Armia Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Witam w moim wątku pozostałych bijących się i tych, co się przyglądają ;). Story: Młodzik dostał od tatusia super bryke, pojechał poszpanować, poszaleć i wpadł na nocny wyścig. Nie udało mu się, kasy nie ma, postanowił uciekać. Scena ma przedstawiać bardzo szybki koniec ucieczki i tłumaczenie mu, że tak się nie powinno robić, bo to niegrzeczne. W planach: - pojazd młodzika - mazda rx8 - pojazd starego wygi - toyota supra - najprawdopodobniej (nie wiem czy podołam) toyota będzie "prawidłowo zaparkowana" w boku mazdy, lub też jej przedzie, nieszczęsny małolat nie zapiął pasów, więc wyeliminuje swoją młodą głową przednią szybę, natomiast koleszka z Toyoty będzie zmierzał do niego z klasycznym kluczem do kół. A wszystko to w oświetleniu nocnego, neonowego Tokyo. samochody będą oczywiście stjuningowane. Jeszcze nie wiem jak :D. Ale będą. Zbieżność wydarzeń z przedstawionymi w filmach jest PRAWIE przypadkowa :). Narazie zacząłem od modelowania od podstaw mazdy. Nauka ciężka jest.
Destroyer Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 ambitnie idziesz :) dużo roboty a jak się uczysz to jezcze więcej :) ale tamat ciekawy teraz czekam na wykonanie powodzenia :)
Armia Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 nie ma sie co ociągać, zasuwam dalej :). Kółka są "tymczasowe".
jaras Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 niezłe tempo :) uważaj żeby nie nawiazywac w żaden sposób do filmu :) bo w regulaminie mamy tym razem duze obostrzenia w temacie naruszania praw autorskich. pozdrawiam
KoMic Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 siema Armia, kope lat: ]., milo Cie widziec na bitwie pozdrawiam i zycze powodzenia:]
Armia Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 jaras -> robie co mogę ;) KoMiC -> siema! Ty mnie jeszcze pamiętasz :)?? No miło mi bardzo. Naprawde! Piksar -> no sierra chyba nawet nie dojechała do japonii :). Ale co do sieruni mam plan! Chytry i przebiegły, ale spodoba Ci się jak się uda. A co do bitwy, kolejny update - taki żart z teksturami :) i szara prezentacja tego co mam aktualnie. Jaśnie wielmożnej pupy nie pokazuje specjalnie - nie jest jezcze zrobiona i borykam się z koncepcją na nią. Będzie to pokażę :). Narazie usunąłem pare drażniących błędów, pare zlekceważyłem chwilowo, a całej reszty jeszcze nie zauważyłem, co nie znaczy że ich nie ma. No i szyby się pojawiły... I felgi w bardziej zamierzonym rozmiarze. i na dziś starczy, pomyślę dalej jutro. Dzięki za odwiedziny i zapraszam dalej, bo nie mam zamiaru tu stać w miejscu :).
Orangegraphics Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 nie wiem czy masz modyfikator symmetry nad MS czy to wina złych parametrów symmetry ale na środku przez auto idzie kant. to pewnie zmienisz. w kancie szyby bocznej, tam gdzie będą boczne lusterka masz coś dziwnego na siatce. tak to ładnie idzie jednak miejscami wydaje sie krzywo. pozdrawiam
Armia Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Tyle na dziś. Mało miałem czasu, więc poprawiłem tylko nieco siatkę, postarałem się wyrównać blache tu i ówdzie. Dorobiłem pare szczegółów. Jeszcze mi sięmaska kaszani, ale to do dorobienia będzie. Więcej jutro :).
eco Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 troche jak wypiek wyglada - taka bula nieco - musisz zweryfikowac zagiecia blach z org i na siatce dac odpowiednie chamfery
Kimmi Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Na moje oko to jest bardzo krzywo. Zastanawiam się czy uda Ci się skończyć.
kamil.ochel Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Krzywo i plastelinowo. Ale skoro się uczysz :P A co do konceptu to go średnio zrozumiałem :P
Rekomendowane odpowiedzi