Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejze

taka szybka akcja na zaliczenie do szkółki, chodziło o to coby zrobić synchron pod muzyke ;) Obraz jest sprawą drugorzędną, ale oczywiście jechać mozna ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajna końcóka, tylko jak dla mnie za długo deptają, już myślałem, że tak będzie całe 40 sec ;)

Napisano

Fajne, he wystarczyło wyrenderować te 2 nogi gdy idą a później kopiować i ustawić w jakimś Premierze czy coś :) Fajne fajne, końcówka niezła

Napisano

Mimo, że obraz jest sprawą drugorzędną to gdybyś dodał cienie byłoby 3 razy lepiej.

Synchro dla odmiany też skrytykuję. Można było dodać coś bardziej złożonego, bo proste to niemiłosiernie. Plusik za to, że dalsza noga pojawia się na werbel a bliższa na "stopę" :P

Perełka w tym temacie:

http://pl.youtube.com/watch?v=QStm3ZyzgY0

pzdr

Napisano
  • Autor

dzieki, milo mi ze sie podoba

hehe, Lumpy wiem ze proste ale zalozeniem jest synchronizacja metryczna, przyjdzie czas i na rytmiczna wtedy trzeba bedzie dodac coś "zlozonego" ;)

Napisano

te buty mogły by być bardziej zróżnicowane, jakiś większy random by się przydał ,ale i tak miło :)

Napisano

Ten synch jest stasznie nudny.

Prawie cała animacja to buty, a na końcu jest tylko jeden obraz

Było by lepiej, gdyby oni coś robili, a nie tylko chodzili.

Napisano
  • Autor

ossa201 -> działa :)

Kulex -> pisałem wcześniej ze chodzi o synchronizację "metryczną", sory bejbe, taki utwór...nie było w planach budować tutaj jakiegokolwiek scenariusza ;)