marcin wuu Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Jest nowy release Wings3d, najlepszego box-modelera na świecie - i do tego darmowego. www.wings3d.com 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Dzięki za newsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Ubiegles mnie z newsem ;) Wersja 0.99.00 - podobno jesli znajda jakies oczywiste, kosmetyczne bugi to mozliwa jeszcze jedna przed swietami. Wazne jest to, ze znowu cos drgnelo, ze jeszcze Björnowi sie chce i ze napiera - niebawem zapowiada wersje 1.0 czyli teoretyczni pierwsza uzyteczna hahaha ;) Pozdrowienia dla Klicka ktory przez swoje tutoriale zarazil mnie Wingsem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 klicek = bóg wingsa :) poważnie nie widziałem nikogo kto tak by wymiatał w tym modelerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Świetnie, a dopiero co wczoraj zainstalowałam nieoficjalną wersję 98.37, nie liczyłam się z tym że tak szybko wyjdzie oficjalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 klicek = bóg wingsa :) poważnie nie widziałem nikogo kto tak by wymiatał w tym modelerze On w paincie wymiata to co sie dziwisz ? ⎝(' – ' )/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 do tego "najlepszego box modelera na świecie" to bym się nie zgodził, może do najlepszego darmowego (wielka jego zaleta) box modelera to i owszem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 kubi bluźnisz uważaj, to nie jakaś demokracja tutaj żeby tak każdy mógł sobie gadać co chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 To, najwyżej w piekle spłonę za herezje me. Ale uderzyło mnie to stwierdzenie, można je zastąpić np: prawie jak najlepszy, czy prawdopodobnie najlepszy... Wydaje mi się, że za mocno powiedziane. Nie zrozum mnie droga Aniu źle, zachęcać do pobierania tego programu jak najbardziej należy i trzeba, z drugiej strony umiar w wychwalaniu softu w taki sposób tez trzeba mieć. Można używać stwierdzeń niesamowity niewiarygodny, ale do końca nie ma się pewności czy najlepszy. ps Zaraz się pewnie jakiś mod przyczepi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 @marcin wuu - stary, te klickowe modele na wingsowym forum - pracownia, autko, wiatrak i inne - dla mnie czad nieziemski - ilosc detali tam miazdzy. Jakby to poteksturowac i wrzucic w jedna scene, konkretnie zrenderowac to chocby nie wiem co byloby cholernie ciezko przebic to czymkolwiek :D Hail to the King ;) @kubi - w czym ci sie wygodniej modeluje? Pytam przez ciekawosc. ------------------------- Przy okazji - jest juz nieco poprawiona wersja opatrzona dodatkowo literka "a". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2007 @kubi - są rzeczy dobre, są rzeczy lepsze i są rzeczy najlepsze... wings akurat wpada do tej ostatniej kategorii :P Jest update do wersji 0.99a - poprawili dość nieprzyjemnego buga - przy deselectowaniu przez klikanie na toolbarze program się wieszał. mw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 A ja się zgodze z Kubim. Odnośnie newsa to dobrze że coś sie dzieje i że wyszła nowa wersja. Aczkolwiek i tak pozostane przy blenderze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 pojawił się drobny bugfix - wersja 0.99.00b tym razem jest to "stable release". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Oj tam co do klicka boda, to Ania ze swoim wężem w wipie porachunków staje się boginią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi