Kedzior Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Witam. Zabieram sie do roboty po ostatnim leniwym okresie, wprawdzie całe skupienie przerzucam na vizki 3d, ale zawsze ogromną frajdę sprawiało mi rysowanie samochodów, po Camaro wzbogacony o doświadczenia idzie Carrera. Technika mieszana, samochód malowany tradycyjnie pędzlami+kształty, tło to mix textur+pędzla, sam rozkład świateł na samochodzie wzorowany na fotografi. Wszelkie komentarze mile widziane :) Pozdrawiam
zgred Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 podoba mi sie, tylko wydaje mi sie ze auto powinno byc dluzsze
Paster03 Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Samochodzik w porządku, światło dobre tylko kierowcy nie ma, a kółka się kręcą .....
Kedzior Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 zgred88 - dzięki, faktycznie powinno być dłuższe ale szukałem sposobu na zwiększenie dynamiki rysunku i tak wyszło Paster03 - fakt, kierowca ważna sprawa, ale już to zostawie pecet - dzięki :) Zachęcam do komentowania :) Pozdrawiam
Dirk Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Uznaj mój komentarz za pochwałę dobrej pracy:) Nie lubię Porsche :) Ale Twoje wykonanie jest takie, że mógłbym polubić :) Dobra robota.
Mortom Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 wsado-maso xD piękna praca!! P.S. Czy ten samochód ma komputer pokładowy i auto-pilota?? bo kieruje sie sam :)
Raiden8 Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Extra światło, ogólnie nastrój jak z katalogu porsche ;) Mam tylko wątpliwości co do: By raiden8 at 2007-12-06 Tak ma być ?
piksar Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 dla mnie rewelacja ale faktycznie przykrótkie
Kedzior Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 Dirk - czy moge juz powiedziec "Witaj w gronie wielbicieli marki" ? :P Mortom - ciesze się, że się podoba :) Raiden8 - dzięki, no tak, nie powinno i to nie jedyny bug ;) piksar - dzięki, może faktycznie przesadziłem, ale świadomie :) M@Ti - jak jeszcze jedna osoba się zapyta to kierowca będzie :] Dzięki za komentarze i zachęcam do dalszych. Pozdrawiam :)
Dirk Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 A tam od razu wielbiciel marki. Stare modele to było coś:) Faktycznie teraz widzę, że kierowcy nie ma ;) Zrób przyciemnioną szybę i nikt się o kierowcę nie będzie czepiał.
dariusz Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 to miała być Carrera GT, czy koncept na jej podstawie? bo wyszła cgt o gabarytach boxstera;) ale sam styl i technika wykonania mi się bardzo podoba. ps. Dirk chcesz klapsa za herezję?:) mogę się pofatygować nawet osobiście, akurat mieszkam w BB:D
Kedzior Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 A tam od razu wielbiciel marki. Stare modele to było coś:) Faktycznie teraz widzę, że kierowcy nie ma ;) Zrób przyciemnioną szybę i nikt się o kierowcę nie będzie czepiał. a nie słyszałeś o tym, że samochody tej marki same się prowadzą? :P to miała być Carrera GT, czy koncept na jej podstawie? bo wyszła cgt o gabarytach boxstera;) ale sam styl i technika wykonania mi się bardzo podoba. ps. Dirk chcesz klapsa za herezję?:) mogę się pofatygować nawet osobiście, akurat mieszkam w BB:D ja też mieszkam czasem w bb (glownie krakow) wiec mozemy podskoczyc razem :) model natomiast to niestety GT ;), wyszło tak bo usilnie chciałem zacieśnić perspektywe, by zwiększyć dynamike, ale wyszło nie do końca dobrze,
Orangegraphics Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 je fajnieeeeee duzo fajnie duzo dobre tylko rzeczywisci perspektywa i dl ciut leżą ale buduje to gites klimat.
Kedzior Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Napisano 10 Grudzień 2007 dariusz - ze mnie taki bielszczanin ze ho ho ;), ja już krakus jestem w 99 % Xiz0r - ciesze sie ze sie podoba :) Dzięki za komentarze, te pozytywne hehe zachecaja do pracy, a te negatywne no coz :), nic tylko dążyc do perfekcji. PS: Smialo walcie dalej ;)
Rekomendowane odpowiedzi