Napisano 25 Grudzień 200321 l chciałbym żebyście żucili okiem na mój samochód jest to model AUDI A8 z roku 98/99. Samochód jest najdroższą ofertą w ofercie AUDI(jest to limuzyna o dł. przekraczającej 5m) samochód ma silnik V8 4.2 o mocy 335 KM i 40 zaworów przyspieszenie : 6,3 s do 100Km/h zóżycie paliwa: 11.9 l/100 Moment obrotowy(maksymalny): 430 Nm napęd 4x4 prędkość max 250(z ogranicznik elektroniczny) standard: ABS,EBV,EDS,ASR,ESP,poduszki przednie,tylne, boczne i kurtyny, wspomaganie układu kierowniczego ze zmienną siłą i tłumieniami drgań, elektro mechaniczny hamulec postojowy,tempomat, komp. pokładowy, pneumatyczne zawieszenie, automatyczna klimatyzacja,obręcze ze stopówlwkkich za dopłatą można mieć wszystko co do luksusowych samochodów Proszę ocencie moją wczorajszą i dzisiejszą pracę UWAGI MILE WIDZIANE (((((UPDATE będzie jeśli będę miał wolny czas a poza tym mam modem))))):)
Napisano 25 Grudzień 200321 l No na razie ladnie sie zapowiada....z wiekszym komentarzem poczekam jak bedzie wiecej karoseri :) pozdr
Napisano 25 Grudzień 200321 l no piszesz [ IMG] http://www.twojserwer.pl/obrazki/obrazek.jpg [/img] i tyle :) pozdr
Napisano 25 Grudzień 200321 l jakoś mnie nie idzie proszę jeszcze raz o przykład z dowolną stroną(cały poprawny zapis)
Napisano 25 Grudzień 200321 l No to inaczej... przy odpowiedzi u gory masz taki guziczki...jak np. guzik od Outlooka a po jego prawej jest nastepny guzik...naciskasz go...i otwiera Ci sie okno tam wpisujesz URL obrazka i naciskasz OK... pozdr
Napisano 25 Grudzień 200321 l no wiec rzucamy okiem :) maske masz krzywą troche (widać to na ujeciu z boku) :) a narazie nieżle tak 3+ :) ps. czemu najdroższa to powinno sie mówić \"ta Audi\" :/ ps2. jak juz macznołeś taki wstep to zapomniałes o silniku v8 :) co jest jakby niepatrzył ważniejsze od tempomatu
Napisano 25 Grudzień 200321 l przypomniałem sobie jeszcze :] powiedz mi jak w tym audi brakuje skali dla predkości 250+ to jak zmiezyli predkość Veyrona :)
Napisano 25 Grudzień 200321 l Radarem doplerowskim:D Albo suszarką policyjną:] Albo zamontowali taki licznik od roweru... A model całkiem wporządku. Czekam na więcej.
Napisano 26 Grudzień 200321 l W europie na auta niesportowe (nie zwiazane ze sportem) jest nalozony elektroniczny ogranicznik pedkosci. A skoro auto nie poleci wiecej niz 250 na ograniczniku to poco skala do 300 ??
