JmTm00 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Hejze taka szybka akcja na zaliczenie do szkółki, chodziło o to coby zrobić synchron pod muzyke ;) Obraz jest sprawą drugorzędną, ale oczywiście jechać mozna ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 fajne fajne :) fajne synchro :) podoba mi sie koncowka jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 no końcówka jest zaskakująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 spox! fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 fajna końcóka, tylko jak dla mnie za długo deptają, już myślałem, że tak będzie całe 40 sec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Fajne, he wystarczyło wyrenderować te 2 nogi gdy idą a później kopiować i ustawić w jakimś Premierze czy coś :) Fajne fajne, końcówka niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Mimo, że obraz jest sprawą drugorzędną to gdybyś dodał cienie byłoby 3 razy lepiej. Synchro dla odmiany też skrytykuję. Można było dodać coś bardziej złożonego, bo proste to niemiłosiernie. Plusik za to, że dalsza noga pojawia się na werbel a bliższa na "stopę" :P Perełka w tym temacie: http://pl.youtube.com/watch?v=QStm3ZyzgY0 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 dzieki, milo mi ze sie podoba hehe, Lumpy wiem ze proste ale zalozeniem jest synchronizacja metryczna, przyjdzie czas i na rytmiczna wtedy trzeba bedzie dodac coś "zlozonego" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Bardzo fajne! Szczegolnie ciekawie wyszedl DOF. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 te buty mogły by być bardziej zróżnicowane, jakiś większy random by się przydał ,ale i tak miło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3SIGN Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 gdyby rzucały wyraźny cień było by 100 razy lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ossa201 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Link nie działa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulex Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Ten synch jest stasznie nudny. Prawie cała animacja to buty, a na końcu jest tylko jeden obraz Było by lepiej, gdyby oni coś robili, a nie tylko chodzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 ossa201 -> działa :) Kulex -> pisałem wcześniej ze chodzi o synchronizację "metryczną", sory bejbe, taki utwór...nie było w planach budować tutaj jakiegokolwiek scenariusza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 ciekawe ale to tupanie chyba zbyt długie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi