Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ubiegles mnie z newsem ;)

Wersja 0.99.00 - podobno jesli znajda jakies oczywiste, kosmetyczne bugi to mozliwa jeszcze jedna przed swietami. Wazne jest to, ze znowu cos drgnelo, ze jeszcze Björnowi sie chce i ze napiera - niebawem zapowiada wersje 1.0 czyli teoretyczni pierwsza uzyteczna hahaha ;)

Pozdrowienia dla Klicka ktory przez swoje tutoriale zarazil mnie Wingsem :D

Napisano

Świetnie, a dopiero co wczoraj zainstalowałam nieoficjalną wersję 98.37, nie liczyłam się z tym że tak szybko wyjdzie oficjalna.

Napisano
klicek = bóg wingsa :) poważnie nie widziałem nikogo kto tak by wymiatał w tym modelerze

On w paincie wymiata to co sie dziwisz ? ⎝(' – ' )/

Napisano

do tego "najlepszego box modelera na świecie" to bym się nie zgodził, może do najlepszego darmowego (wielka jego zaleta) box modelera to i owszem...

Napisano

kubi bluźnisz uważaj, to nie jakaś demokracja tutaj żeby tak każdy mógł sobie gadać co chce

Napisano

To, najwyżej w piekle spłonę za herezje me. Ale uderzyło mnie to stwierdzenie, można je zastąpić np: prawie jak najlepszy, czy prawdopodobnie najlepszy... Wydaje mi się, że za mocno powiedziane. Nie zrozum mnie droga Aniu źle, zachęcać do pobierania tego programu jak najbardziej należy i trzeba, z drugiej strony umiar w wychwalaniu softu w taki sposób tez trzeba mieć. Można używać stwierdzeń niesamowity niewiarygodny, ale do końca nie ma się pewności czy najlepszy.

ps

Zaraz się pewnie jakiś mod przyczepi...

Napisano

@marcin wuu - stary, te klickowe modele na wingsowym forum - pracownia, autko, wiatrak i inne - dla mnie czad nieziemski - ilosc detali tam miazdzy. Jakby to poteksturowac i wrzucic w jedna scene, konkretnie zrenderowac to chocby nie wiem co byloby cholernie ciezko przebic to czymkolwiek :D Hail to the King ;)

@kubi - w czym ci sie wygodniej modeluje? Pytam przez ciekawosc.

-------------------------

Przy okazji - jest juz nieco poprawiona wersja opatrzona dodatkowo literka "a".

Napisano
  • Autor

@kubi - są rzeczy dobre, są rzeczy lepsze i są rzeczy najlepsze... wings akurat wpada do tej ostatniej kategorii :P

Jest update do wersji 0.99a - poprawili dość nieprzyjemnego buga - przy deselectowaniu przez klikanie na toolbarze program się wieszał.

mw

Napisano

A ja się zgodze z Kubim. Odnośnie newsa to dobrze że coś sie dzieje i że wyszła nowa wersja. Aczkolwiek i tak pozostane przy blenderze. Pozdrawiam

Napisano

pojawił się drobny bugfix - wersja 0.99.00b

tym razem jest to "stable release".