Napisano 2 Styczeń 200817 l Witam w moim wątku pozostałych bijących się i tych, co się przyglądają ;). Story: Młodzik dostał od tatusia super bryke, pojechał poszpanować, poszaleć i wpadł na nocny wyścig. Nie udało mu się, kasy nie ma, postanowił uciekać. Scena ma przedstawiać bardzo szybki koniec ucieczki i tłumaczenie mu, że tak się nie powinno robić, bo to niegrzeczne. W planach: - pojazd młodzika - mazda rx8 - pojazd starego wygi - toyota supra - najprawdopodobniej (nie wiem czy podołam) toyota będzie "prawidłowo zaparkowana" w boku mazdy, lub też jej przedzie, nieszczęsny małolat nie zapiął pasów, więc wyeliminuje swoją młodą głową przednią szybę, natomiast koleszka z Toyoty będzie zmierzał do niego z klasycznym kluczem do kół. A wszystko to w oświetleniu nocnego, neonowego Tokyo. samochody będą oczywiście stjuningowane. Jeszcze nie wiem jak :D. Ale będą. Zbieżność wydarzeń z przedstawionymi w filmach jest PRAWIE przypadkowa :). Narazie zacząłem od modelowania od podstaw mazdy. Nauka ciężka jest.
Napisano 2 Styczeń 200817 l ambitnie idziesz :) dużo roboty a jak się uczysz to jezcze więcej :) ale tamat ciekawy teraz czekam na wykonanie powodzenia :)
Napisano 2 Styczeń 200817 l niezłe tempo :) uważaj żeby nie nawiazywac w żaden sposób do filmu :) bo w regulaminie mamy tym razem duze obostrzenia w temacie naruszania praw autorskich. pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200817 l siema Armia, kope lat: ]., milo Cie widziec na bitwie pozdrawiam i zycze powodzenia:]
Napisano 2 Styczeń 200817 l Autor jaras -> robie co mogę ;) KoMiC -> siema! Ty mnie jeszcze pamiętasz :)?? No miło mi bardzo. Naprawde! Piksar -> no sierra chyba nawet nie dojechała do japonii :). Ale co do sieruni mam plan! Chytry i przebiegły, ale spodoba Ci się jak się uda. A co do bitwy, kolejny update - taki żart z teksturami :) i szara prezentacja tego co mam aktualnie. Jaśnie wielmożnej pupy nie pokazuje specjalnie - nie jest jezcze zrobiona i borykam się z koncepcją na nią. Będzie to pokażę :). Narazie usunąłem pare drażniących błędów, pare zlekceważyłem chwilowo, a całej reszty jeszcze nie zauważyłem, co nie znaczy że ich nie ma. No i szyby się pojawiły... I felgi w bardziej zamierzonym rozmiarze. i na dziś starczy, pomyślę dalej jutro. Dzięki za odwiedziny i zapraszam dalej, bo nie mam zamiaru tu stać w miejscu :).
Napisano 2 Styczeń 200817 l nie wiem czy masz modyfikator symmetry nad MS czy to wina złych parametrów symmetry ale na środku przez auto idzie kant. to pewnie zmienisz. w kancie szyby bocznej, tam gdzie będą boczne lusterka masz coś dziwnego na siatce. tak to ładnie idzie jednak miejscami wydaje sie krzywo. pozdrawiam
Napisano 3 Styczeń 200817 l Autor Tyle na dziś. Mało miałem czasu, więc poprawiłem tylko nieco siatkę, postarałem się wyrównać blache tu i ówdzie. Dorobiłem pare szczegółów. Jeszcze mi sięmaska kaszani, ale to do dorobienia będzie. Więcej jutro :).
Napisano 4 Styczeń 200817 l troche jak wypiek wyglada - taka bula nieco - musisz zweryfikowac zagiecia blach z org i na siatce dac odpowiednie chamfery
Napisano 13 Styczeń 200817 l Na moje oko to jest bardzo krzywo. Zastanawiam się czy uda Ci się skończyć.
Napisano 13 Styczeń 200817 l Krzywo i plastelinowo. Ale skoro się uczysz :P A co do konceptu to go średnio zrozumiałem :P