Napisano 31 Grudzień 200717 l Człowiek się nudzi to robi różne dziwne rzeczy. Ta praca jest właśnie wynikiem świątecznej nudy. Jak widać po tytule jest to zrzyna z filmu o małym szczurku kucharzu. Pewnie się różni od oryginału ale nie miałem wglądy do filmu więc wszystko co widać to pamięciówka.
Napisano 31 Grudzień 200717 l Bardzo fajne, podoba mi sie i od razu skojarzyło mi sie z filmem, wiec Twój zamiar sie powiódł :)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Pixar Studios to to nie jest ale i tak bardzo ladna pracka, szkoda tylko ze szczurka nie ma. cos dziwnego sie dzieje z ceglami, szczegolnie na tym luku.
Napisano 31 Grudzień 200717 l wiadomo o co chodzi od razu, tylko ściana jest dla mnie ble. w takiej kuchni, to ona zaparowana byc powinna i mieć reflecta jakiegoś;)
Napisano 31 Grudzień 200717 l wygląda bardzo fajnie, szkoda że taki mały render bo się nie można przyjrzeć detalom
Napisano 9 Styczeń 200817 l Cegła tapeta jest najbardziej niespójnym elementem tego obrazka. Czy masz jakies inne ujęcia tej sceny?