Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam w moim wątku pozostałych bijących się i tych, co się przyglądają ;).

Story:

Młodzik dostał od tatusia super bryke, pojechał poszpanować, poszaleć i wpadł na nocny wyścig. Nie udało mu się, kasy nie ma, postanowił uciekać. Scena ma przedstawiać bardzo szybki koniec ucieczki i tłumaczenie mu, że tak się nie powinno robić, bo to niegrzeczne.

W planach:

- pojazd młodzika - mazda rx8

- pojazd starego wygi - toyota supra

- najprawdopodobniej (nie wiem czy podołam) toyota będzie "prawidłowo zaparkowana" w boku mazdy, lub też jej przedzie, nieszczęsny małolat nie zapiął pasów, więc wyeliminuje swoją młodą głową przednią szybę, natomiast koleszka z Toyoty będzie zmierzał do niego z klasycznym kluczem do kół. A wszystko to w oświetleniu nocnego, neonowego Tokyo.

samochody będą oczywiście stjuningowane. Jeszcze nie wiem jak :D. Ale będą.

Zbieżność wydarzeń z przedstawionymi w filmach jest PRAWIE przypadkowa :).

Narazie zacząłem od modelowania od podstaw mazdy. Nauka ciężka jest.

62536902qb8.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nie ma sie co ociągać, zasuwam dalej :). Kółka są "tymczasowe".

19815579kn8.jpg

Napisano

niezłe tempo :) uważaj żeby nie nawiazywac w żaden sposób do filmu :) bo w regulaminie mamy tym razem duze obostrzenia w temacie naruszania praw autorskich. pozdrawiam

Napisano

siema Armia, kope lat: ]., milo Cie widziec na bitwie

pozdrawiam i zycze powodzenia:]

Napisano
  • Autor

jaras -> robie co mogę ;)

KoMiC -> siema! Ty mnie jeszcze pamiętasz :)?? No miło mi bardzo. Naprawde!

Piksar -> no sierra chyba nawet nie dojechała do japonii :). Ale co do sieruni mam plan! Chytry i przebiegły, ale spodoba Ci się jak się uda.

A co do bitwy, kolejny update - taki żart z teksturami :) i szara prezentacja tego co mam aktualnie. Jaśnie wielmożnej pupy nie pokazuje specjalnie - nie jest jezcze zrobiona i borykam się z koncepcją na nią. Będzie to pokażę :). Narazie usunąłem pare drażniących błędów, pare zlekceważyłem chwilowo, a całej reszty jeszcze nie zauważyłem, co nie znaczy że ich nie ma. No i szyby się pojawiły... I felgi w bardziej zamierzonym rozmiarze. i na dziś starczy, pomyślę dalej jutro. Dzięki za odwiedziny i zapraszam dalej, bo nie mam zamiaru tu stać w miejscu :).

75829356hj2.jpg

53343563wh4.jpg

Napisano

nie wiem czy masz modyfikator symmetry nad MS czy to wina złych parametrów symmetry ale na środku przez auto idzie kant. to pewnie zmienisz. w kancie szyby bocznej, tam gdzie będą boczne lusterka masz coś dziwnego na siatce. tak to ładnie idzie jednak miejscami wydaje sie krzywo.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Tyle na dziś. Mało miałem czasu, więc poprawiłem tylko nieco siatkę, postarałem się wyrównać blache tu i ówdzie. Dorobiłem pare szczegółów. Jeszcze mi sięmaska kaszani, ale to do dorobienia będzie. Więcej jutro :).

52062651nu4.jpg

Napisano

troche jak wypiek wyglada - taka bula nieco - musisz zweryfikowac zagiecia blach z org i na siatce dac odpowiednie chamfery

Napisano

Na moje oko to jest bardzo krzywo.

Zastanawiam się czy uda Ci się skończyć.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności