Napisano 13 Grudzień 200717 l Witam wszystkich serdecznie!!! Postanowiłem również, wziąść udział w bitwie. Mam nadzieje, że uda mi się skończyć pracę i przy okazji czegoś się nauczę. Praca będzie przedstawiać dwóch goryli, oraz ich szefa, którzy wyrównują porachunki z kolesiem, który postanowił oszukać gang i wykraść kasę. Gang się o tym dowiedział i teraz musi za to zapłacić i czeka go zasłużona kara. Scena będzie przedstawiać zaułek, pełno brudu, śmieci, jak to w dużym mieście bywa. Nasza ofiara jest otoczona przez dwoch osiłków, którzy uzbrojeni są w nóż i pałkę basebollową. Na jego twarzy widać już pierwsze śiniaki, oraz coraz wiekszy strach. Z tyłu za nimi oparty o ścianę będzie szef całej operacji, czekając, aż chlopcy skończą robotę spokojnie pali papierosa. Mniej więcej tak bedzie wyglądała scena, mam nadzieje, że większość z was udzieli mi cennych wskazówek i porad, nie mam za dużego doświadczenia w modelowaniu postaci, ale co tam warto spróbować, samo ukończenie tej pracy bedzie dla mnie małych zwyciestwem. Życzę innym powodzenia w bitwie pozdrawiam
Napisano 17 Grudzień 200717 l Autor oto postęp mojej pracy wiem ze trzeba pewnie duzo poprawic ale to moja pierwsza w zyciu glowa czekam na komentarze
Napisano 17 Grudzień 200717 l Chyba musisz zrobic cos wiecej zeby bylo co krytykowac. Pokazuj siatki bez ms. Moze jakis koncepcik? Wiesz trzeba ustalic jak to wszystko bedzie wygladac.
Napisano 17 Grudzień 200717 l jak na pierwszą w życiu głowę to nie jest źle moją pierwszą nikt by patykiem nie szturchnął :) powodzenia
Napisano 17 Grudzień 200717 l witaj - co do głowy - to jak na razie jest OK chociaz najpierw powineneś określić główną bryłę modelu - w myśl metody od ogółu do szczegółu - powodzenia w bitwie !
Napisano 17 Grudzień 200717 l Autor Gomez - zarys wszystkiego mam jeszcze w glowie musze wszystko naszkicowac zeby sie nie pogubic fikołek - dzieki bardzo staralem sie ;) jaras - tak masz racje musze wkoncu wziasc sie za to
Napisano 22 Grudzień 200717 l Autor dodaje wstepny koncept nie wiem na ktory sie zdecydowac NR 1 NR 2 NR 3 NR 4 NR 5
Napisano 22 Grudzień 200717 l Autor dzieki za komentarze nr 2 i 4 najbardziej mi sie podobaja nie wiem ktory z nich wybrac prawdopodobnie bedzie to 4
Napisano 24 Grudzień 200717 l ja też bym brał 4 chyba ża bardzo chcesz zrobiić super dokładną twarz wtedy i dwójka:)
Napisano 8 Styczeń 200817 l Autor tak bedzie wygladac mniej wiecej scena jeszcze jest duzo do zrobienia
Napisano 9 Styczeń 200817 l Autor wygląda całkiem spoko dzieki za komentarz wydaje mi sie ze mam cos z proporcjami
Napisano 9 Styczeń 200817 l jesli chodzi o propocje to wedlug mnie okno wraz z parapetem jest za duze patrzac przykladowo na barierke obok(lub na odwrot ;)) tak samo te duze smietniki wydaja mi sie za male, szczegolnie rzuca sie to na 2 renderze. pewny nie jestem bo duzych bledow nie ma, tak ogolnie najlepiej jakbys mial wszystko od poacztku pomierzone :rolleyes: