Napisano 28 Listopad 200717 l Pojawiła się długo oczekiwana wersja 2.0 systemu Brazil R/S. Jak zapewnia producent, nowy Brazil jest szybszy. Nowe aktualizacje to między innymi wsparcie dla systemów 64-bitowych, Full Motion-blur, możliwość bake'owania tekstur. [link]
Napisano 28 Listopad 200717 l kocham cie za tego newsa :D czekalem na nowego brazila chyba z 3 lata ... pewnie juz zapomnialem jak sie nim poslugiwac... :)
Napisano 28 Listopad 200717 l coś nie wydaje mi sie by wybił sie jakoś nad te renderery co teraz mamy
Napisano 28 Listopad 200717 l hehhe brazil 2.0 oj cos chyba im zegarek sie zatrzymal albo cofnal o 3 lata ;)
Napisano 28 Listopad 200717 l Yeah:D późno czy nie, ja tam Brazila cały czas używam, chetnie pobawiłbym się V2, coś kiedyś obiło mi się o uszy, że ponoć VPU ma być wykorzystywane co znacznie przyśpieszy rendering, prawda to?
Napisano 29 Listopad 200717 l oj, odrazu byscie usmiercali porzadne projekty, goscie zapadli w sen zimowy na 3 lata :) Teraz zaluje ze w pracy mam vraya i raczej nie namowie szefa na brazila :)
Napisano 30 Listopad 200717 l Ja pi..dole :D:D ciesze sie jakby mi sie jakies dziecko urodziło! Az sie łezka w oku kręci ;( A sprzedawali go już od prawie 2 lat! omg
Napisano 4 Grudzień 200717 l pierwszy zewnętrzny silniczek renderujący jakiego użyłem :), ale chyba się nie skusze, vray przyciąga szybkością i łatwością