kkk81 Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Witam, Zrobilem sobie mala przerwe :), a po niej wrocilem i zrobiem na szybkiego samolot. Wiem, ze nie ma pilota, ale nie chcialo mi sie juz go robic, moze kiedys do niego wroce...
Pablo Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 hmmm...ladny..ale nie jest zachwycajacy...niektore rendery wygladaja jakby ten samolot byl zabawka...jest jak jest... pozdr
Gość Połki Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Całkiem fajnie, ale jednak mnie coś nie przekonuje ten pierwszy render... To zdjęcie jest mocno ziarniste, a samoloty niezbyt, a może wogóle... Pozdro[piwo]
Lucas Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 No nieźle:), tylko ten bumpek od łączenia blachy nie wygląda najlepiej, chyba maźnięcie ciemniejszych linni również na texturce diffuse poprawiłoby sprawę:).
WIERZBA Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Mało widać detalu . Zapomniałem dziś okularów. Może jakieś większe screeny. Dzobrze się zapowiada , ale wróć jeszcze do pracy nad nim. :)
kkk81 Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 Dzieki za uwagi. Model (caly samolot) jest prosty, ma 66tys scianek. To miala byc proba na teksturowanie. @WIERZBA Detali nie bede pokazywal, bo ich poprostu nie ma... @Pablo ... byc moze dlatego samolot wyglada jak plastikowy model do skladania. @Polki Niestety tlo mialem juz mocno zasiarczone, a sam model, jak to z maksa, byl idealnie gladki. Troche dodalem ziarna w PSie i efekt jest taki jaki widac. @Lucas Wkrotce sprobuje dorobic te czarne/ciemne linie na mapie difuse. Z tego co pamietam to juz tak probowalem, ale efekt nie byl zbyt zadowlajacy. Jednak jeszcze sprobuje. Pozdrawiam...
Pionier Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 prosty modelik, efekt niezbyt powalajacy, hmm ogolnie moze byc :). Nie podoba mi sie ten pomaranczowy naips na kadlubie (za bardzo razi po oczach). Hm brak pilota jeszcze zrozumiem ale brak kabiny :P, mogles zrobic jakas prowizorke przynajmniej :). I takie pytanko: tlo sam robiles? czy moze znalazles na sieci?. Pytam bo zastanawiam sie czy tez nie zrobic paru takich ujec \"w powietrzu\". Pozdro
kkk81 Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Napisano 6 Styczeń 2004 @Pionier Tlo pewnie jest z sieci, ale skad dokladnie to nie mam pojecia. Mam ja od znajomego...
Damian Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 dodaj, odbicia na kadlubie, i rdze w szczelinach liniach loczenia blach i koniecznie dodaj jakiegos syfu na szachownicachi i zrob szybe jak na szklo przystało. i zmien oswietlenie , bo zdaje sie ze chmory są oswietlone z innej strony niz samolot :)
Fafex Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Wszystko ładne, oprócz tych chmurek. Od razu widać, że to bitmapa.
Rekomendowane odpowiedzi