grzegerz Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 witam mam zamiar wziąć udział w bitwie poprzednim sie tylko przyglądałem teraz zamierzam spróbować sił bardziej w celach edukacyjnych hehe:). temat przedstawia sie następująco. gruby gangster odpowie za igranie z innymi gangsterami czyli moment w którym ma właśnie zginąć. motyw podchwycony z mojego ulubionego filmu jakim jest Leon zawodowiec.. moze ktos o nim słyszał:p a może nie heheh. ale zamiast NOZA myslalem o barettcie z tłumikiem nie wiem czy ktos ma podobny motyw bo za bardzo nie czytalem wszystkich wątków MNIEJ WIĘCEJ COŚ TAKIEGO:
Destroyer Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 ach Leon świetny film, szczególnie koniec mi się podobał jak Leon wychodził z budynku i dostał strzała a potem daje zawleczkę policjantowi :) ach klasyka :) będzie klimat będzie dobrze :P powodzenia
Tomala Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 No Leon dobry film a co do pracki to wszystko będzie pokazane w takim zbliżeniu jak na screenach które wrzuciłeś?
jaras Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 fajny pomysł :) witaj w bitwie i powodzenia !
grzegerz Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Napisano 12 Grudzień 2007 tomala wlasnie mysle o takim zblizeniu. błysk na okragłych okularkach zabójcy przykładajacego splowe do skroni ofiary
Lucas Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 "Leon zawodowiec" to jeden z tych filmów, które mógłbym oglądać po kilkanaście razy:) Zapowiada się ciekawie. Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi