... jakto zero... jest podobieństwo i to dość spore. Jakoś wszyscy je widzą (vide post ttaaddkkaa) hyhy, terapia :D
Napisano 11 Listopad 200717 l nielot007... jakto zero... jest podobieństwo i to dość spore. Jakoś wszyscy je widzą (vide post ttaaddkkaa) hyhy, terapia :D ehhh ja tez poznam ze to sam ale tylko dlatego ze jest to czlowiek baaaardzo charakterystyczny, ale ogolnie wedlug mnie zero podobienstawa
Napisano 11 Listopad 200717 l model wyglada fajnie ale podobienstwa zero 0 podobienstwa, ale jednak poznasz xD ciekaaaawe .... :D splaszczyles mu cos twarz, jakby lopata dostal, ale ogolnie slodki =]
Napisano 11 Listopad 200717 l 0 podobienstwa, ale jednak poznasz xD ciekaaaawe .... :D jakbys przeczytal calego posta a nie wybral to co chciales przeczytac to bys nie pisal takich glupot...
Napisano 11 Listopad 200717 l Twarzyczka jest trudna a jeszcze trudniej zrobić ją tak żeby była podobna :) Ten facet na każdej focie wygląda inaczej . Wróciłem do modelu wyjściowego i dłubię od nowa :).
Napisano 12 Listopad 200717 l Autor hej zeet http://www.tkio.net/Images/Artworks/SLJ_WIP_019.jpg check this CG out
Napisano 12 Listopad 200717 l to byl cios ponizej pasa Leru ;) #do postu nizej# pan thom nie ma chwilowo czasu mi pozowac :}
Napisano 17 Listopad 200717 l no jest gorzej niż było wcześniej Leru czad ;P a co z panem Thomem?? :D
Napisano 23 Listopad 200717 l Super Zeet:) jedziecie chlopaki:) mam nadzieje ze bitwa nie zakonczyla sie rozejmem:PP
Napisano 28 Grudzień 200717 l OMG zet! ale z długimu włochami wyglądał lepiej, a co do rednera z pistoletami to postaraj sie zrobic żeby ona wyglądały jak by wazyły..bo teraz to on jest tak przyma jak by nawet grawitacji nie było:)
Napisano 12 Styczeń 200817 l i jak zawsze mi sie nie uda ;) mi też może się nie udać ;) No to powiem wam że mnie zawiedliście :P Samuel bardzo dobry, ale się błyszczy... mam nadzieję że ktoś do tego wątku powróci i go odświerzy piękną buźką :)