Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, temacik jest wypas;) Szykuje sie kolejny crap z mojej strony, ale co tam, zawsze lubilem brac udzial w bitwach :o

Pomysl jest, w fazie przemyslen, narazie tyle:

ludzik... z plaszczykiem , po lewej stronie (obrazka) , bedzie mierzyl do skaczacego na niego vampajra / zombiaka / szkieletora... klimaty londynu 1930 rok.... gdzies tam na scianie budynku jeszcze jeden zombiak, czy co tam :D

Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia, a sobie ukonczenia pracy :P

• Like 1
  • Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no temat fajny na 3d total zdaje sie byl model tego goscia z rewolwerem na koniu zrobiony w z brushu, wiec widac ze technicznie ciezki i ambitny temat sobie wybrales, Powodzenia

Napisano

Kr3tz dziekowa :*

Adek_CG dzieki, a co do pracki w brushu, to bedzie calkowite przeciwienstwo, nie bawie sie w brushowanie, pracka w klimatach 1/4 cartoon, 3/4 realistic, stylistyke postaci troche kartonowe, ale otoczenie, oswietlenie bede probowal zrobic ciemne, mroczne... no no zczaicie o co mi chodzi, jak juz cos wyskrobie :p

jaras dzieki :d

Napisano

bardzo podoba mi się Darkwatch w grę nie grałem nie wiem nawet czy wyszła ale widziałem wypaśne concepty i co jakiś czas oglądam sobie cinemtika oddaj choć połowę klimatu i będzie super

powodzenia

...o i skończ :)

[przyganiał kocioł garnkowi :D]

Napisano

fikołek !! musze Cie zawiesc, sam w gre nie gralem, tytul dalem taki tylko dlatego ze Kr3tzowi sie skojarzylo to (sam nie moglem wymyslec tematu :X) z moim conceptem, klimaty nie beda podobne jak w grze :P jedyne podobienstwa to "w polowie" glowny bohater, i strzelba... to raczej taki mix paru gier + filmow.

concept poczatkowy:

concept.jpg

Napisano

aktualnie mysle nad conceptem postaci, bedzie cos ala pan valentine z FF, tyle ze w kapturze, i ogolnie zmodyfikowany troche (zebyscie nie wytykali braku podobienstwa, bo to zupelnie inna postac bedzie :P)

taki szybcior:

piiiiiiiiiip, concept usuwam, zmieniam, nie podobal mi sie xD

Napisano

ciezko wlasciwie cos stwerdzic po tym koncepcie, ja bym tak strasznie od konceptu oryginalnego nie odchodzil, zeby bylo wiadomo na pierwszy rzut oka kto to jest, no ale to twoja postac w koncu

Napisano

siema, mam uwage w stosunku do budki, o ile mi wiadomo wykonywane sa one z drewna, a co za tym idzie nie moga sie wywijac jak guma lub metal: ], postac calkiem fajnie wyglada, ale nie wiem czy jest poprawna anatomicznie: ]

pozdrawiam

Napisano

Co do budek już widziałam takie z metalu, więc chyba ok

Postać - sam piszesz że proporcje siadają, moim zdaniem zbyt wcześnie zabrałeś się za detale, będzie ci trudniej poprawiać proporcje.

Szkielecik bardzo dobry.

Napisano

troche za mgliście ledwie co widać i jak pogromca ma celować do zombiaka to jest za blisko chyba że mu spluwę do głowy przystawi :D

daj render z troche mniejszą mgłą albo i bez będzie łatwiej ocenić

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności