Napisano 23 Listopad 200717 l Hejze taka szybka akcja na zaliczenie do szkółki, chodziło o to coby zrobić synchron pod muzyke ;) Obraz jest sprawą drugorzędną, ale oczywiście jechać mozna ;) Pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200717 l fajna końcóka, tylko jak dla mnie za długo deptają, już myślałem, że tak będzie całe 40 sec ;)
Napisano 24 Listopad 200717 l Fajne, he wystarczyło wyrenderować te 2 nogi gdy idą a później kopiować i ustawić w jakimś Premierze czy coś :) Fajne fajne, końcówka niezła
Napisano 24 Listopad 200717 l Mimo, że obraz jest sprawą drugorzędną to gdybyś dodał cienie byłoby 3 razy lepiej. Synchro dla odmiany też skrytykuję. Można było dodać coś bardziej złożonego, bo proste to niemiłosiernie. Plusik za to, że dalsza noga pojawia się na werbel a bliższa na "stopę" :P Perełka w tym temacie: http://pl.youtube.com/watch?v=QStm3ZyzgY0 pzdr
Napisano 24 Listopad 200717 l Autor dzieki, milo mi ze sie podoba hehe, Lumpy wiem ze proste ale zalozeniem jest synchronizacja metryczna, przyjdzie czas i na rytmiczna wtedy trzeba bedzie dodac coś "zlozonego" ;)
Napisano 24 Listopad 200717 l te buty mogły by być bardziej zróżnicowane, jakiś większy random by się przydał ,ale i tak miło :)
Napisano 30 Listopad 200717 l Ten synch jest stasznie nudny. Prawie cała animacja to buty, a na końcu jest tylko jeden obraz Było by lepiej, gdyby oni coś robili, a nie tylko chodzili.
Napisano 30 Listopad 200717 l Autor ossa201 -> działa :) Kulex -> pisałem wcześniej ze chodzi o synchronizację "metryczną", sory bejbe, taki utwór...nie było w planach budować tutaj jakiegokolwiek scenariusza ;)