Leleń Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Witam, temacik jest wypas;) Szykuje sie kolejny crap z mojej strony, ale co tam, zawsze lubilem brac udzial w bitwach :o Pomysl jest, w fazie przemyslen, narazie tyle: ludzik... z plaszczykiem , po lewej stronie (obrazka) , bedzie mierzyl do skaczacego na niego vampajra / zombiaka / szkieletora... klimaty londynu 1930 rok.... gdzies tam na scianie budynku jeszcze jeden zombiak, czy co tam :D Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia, a sobie ukonczenia pracy :P 1
Kr3tz Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Powodzenia, nygy! Co bys skonczyl, i to na 5*, bo temacik również sóper
Adek_CG Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 no temat fajny na 3d total zdaje sie byl model tego goscia z rewolwerem na koniu zrobiony w z brushu, wiec widac ze technicznie ciezki i ambitny temat sobie wybrales, Powodzenia
Leleń Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Napisano 10 Grudzień 2007 Kr3tz dziekowa :* Adek_CG dzieki, a co do pracki w brushu, to bedzie calkowite przeciwienstwo, nie bawie sie w brushowanie, pracka w klimatach 1/4 cartoon, 3/4 realistic, stylistyke postaci troche kartonowe, ale otoczenie, oswietlenie bede probowal zrobic ciemne, mroczne... no no zczaicie o co mi chodzi, jak juz cos wyskrobie :p jaras dzieki :d
Destroyer Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 bardzo podoba mi się Darkwatch w grę nie grałem nie wiem nawet czy wyszła ale widziałem wypaśne concepty i co jakiś czas oglądam sobie cinemtika oddaj choć połowę klimatu i będzie super powodzenia ...o i skończ :) [przyganiał kocioł garnkowi :D]
Leleń Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 fikołek !! musze Cie zawiesc, sam w gre nie gralem, tytul dalem taki tylko dlatego ze Kr3tzowi sie skojarzylo to (sam nie moglem wymyslec tematu :X) z moim conceptem, klimaty nie beda podobne jak w grze :P jedyne podobienstwa to "w polowie" glowny bohater, i strzelba... to raczej taki mix paru gier + filmow. concept poczatkowy:
Leleń Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Napisano 13 Grudzień 2007 aktualnie mysle nad conceptem postaci, bedzie cos ala pan valentine z FF, tyle ze w kapturze, i ogolnie zmodyfikowany troche (zebyscie nie wytykali braku podobienstwa, bo to zupelnie inna postac bedzie :P) taki szybcior: piiiiiiiiiip, concept usuwam, zmieniam, nie podobal mi sie xD
Adek_CG Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 ciezko wlasciwie cos stwerdzic po tym koncepcie, ja bym tak strasznie od konceptu oryginalnego nie odchodzil, zeby bylo wiadomo na pierwszy rzut oka kto to jest, no ale to twoja postac w koncu
Leleń Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 taki ogolny model, brak detalu narazie..
Ania Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 jakby za krótkie te nogi, no chyba że ma bardzo grube spodnie.
Leleń Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Napisano 21 Grudzień 2007 ok taki update (ma bugi, proporcje troche siadaja, textury sa w niskiej rozdz.... ale poprawie to :P )
Destroyer Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 korpus najbardziej mi nie pasuje, gorset mu ściągnij i plecy ma jak brzuch łydki mu popraw bo od tyłu wygląda trochę jakby kolana miał tam gdzie jest ten pasek
Leleń Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Napisano 21 Grudzień 2007 fikołek gorset czyni go sexownym przeciez :PPP a tak na powaznie to gorset jest specjalnie zeby umiejscowic tam kabury na guny. nogi jeszcze poprzesuwam, ale plecy chyba moge zostawic, bo typek bedzie przodem stal ;p concept ver. 0.2 http://img524.imageshack.us/img524/3835/concept2to9.jpg
KoMic Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 siema, mam uwage w stosunku do budki, o ile mi wiadomo wykonywane sa one z drewna, a co za tym idzie nie moga sie wywijac jak guma lub metal: ], postac calkiem fajnie wyglada, ale nie wiem czy jest poprawna anatomicznie: ] pozdrawiam
Ania Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Co do budek już widziałam takie z metalu, więc chyba ok Postać - sam piszesz że proporcje siadają, moim zdaniem zbyt wcześnie zabrałeś się za detale, będzie ci trudniej poprawiać proporcje. Szkielecik bardzo dobry.
Leleń Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Napisano 24 Grudzień 2007 KoMic racja sa z drewna, ale i z metalu sie znajdzie czasami :P dzieki Ania taa w sumie racja, co zrobic :P dzieki co myslicie o takim ujeciu? http://img209.imageshack.us/img209/1530/concept3tw6.jpg
Destroyer Napisano 24 Grudzień 2007 Napisano 24 Grudzień 2007 troche za mgliście ledwie co widać i jak pogromca ma celować do zombiaka to jest za blisko chyba że mu spluwę do głowy przystawi :D daj render z troche mniejszą mgłą albo i bez będzie łatwiej ocenić
Destroyer Napisano 10 Styczeń 2008 Napisano 10 Styczeń 2008 szkielecik fajnie wychodzi dajesz dalej! :)
JunioR Napisano 10 Styczeń 2008 Napisano 10 Styczeń 2008 super szkieletor, powodzenia w bitwie ! elo!
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Napisano 10 Styczeń 2008 Ekstra szkielecior :) zasłużył na bookmark
Rekomendowane odpowiedzi