Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!

Scena ma przedstawiać bandę ,złych, plugawych rabusiów-recydywistów uzbrojonych po zęby w co popadnie, którzy to w swej naiwności po raz kolejny chcą zrobić kuku znanemu obrońcy dzieci, niewiast, itp., itd., czyli superman'owi, co skończy się jak zwykle. Oprawa bedzie cartoonowa z mocno przerysowanymi proporcjami postaci.

Na miły początek superman bez pelerynki:

80256075ut5.jpg

i zblizenie na głowę:

glowaec0.jpg

Pozdrawiam i życzę powodzenia reszcie uczestników!

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajna twarz. Moze tylko oczy zmniejsz, wiem ze cartoon ale to jednak Sbohater :)

Powodzenia.

Napisano

fajny model, szczególnie jesli chodzi o pomysł

miła gęba poprostu :)

Napisano

mimo, że nie jestem fanem stylu cartoonowego to uważam że ta scenka może byc fajna :) subscription added :)

Napisano

witaj w bitwie - niestety logo Superman oraz film Iniemamocni chronione są prawami autorskimi :/ - prace z bitwy pójdą do druku i nie możemy złamać prawa :/ - sugerujemy zmianę tematu lub unikanie jakichkolwiek nawiązań do filmów

Napisano

Jak zrobi inną literkę to będzie dobrze? Szkoda by było bo pomysł na scenę jest dobry

Napisano

Prawda jest taka, że będę musiał sie w takim wypadku dobrze zastanowić nad jego designem. bo walnięcie np."M" zamiast "S", będzie w stylu noszenia "adidoka" a nie "adidasa"(dresik ważna rzecz)- czyli ordynarna podróba, a to nie jest coś w co celuje.

Napisano

Mały updejt, twarzyczki dwóch złych panów.

Tego mam zamiar zrobić wyskoim i chudym:

rab1mv8.jpg

A ten z kolei będzie typowym osiłkiem(muszę poprawić to zbyt ostre zarysowanie na brodzie)

rab2cq4.jpg

Wszelkie uwagi i krytyka bardzo mile widziane!

Co do wizerunku głownego bohatera to jeszcze się zastanawiam, niedługo moze cos wrzucę.

Pozdrawiam!

Napisano

Mały powrót;)

Wiele jakos przez swięta nie zrobiłem, ogólnie jestem coraz bardziej pewien że się nie wyrobię.

póki co mam skończone modele dwóch bandytów( czyli jeszcze tak z 17 zostało:)) i główkę trzeciego.

Napisano

jest całkiem fajne troche mi ten chudy nie pasuje ale nie wiem czy to nie przez zniekształcenie parspektywy tak jakoś dziwnie wydają się rozciągnięci ?

a głowka ładna :)

Napisano

bardzo dobrze idzie, może nie rób wszystkich 17? 5 też dużo, a wtedy masz szanse skończyć.

Napisano

No ładnie , trochę za mocno się klejnoty temu chudemu odznaczają . Superbohatera możesz zrobić takiego mocno zakręconego , gacie w grochy, na głowie gumowa kaczka i przepychacz w ręce . Będzie zabawnie i orginalnie

Napisano

Podoba mi sie pomysł mileS'a było by ciekawie. Chodź kojarzy mnie sie z którąś kreskówką ale coś w tym stylu czemu nie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności