Gość CINE FX 2 Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 chciałbym żebyście żucili okiem na mój samochód jest to model AUDI A8 z roku 98/99. Samochód jest najdroższą ofertą w ofercie AUDI(jest to limuzyna o dł. przekraczającej 5m) samochód ma silnik V8 4.2 o mocy 335 KM i 40 zaworów przyspieszenie : 6,3 s do 100Km/h zóżycie paliwa: 11.9 l/100 Moment obrotowy(maksymalny): 430 Nm napęd 4x4 prędkość max 250(z ogranicznik elektroniczny) standard: ABS,EBV,EDS,ASR,ESP,poduszki przednie,tylne, boczne i kurtyny, wspomaganie układu kierowniczego ze zmienną siłą i tłumieniami drgań, elektro mechaniczny hamulec postojowy,tempomat, komp. pokładowy, pneumatyczne zawieszenie, automatyczna klimatyzacja,obręcze ze stopówlwkkich za dopłatą można mieć wszystko co do luksusowych samochodów Proszę ocencie moją wczorajszą i dzisiejszą pracę UWAGI MILE WIDZIANE (((((UPDATE będzie jeśli będę miał wolny czas a poza tym mam modem))))):)
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 No na razie ladnie sie zapowiada....z wiekszym komentarzem poczekam jak bedzie wiecej karoseri :) pozdr
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 no piszesz [ IMG] http://www.twojserwer.pl/obrazki/obrazek.jpg [/img] i tyle :) pozdr
Gość CINE FX 2 Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 jakoś mnie nie idzie proszę jeszcze raz o przykład z dowolną stroną(cały poprawny zapis)
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 No to inaczej... przy odpowiedzi u gory masz taki guziczki...jak np. guzik od Outlooka a po jego prawej jest nastepny guzik...naciskasz go...i otwiera Ci sie okno tam wpisujesz URL obrazka i naciskasz OK... pozdr
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 no wiec rzucamy okiem :) maske masz krzywą troche (widać to na ujeciu z boku) :) a narazie nieżle tak 3+ :) ps. czemu najdroższa to powinno sie mówić \"ta Audi\" :/ ps2. jak juz macznołeś taki wstep to zapomniałes o silniku v8 :) co jest jakby niepatrzył ważniejsze od tempomatu
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 przypomniałem sobie jeszcze :] powiedz mi jak w tym audi brakuje skali dla predkości 250+ to jak zmiezyli predkość Veyrona :)
kozioo Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Radarem doplerowskim:D Albo suszarką policyjną:] Albo zamontowali taki licznik od roweru... A model całkiem wporządku. Czekam na więcej.
giegiel Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Twoje Audi??Masz może takie cacko w garażu??Zapowiada sie nieźle!!
illy Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 W europie na auta niesportowe (nie zwiazane ze sportem) jest nalozony elektroniczny ogranicznik pedkosci. A skoro auto nie poleci wiecej niz 250 na ograniczniku to poco skala do 300 ??