Napisano 26 Grudzień 200321 l poto że (jak sie zrobi coś z tym ograniczeniem) żeby wiedzieć ile sie jedzie :)
Napisano 26 Grudzień 200321 l chyba to tylko złudzenie. bo u mnie jest ok , a ta maska jest tak skonstruowana.jakby co to poprawię(tylko pokaż w którym miejscu-na zdięciu a wyjaśnię twojwe wątpliwości).Render może będzie prawdopodobnie jutro nara
Napisano 26 Grudzień 200321 l Wow! Sikham, podziwiam cie... Masz tak silną wole, że dotychczas powstrzymales sie od zamieszczenia zdjęcia stuningowanej wersji tego wozu... :D:D Oczywiscie żartuje :P
Napisano 26 Grudzień 200321 l widzialem to najnowsze audi na zywo i nie wydaje mi sie zeby potrzebowala jakiegokolwiek tuningu zawnetrznego, auto robi swietne wrazenie na drodze :)
Napisano 27 Grudzień 200321 l sikham: takei rzeczy jak przyspieszenie, moc i vmax to chyba mierzy sie na hamowni a nie w realu :))) tak mi sie wydaje :) pozatym czy taka amerykanska wersja skyline\'a (ktorego ladnie robisz) z 1300KM zmiesci predkosc maksymalna na liczniku? :) ...no chyba ze jest elektroniczny:)
Napisano 27 Grudzień 200321 l ale wynik na rolkach to nie to samo co w realu pozatym najmocniejszedo skylina zrobiła japońska firma hks ;) ps. ostatnio na 3dtotal amerykanie urzadzili sobie niejsce dyskusji o skylinach na moim wip grrrrrrrr :)
Napisano 28 Grudzień 200321 l Wcale nowe nie znaczy lepsze ten starszy model był bardziej udany a w metaliku to dopiero cudo narazie nie ma renderków ale dopiero zacząłem kontynuować
Napisano 28 Grudzień 200321 l widze tu jawną prowokacje :] myślisz że rzuce wszystko co robie i bede ci pokazywał co jest źle ustaw sobie materiał z glosy 100 i obracaj model w viewporcie a sam zobaczysz
Napisano 1 Styczeń 200421 l Proszę o porady w jaki sposób stworzyć okna i uszczelki (osono czy razem z samochodem) Jestem otwarty na sugestje. Jak widać praca idzie bardzo powoli.
Napisano 2 Styczeń 200421 l no no ladnie, chyba bede musial wrocic do swojego ferrari w koncu i tez pokazac cos od siebie :)
Napisano 3 Styczeń 200421 l update będzie wkrótce a rowki właśnie zaczynam i mam pytanie jak mam nałożyć samochód na zdięcie(na. ulicę) żeby był cień .Wiem że mam go ustawić na planie i potem dać omni ale jak zrobić niewidoczny box i żeby cień został (sikham to napewno wie)Proszę o pomoc
Napisano 3 Styczeń 200421 l w jaki sposób stwożyć elementy takie jak Okna światła uszczelki (razem czy osobno) i najlepiej w jaki sposób
Napisano 3 Styczeń 200421 l no wiec jedziemy :) a wiec muszisz dać planeowi materiał matte/shadow żeby go ukryć na renderze szyby proponuje zrobić z boxa uszczelik zaznacz edgle na karoseri z których chcesz uszczelke potem create sharpe from selection potem zaznacz disply render mesh ustaw sobie ilość ścianek na 6 ustaw gróbość convert to editable poly i msmooth
Napisano 4 Styczeń 200421 l Ładna!!A ten szyber dach taki wklęsły bedzie??Bo nie powinien być chyba taki!!Tata ma (ja jeszcze nie moge 16 lat) Audi a6 z mniej więcej tego samego rocznika co ten model a8 więc będzie podobnie!!
Napisano 4 Styczeń 200421 l jeszcze jedno na poczekaniu (tak będą wyglądać okna i do tylnej szyby zrobiłem uszczelki) sorry że tego nie zamieszczam ale było by tego za dużo Proszę o komentarze(może zmenię szyberdach ale wydaje mnie sie że audi a8 taki ma(lub podobny)
Napisano 7 Styczeń 200421 l ludzie zamieszczajcie komentarze np(ładny,brzydki)chociaż to żebym coś wiedział bo nie znam waszych ocen
Napisano 7 Styczeń 200421 l Jak dla mnie ....hmmm Bardzo dobry ...napewno lepszy od mojego audi a4 :p Ale postaraj się ...audi a8 na to zasługuje - respect :]
Napisano 7 Styczeń 200421 l wichór to pierwszy samochód który skończę,bo raz zacząłem i był beznadziejny ale teraz wszystko robię sam i mam nadzieję że będzie lepszy
Napisano 7 Styczeń 200421 l Sorx ...ale jak byś zauchażył to moja ksywa pisze się przez \"U\" otwarte ... A audi bardzo łądny ...ale ten ostatni render to nie wyszedł chyba ...:/
Napisano 7 Styczeń 200421 l w sprawie maila to zastanowię się co zrobie a jeśli to czytasz to powiedz jak ocenił byś ten model (mój)