zeet Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Obrazek powstał na konkurs na ZBCentral,ze względu na czas który mnie kopał w tyłek są małe niedociągnięcia. Większość modeli powstało w Zbrushu ,ściany ,model bazowy grobowca i dyni w Modo.Tekstury normal mapki Zbrush. Jak by ktoś miał chęć na mnie zagłosować ,będę mocno wdzięczny:D. W rewanżu zmontuję jakiegoś tutka na temat tej pracy. Praca jest pod nazwiskiem Tomasz Modzelewski Link do głosowania i prac konkursowych: --------------------------------------- http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=53194
KLICEK Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 no pracka bardzo fajna :) mogles podciagnac ja jeszcze bardziej w PSie ;) zaglosowac niestety nie moge bo mi nie pozwalaja, chyba dlatego ze nie mam zadnego posta czy siakos takos :) gratulacje ukonczenia ;)
Tomala Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Ja też nie mogę zagłosować bo się dopiero zarejestrowałem, szkoda. Gratuluję ukończenia praca bardzo mi się podoba.
zeet Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 Dzięki panowie -całe dwa punkty mam i na tym chyba się skończy :).
zeet Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 KLICEK-dzięki :) Już się pogodziłem z myślą ,że dalej będę jechał na starym tablecie :)
Mortom Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 trzeba być zrajestrowanym na forum żeby dać vote?? :> A pracka fajna tylko szkoda właśnie że nie dałeś jakiegoś post procesu do pracki :)
Rekomendowane odpowiedzi