sikham Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 poto że (jak sie zrobi coś z tym ograniczeniem) żeby wiedzieć ile sie jedzie :)
Gość CINE FX 2 Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 chyba to tylko złudzenie. bo u mnie jest ok , a ta maska jest tak skonstruowana.jakby co to poprawię(tylko pokaż w którym miejscu-na zdięciu a wyjaśnię twojwe wątpliwości).Render może będzie prawdopodobnie jutro nara
Chris Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Wow! Sikham, podziwiam cie... Masz tak silną wole, że dotychczas powstrzymales sie od zamieszczenia zdjęcia stuningowanej wersji tego wozu... :D:D Oczywiscie żartuje :P
beeper Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 widzialem to najnowsze audi na zywo i nie wydaje mi sie zeby potrzebowala jakiegokolwiek tuningu zawnetrznego, auto robi swietne wrazenie na drodze :)
statique Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 sikham: takei rzeczy jak przyspieszenie, moc i vmax to chyba mierzy sie na hamowni a nie w realu :))) tak mi sie wydaje :) pozatym czy taka amerykanska wersja skyline\'a (ktorego ladnie robisz) z 1300KM zmiesci predkosc maksymalna na liczniku? :) ...no chyba ze jest elektroniczny:)
sikham Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 ale wynik na rolkach to nie to samo co w realu pozatym najmocniejszedo skylina zrobiła japońska firma hks ;) ps. ostatnio na 3dtotal amerykanie urzadzili sobie niejsce dyskusji o skylinach na moim wip grrrrrrrr :)
Loozack Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 fajne zdjęcie Sikham, taki tuning lubię :) nie przesadzony :D
Gość CINE FX 2 Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 Wcale nowe nie znaczy lepsze ten starszy model był bardziej udany a w metaliku to dopiero cudo narazie nie ma renderków ale dopiero zacząłem kontynuować
sikham Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 widze tu jawną prowokacje :] myślisz że rzuce wszystko co robie i bede ci pokazywał co jest źle ustaw sobie materiał z glosy 100 i obracaj model w viewporcie a sam zobaczysz
Gość CINE FX 2 Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Proszę o porady w jaki sposób stworzyć okna i uszczelki (osono czy razem z samochodem) Jestem otwarty na sugestje. Jak widać praca idzie bardzo powoli.
Gość CINE FX 2 Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 i następny czekam na oceny i komentarze
shampan Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 no no ladnie, chyba bede musial wrocic do swojego ferrari w koncu i tez pokazac cos od siebie :)
Anonymous Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 update będzie wkrótce a rowki właśnie zaczynam i mam pytanie jak mam nałożyć samochód na zdięcie(na. ulicę) żeby był cień .Wiem że mam go ustawić na planie i potem dać omni ale jak zrobić niewidoczny box i żeby cień został (sikham to napewno wie)Proszę o pomoc
Anonymous Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 w jaki sposób stwożyć elementy takie jak Okna światła uszczelki (razem czy osobno) i najlepiej w jaki sposób
sikham Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 no wiec jedziemy :) a wiec muszisz dać planeowi materiał matte/shadow żeby go ukryć na renderze szyby proponuje zrobić z boxa uszczelik zaznacz edgle na karoseri z których chcesz uszczelke potem create sharpe from selection potem zaznacz disply render mesh ustaw sobie ilość ścianek na 6 ustaw gróbość convert to editable poly i msmooth
Gość CINE FX 2 Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 wielkie dzięki oto rendery następnych części samochodu
giegiel Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Ładna!!A ten szyber dach taki wklęsły bedzie??Bo nie powinien być chyba taki!!Tata ma (ja jeszcze nie moge 16 lat) Audi a6 z mniej więcej tego samego rocznika co ten model a8 więc będzie podobnie!!
Gość CINE FX 2 Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 jeszcze jedno na poczekaniu (tak będą wyglądać okna i do tylnej szyby zrobiłem uszczelki) sorry że tego nie zamieszczam ale było by tego za dużo Proszę o komentarze(może zmenię szyberdach ale wydaje mnie sie że audi a8 taki ma(lub podobny)
Gość CINE FX 2 Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 ludzie zamieszczajcie komentarze np(ładny,brzydki)chociaż to żebym coś wiedział bo nie znam waszych ocen
Wichur Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Jak dla mnie ....hmmm Bardzo dobry ...napewno lepszy od mojego audi a4 :p Ale postaraj się ...audi a8 na to zasługuje - respect :]
Gość CINE FX 2 Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 wichór to pierwszy samochód który skończę,bo raz zacząłem i był beznadziejny ale teraz wszystko robię sam i mam nadzieję że będzie lepszy
Wichur Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Sorx ...ale jak byś zauchażył to moja ksywa pisze się przez \"U\" otwarte ... A audi bardzo łądny ...ale ten ostatni render to nie wyszedł chyba ...:/
Gość CINE FX 2 Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 w sprawie maila to zastanowię się co zrobie a jeśli to czytasz to powiedz jak ocenił byś ten model (mój)
Gość CINE FX 2 Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 bo były z nim problemy ale to nie ostateczne tło i mapa Sorki za ksywę.
Rekomendowane odpowiedzi