Gość Morte Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Witam wszystkich! Scena ma przedstawiać bandę ,złych, plugawych rabusiów-recydywistów uzbrojonych po zęby w co popadnie, którzy to w swej naiwności po raz kolejny chcą zrobić kuku znanemu obrońcy dzieci, niewiast, itp., itd., czyli superman'owi, co skończy się jak zwykle. Oprawa bedzie cartoonowa z mocno przerysowanymi proporcjami postaci. Na miły początek superman bez pelerynki: i zblizenie na głowę: Pozdrawiam i życzę powodzenia reszcie uczestników!
Gomez Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Bardzo fajna twarz. Moze tylko oczy zmniejsz, wiem ze cartoon ale to jednak Sbohater :) Powodzenia.
piksar Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 fajny model, szczególnie jesli chodzi o pomysł miła gęba poprostu :)
maczuga Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 mimo, że nie jestem fanem stylu cartoonowego to uważam że ta scenka może byc fajna :) subscription added :)
SoAd Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Przypomina nieco klimatem Iniemamocnych. Bardzo fajnie!
Destroyer Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 bardzo fajny model też mi klimatem Iniemamocnych przypomina niezłe wejście :D
jaras Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 witaj w bitwie - niestety logo Superman oraz film Iniemamocni chronione są prawami autorskimi :/ - prace z bitwy pójdą do druku i nie możemy złamać prawa :/ - sugerujemy zmianę tematu lub unikanie jakichkolwiek nawiązań do filmów
Master Kiełbaster Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 dla odmiany załóż mu majty w dobrej kolejności i nikt się nie czepnie :P
Ania Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Jak zrobi inną literkę to będzie dobrze? Szkoda by było bo pomysł na scenę jest dobry
Gość Morte Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Prawda jest taka, że będę musiał sie w takim wypadku dobrze zastanowić nad jego designem. bo walnięcie np."M" zamiast "S", będzie w stylu noszenia "adidoka" a nie "adidasa"(dresik ważna rzecz)- czyli ordynarna podróba, a to nie jest coś w co celuje.
Gość Morte Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Mały updejt, twarzyczki dwóch złych panów. Tego mam zamiar zrobić wyskoim i chudym: A ten z kolei będzie typowym osiłkiem(muszę poprawić to zbyt ostre zarysowanie na brodzie) Wszelkie uwagi i krytyka bardzo mile widziane! Co do wizerunku głownego bohatera to jeszcze się zastanawiam, niedługo moze cos wrzucę. Pozdrawiam!
Gość Morte Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Mały powrót;) Wiele jakos przez swięta nie zrobiłem, ogólnie jestem coraz bardziej pewien że się nie wyrobię. póki co mam skończone modele dwóch bandytów( czyli jeszcze tak z 17 zostało:)) i główkę trzeciego.
Destroyer Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 jest całkiem fajne troche mi ten chudy nie pasuje ale nie wiem czy to nie przez zniekształcenie parspektywy tak jakoś dziwnie wydają się rozciągnięci ? a głowka ładna :)
Ania Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 bardzo dobrze idzie, może nie rób wszystkich 17? 5 też dużo, a wtedy masz szanse skończyć.
mileS Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 No ładnie , trochę za mocno się klejnoty temu chudemu odznaczają . Superbohatera możesz zrobić takiego mocno zakręconego , gacie w grochy, na głowie gumowa kaczka i przepychacz w ręce . Będzie zabawnie i orginalnie
DiM Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Podoba mi sie pomysł mileS'a było by ciekawie. Chodź kojarzy mnie sie z którąś kreskówką ale coś w tym stylu czemu nie.
KoMic Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 hehe, bardoz fajne klimaty, : ] superdruper swietnie wyglada : ]
Rekomendowane odpowiedzi