zeet Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Obrazek powstał na konkurs na ZBCentral,ze względu na czas który mnie kopał w tyłek są małe niedociągnięcia. Większość modeli powstało w Zbrushu ,ściany ,model bazowy grobowca i dyni w Modo.Tekstury normal mapki Zbrush. Jak by ktoś miał chęć na mnie zagłosować ,będę mocno wdzięczny:D. W rewanżu zmontuję jakiegoś tutka na temat tej pracy. Praca jest pod nazwiskiem Tomasz Modzelewski Link do głosowania i prac konkursowych: --------------------------------------- http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=53194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 no pracka bardzo fajna :) mogles podciagnac ja jeszcze bardziej w PSie ;) zaglosowac niestety nie moge bo mi nie pozwalaja, chyba dlatego ze nie mam zadnego posta czy siakos takos :) gratulacje ukonczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Ja też nie mogę zagłosować bo się dopiero zarejestrowałem, szkoda. Gratuluję ukończenia praca bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 moj faworyt prowdzi wiec lap glosa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Dzięki panowie -całe dwa punkty mam i na tym chyba się skończy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 a bo 3 ;) jednak moglem zaglosowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 KLICEK-dzięki :) Już się pogodziłem z myślą ,że dalej będę jechał na starym tablecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 trzeba być zrajestrowanym na forum żeby dać vote?? :> A pracka fajna tylko szkoda właśnie że nie dałeś jakiegoś post procesu do pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Hyh.. fajny klimacik.. taki nie 3dowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi