Napisano 11 Grudzień 200717 l Yo!:D Postanowiłem wystartować. Na razie zaklepuję temat, który zaczął kiełkować w mojej bańce ładnych parę miesięcy temu. Bardzo mi temat spasił, no i okazja do zrobienia pełnej sceny w końcu, więc motywacja jest!:D Dość stereotypowo, więc może mi się koncepcja odmienić: "Dwia grupy radykalnych ulicznych bandziorów w zwarciu face to face." Pierwsze skecze pewnie dopiero po świętach. pozdrawiam i powodzenia reszcie bojowników!
Napisano 16 Grudzień 200717 l Lewus dedykuję Ci 666-tego posta niech się bandziory leją jak diabli! Powodzenia!
Napisano 19 Grudzień 200717 l Autor Jaras, Tomala, thx! (ta, ja swojego 666 posta przegapiłem:/ Coś tam skromnego mi się wykluło, jeszcze dumam nad tematem, czasu niewiele będę miał na bitewkę więc trzeba siły na zamiary mierzyć a tu postaci kilka by było.. po świętach się pewnie określę co dalej, bo mam jeszcze ze dwie idee. No a póki co, łobuziaki takie z karabinami na dobry początek:) pozdro!
Napisano 19 Grudzień 200717 l Autor Thx, fikołek:) No tak, sam:) To takie szybkie mazepy 2-minutowe w większości przypadków..
Napisano 19 Grudzień 200717 l wow! no to masz niezą rękę, bardzo podoba mi się styl tych rysunków super!