Gonzo Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Witam Przedstawiam wam aniamcje kulki z nogam Animacja wykonana w mayi, ring i model sciagniety z netu. zapraszam do komentowania:)
mort Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 fajne fajne, jedynie moment kiedy zawisa w powietrzu zupełnie bez ruchu jakoś wybitnie mnie uderzył, poza tym jest moim zdaniem naprawdę fajnie. pozdrawiam!
Gonzo Napisano 8 Listopad 2007 Autor Napisano 8 Listopad 2007 dzieki wielkie ,faktycznie chyba masz racje
asblaze Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 no sie podoba :) Mnie nie uderzyło zawiśnięcie
szczery Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 fajny styl, w 11-12s lewa noga stoi w powietrzu ogólnie sympatyczne Pozdrawiam.
SUPER_OkO Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 No ja wlasnie sie zastanawialem czy jest to taki specyficzny character animowania czy niedociagniecia. Przyjalem wersje pierwsza i mi sie zer guten podobaju.
piotrek Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Animacja super. Teraz tylko pozostaje pracować nad własnym rigiem :p
Łukasz Burnet Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 fajniutkie ;), z jakiej stronki masz riga ? pozdrowka
Lumpy Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Mi też się podoba :) A rig z Animation Mentor.
Nemrod Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 No dla mnie super. Szkoda tylko ze nie dociagniete jako calosc w tej samej jakosci. Niektore ruchy wrecz perfekcyjnie zgrane i stimingowane, a niektore leza. Jak chocby moment kiedy kolano wchodzi w ziemie i przechodzi az przez stope przy balancie z pilka (i potem nowa stojaca w powietrzu). Po 10 sekundzie mam wrazenie ze przesadziles z tym blokowaniem ruchu bo wyglada to troche jak szkic do animacji jeszcze przed edycja krzywych. No i koncowka, brakuje bardzo "zjechania" po scianie zamiast w pelni statycznego przyklejenia, jak jestteraz. Ale ogolnie rewela, poczatek z odbiciem od sciany i zonglerka naprawde baaardzo profi. To oryginalny rig z AM ? PZdr
Gonzo Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 Dziekuje za wszystkie komentarze ,ring nie jest chyba oryginalny z animation mentor poniewaz nie ma w nim mozliwosci skalowania kulki w osi X i y Z tego co widzialem na animacjach z mentor kulka skaluje sie we wszystkich osiach. Ring dostalem od kumpla ktory znalazl go w necie.
Qbikster Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 podoba mi się - jest dynamika i płynność i ekspresja. Może troszkę za bardzo snapowate, ale to kwestia stylistyki. - nic tylko robić kolejne:) - pozdrawiam
avant.garde Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 Fajne, fajne, może trochę zbyt szybkie przeskoki i ruchy miejscami - wchodzą już w nienaturalność. Ale ogółem kawał dobrej roboty.
Rekomendowane odpowiedzi