Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Przedstawiam wam aniamcje kulki z nogam

Animacja wykonana w mayi, ring i model sciagniety z netu.

zapraszam do komentowania:)

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajne fajne, jedynie moment kiedy zawisa w powietrzu zupełnie bez ruchu jakoś wybitnie mnie uderzył, poza tym jest moim zdaniem naprawdę fajnie.

pozdrawiam!

Napisano

fajny styl,

w 11-12s lewa noga stoi w powietrzu

ogólnie sympatyczne

Pozdrawiam.

Napisano

No ja wlasnie sie zastanawialem czy jest to taki specyficzny character animowania czy niedociagniecia. Przyjalem wersje pierwsza i mi sie zer guten podobaju.

Napisano

No dla mnie super. Szkoda tylko ze nie dociagniete jako calosc w tej samej jakosci. Niektore ruchy wrecz perfekcyjnie zgrane i stimingowane, a niektore leza. Jak chocby moment kiedy kolano wchodzi w ziemie i przechodzi az przez stope przy balancie z pilka (i potem nowa stojaca w powietrzu). Po 10 sekundzie mam wrazenie ze przesadziles z tym blokowaniem ruchu bo wyglada to troche jak szkic do animacji jeszcze przed edycja krzywych. No i koncowka, brakuje bardzo "zjechania" po scianie zamiast w pelni statycznego przyklejenia, jak jestteraz.

Ale ogolnie rewela, poczatek z odbiciem od sciany i zonglerka naprawde baaardzo profi. To oryginalny rig z AM ?

PZdr

Napisano
  • Autor

Dziekuje za wszystkie komentarze ,ring nie jest chyba oryginalny z animation mentor poniewaz nie ma w nim mozliwosci skalowania kulki w osi X i y

Z tego co widzialem na animacjach z mentor kulka skaluje sie we wszystkich osiach.

Ring dostalem od kumpla ktory znalazl go w necie.

Napisano

podoba mi się - jest dynamika i płynność i ekspresja. Może troszkę za bardzo snapowate, ale to kwestia stylistyki. - nic tylko robić kolejne:) - pozdrawiam

Napisano

Fajne, fajne, może trochę zbyt szybkie przeskoki i ruchy miejscami - wchodzą już w nienaturalność. Ale ogółem kawał dobrej roboty.