Levus Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Yo!:D Postanowiłem wystartować. Na razie zaklepuję temat, który zaczął kiełkować w mojej bańce ładnych parę miesięcy temu. Bardzo mi temat spasił, no i okazja do zrobienia pełnej sceny w końcu, więc motywacja jest!:D Dość stereotypowo, więc może mi się koncepcja odmienić: "Dwia grupy radykalnych ulicznych bandziorów w zwarciu face to face." Pierwsze skecze pewnie dopiero po świętach. pozdrawiam i powodzenia reszcie bojowników!
Tomala Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Lewus dedykuję Ci 666-tego posta niech się bandziory leją jak diabli! Powodzenia!
Levus Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 Jaras, Tomala, thx! (ta, ja swojego 666 posta przegapiłem:/ Coś tam skromnego mi się wykluło, jeszcze dumam nad tematem, czasu niewiele będę miał na bitewkę więc trzeba siły na zamiary mierzyć a tu postaci kilka by było.. po świętach się pewnie określę co dalej, bo mam jeszcze ze dwie idee. No a póki co, łobuziaki takie z karabinami na dobry początek:) pozdro!
Levus Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 Thx, fikołek:) No tak, sam:) To takie szybkie mazepy 2-minutowe w większości przypadków..
Ania Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 koncepcik super, mam nadzieję że modele będą równie dobre
Destroyer Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 wow! no to masz niezą rękę, bardzo podoba mi się styl tych rysunków super!
Rekomendowane odpowiedzi