Napisano 15 Grudzień 200717 l Witam wszystkich! Scena ma przedstawiać bandę ,złych, plugawych rabusiów-recydywistów uzbrojonych po zęby w co popadnie, którzy to w swej naiwności po raz kolejny chcą zrobić kuku znanemu obrońcy dzieci, niewiast, itp., itd., czyli superman'owi, co skończy się jak zwykle. Oprawa bedzie cartoonowa z mocno przerysowanymi proporcjami postaci. Na miły początek superman bez pelerynki: i zblizenie na głowę: Pozdrawiam i życzę powodzenia reszcie uczestników!
Napisano 15 Grudzień 200717 l Bardzo fajna twarz. Moze tylko oczy zmniejsz, wiem ze cartoon ale to jednak Sbohater :) Powodzenia.
Napisano 15 Grudzień 200717 l mimo, że nie jestem fanem stylu cartoonowego to uważam że ta scenka może byc fajna :) subscription added :)
Napisano 15 Grudzień 200717 l bardzo fajny model też mi klimatem Iniemamocnych przypomina niezłe wejście :D
Napisano 15 Grudzień 200717 l witaj w bitwie - niestety logo Superman oraz film Iniemamocni chronione są prawami autorskimi :/ - prace z bitwy pójdą do druku i nie możemy złamać prawa :/ - sugerujemy zmianę tematu lub unikanie jakichkolwiek nawiązań do filmów
Napisano 15 Grudzień 200717 l dla odmiany załóż mu majty w dobrej kolejności i nikt się nie czepnie :P
Napisano 15 Grudzień 200717 l Jak zrobi inną literkę to będzie dobrze? Szkoda by było bo pomysł na scenę jest dobry
Napisano 15 Grudzień 200717 l Prawda jest taka, że będę musiał sie w takim wypadku dobrze zastanowić nad jego designem. bo walnięcie np."M" zamiast "S", będzie w stylu noszenia "adidoka" a nie "adidasa"(dresik ważna rzecz)- czyli ordynarna podróba, a to nie jest coś w co celuje.
Napisano 18 Grudzień 200717 l Mały updejt, twarzyczki dwóch złych panów. Tego mam zamiar zrobić wyskoim i chudym: A ten z kolei będzie typowym osiłkiem(muszę poprawić to zbyt ostre zarysowanie na brodzie) Wszelkie uwagi i krytyka bardzo mile widziane! Co do wizerunku głownego bohatera to jeszcze się zastanawiam, niedługo moze cos wrzucę. Pozdrawiam!
Napisano 5 Styczeń 200817 l Mały powrót;) Wiele jakos przez swięta nie zrobiłem, ogólnie jestem coraz bardziej pewien że się nie wyrobię. póki co mam skończone modele dwóch bandytów( czyli jeszcze tak z 17 zostało:)) i główkę trzeciego.
Napisano 5 Styczeń 200817 l jest całkiem fajne troche mi ten chudy nie pasuje ale nie wiem czy to nie przez zniekształcenie parspektywy tak jakoś dziwnie wydają się rozciągnięci ? a głowka ładna :)
Napisano 5 Styczeń 200817 l bardzo dobrze idzie, może nie rób wszystkich 17? 5 też dużo, a wtedy masz szanse skończyć.
Napisano 5 Styczeń 200817 l No ładnie , trochę za mocno się klejnoty temu chudemu odznaczają . Superbohatera możesz zrobić takiego mocno zakręconego , gacie w grochy, na głowie gumowa kaczka i przepychacz w ręce . Będzie zabawnie i orginalnie
Napisano 5 Styczeń 200817 l Podoba mi sie pomysł mileS'a było by ciekawie. Chodź kojarzy mnie sie z którąś kreskówką ale coś w tym stylu czemu nie.