Rascal Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 Prezentuje moje nowe dzielo. Idea byla taka aby na horyzoncie wzniesc opuszczone miasto spowite mgla z burzowymi chmurami i tajemniczymi kopulami w tle :) Udzial w wykonaniu pracy wzieli :) - Autodesk Maya - V-Ray Rendering Engine - Adobe Photoshop - Eyeon Fusion
DaveBorck Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 Ta szyba to już dosyć częsty motyw w Twoich pracach;) I na dodatek ta sama. Okolica przed oknem wygląda jak z dosyć modernistycznej przyszłości a szyba i jej ramki mają raczej postarzony wygląd. Poza tym skąd na środku pola nie wiedzieć czemu miałby stać stary budynek, skoro przed nami wybudowano taki ładny nowoczesny schron czy coś. A nie czuje się jakby to było okienko kolejnego takiego schronu (jest za nisko i jest za duże) Sorki ale nie przekonuje mnie osadzenie tych odrębnych elementów.
mrkrzysiek Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 wygląda bardzo ładnie, tak jak SWRSC napisał jest klimat
Ania Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 podoba mi się szybę modelowałeś czy dodałeś w photoshopie?
JmTm00 Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 budynki w tle i szyba na pierwszym planie to są 3deki czy fotki? ogólnie fajnie, tylko kolorystycznie mdli
Rascal Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Wszystkie budynki to modele 3D. Na poczatku mialem szybe modelowac ale jednak postanowilem wstawic odpowiednio obrobione zdjecie.
delf77 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 podoba mi sie ta ramka z szyby , musze to wykorzystac w jakiejs foto
-hpx- Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 świetne, bardzo mi sie podoba świetnie dobrane kolory
SUPER_OkO Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgodze sie z DaveBorkiem. Dodam od siebie, ze kompozycyjnie fajnie to wyszlo, plany wyraznie zroznicowane, ale mdlosc cala niweczy ten efekt realizmu. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi