Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zrobilem sobie mala przerwe :), a po niej wrocilem i zrobiem na szybkiego samolot.

Wiem, ze nie ma pilota, ale nie chcialo mi sie juz go robic, moze kiedys do niego wroce...

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Połki
Napisano

Całkiem fajnie, ale jednak mnie coś nie przekonuje ten pierwszy render... To zdjęcie jest mocno ziarniste, a samoloty niezbyt, a może wogóle...

Pozdro[piwo]

Napisano

No nieźle:), tylko ten bumpek od łączenia blachy nie wygląda najlepiej, chyba maźnięcie ciemniejszych linni również na texturce diffuse poprawiłoby sprawę:).

Napisano

Dzieki za uwagi.

Model (caly samolot) jest prosty, ma 66tys scianek. To miala byc proba na teksturowanie.

@WIERZBA

Detali nie bede pokazywal, bo ich poprostu nie ma...

@Pablo

... byc moze dlatego samolot wyglada jak plastikowy model do skladania.

@Polki

Niestety tlo mialem juz mocno zasiarczone, a sam model, jak to z maksa, byl idealnie gladki. Troche dodalem ziarna w PSie i efekt jest taki jaki widac.

@Lucas

Wkrotce sprobuje dorobic te czarne/ciemne linie na mapie difuse. Z tego co pamietam to juz tak probowalem, ale efekt nie byl zbyt zadowlajacy. Jednak jeszcze sprobuje.

Pozdrawiam...

Napisano

prosty modelik, efekt niezbyt powalajacy, hmm ogolnie moze byc :).

Nie podoba mi sie ten pomaranczowy naips na kadlubie (za bardzo razi po oczach). Hm brak pilota jeszcze zrozumiem ale brak kabiny :P, mogles zrobic jakas prowizorke przynajmniej :).

I takie pytanko:

tlo sam robiles? czy moze znalazles na sieci?. Pytam bo zastanawiam sie czy tez nie zrobic paru takich ujec \"w powietrzu\".

Pozdro

Napisano

dodaj, odbicia na kadlubie, i rdze w szczelinach liniach loczenia blach i koniecznie dodaj jakiegos syfu na szachownicachi i zrob szybe jak na szklo przystało. i zmien oswietlenie , bo zdaje sie ze chmory są oswietlone z innej strony niz samolot :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności