kkk81 Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Witam, Zrobilem sobie mala przerwe :), a po niej wrocilem i zrobiem na szybkiego samolot. Wiem, ze nie ma pilota, ale nie chcialo mi sie juz go robic, moze kiedys do niego wroce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 Inne widoki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 hmmm...ladny..ale nie jest zachwycajacy...niektore rendery wygladaja jakby ten samolot byl zabawka...jest jak jest... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Całkiem fajnie, ale jednak mnie coś nie przekonuje ten pierwszy render... To zdjęcie jest mocno ziarniste, a samoloty niezbyt, a może wogóle... Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 No nieźle:), tylko ten bumpek od łączenia blachy nie wygląda najlepiej, chyba maźnięcie ciemniejszych linni również na texturce diffuse poprawiłoby sprawę:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Mało widać detalu . Zapomniałem dziś okularów. Może jakieś większe screeny. Dzobrze się zapowiada , ale wróć jeszcze do pracy nad nim. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2004 Dzieki za uwagi. Model (caly samolot) jest prosty, ma 66tys scianek. To miala byc proba na teksturowanie. @WIERZBA Detali nie bede pokazywal, bo ich poprostu nie ma... @Pablo ... byc moze dlatego samolot wyglada jak plastikowy model do skladania. @Polki Niestety tlo mialem juz mocno zasiarczone, a sam model, jak to z maksa, byl idealnie gladki. Troche dodalem ziarna w PSie i efekt jest taki jaki widac. @Lucas Wkrotce sprobuje dorobic te czarne/ciemne linie na mapie difuse. Z tego co pamietam to juz tak probowalem, ale efekt nie byl zbyt zadowlajacy. Jednak jeszcze sprobuje. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 prosty modelik, efekt niezbyt powalajacy, hmm ogolnie moze byc :). Nie podoba mi sie ten pomaranczowy naips na kadlubie (za bardzo razi po oczach). Hm brak pilota jeszcze zrozumiem ale brak kabiny :P, mogles zrobic jakas prowizorke przynajmniej :). I takie pytanko: tlo sam robiles? czy moze znalazles na sieci?. Pytam bo zastanawiam sie czy tez nie zrobic paru takich ujec \"w powietrzu\". Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 zrób chociaż przyciemniane szyby ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2004 @Pionier Tlo pewnie jest z sieci, ale skad dokladnie to nie mam pojecia. Mam ja od znajomego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 dodaj, odbicia na kadlubie, i rdze w szczelinach liniach loczenia blach i koniecznie dodaj jakiegos syfu na szachownicachi i zrob szybe jak na szklo przystało. i zmien oswietlenie , bo zdaje sie ze chmory są oswietlone z innej strony niz samolot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Wszystko ładne, oprócz tych chmurek. Od razu widać, że to bitmapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi