yookeer Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 (edytowane) Jakos nie moge znalezdz mojej teczki wiec zakladam nowa :) No to lecimy pierwsza praca od baardzo dawna no i nowy Wacomik I3 a5 oraz sama twarz Edytowane 28 Październik 2008 przez yookeer
leszek_lenia Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 czy to nie przypadkiem pani Stenia? :D
Dann.G Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 No jacha, ze tak :) Widac po rudych wlosach i po zwisach troche, bo az takich to nie ma.. A ze tak spytam... Po co takie "witrazowe" dzialania konturowe?
kamil.ochel Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 Fajny styl, ciekawa kolorystyka. Pozdrawiam i mam nadzieję oglądać już tylko lepsze prace. (jeee 500 post)
yookeer Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Napisano 14 Styczeń 2008 Ano pani Stenia :D:D:D Co do zwisow... coz musze sie przyznac ze pomagalem sobie zdjeciem i ma takie na 100% :P no moze troche bardziej fioletowe :D:D:D Co do obrysu hmmm - nie wiem czy taka odpowiedz starczy :) wiec dodam tylko ze taki kaprys :D J.
yookeer Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 I kolejny :) http://www.digart.pl/praca/1436682/Dziadek.html J. przepraszam za ilosc ;) 1
yookeer Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 No nic nez odzewu, ale wrzucam dalej! J.
lordbiernac Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 bardzo to ciekawe jest :) mam wrazenie, ze kirunek,w ktorym idziesz ma duzy potencjal... najbardziej podoba mi sie dziadzia i ta panienka rozowo- fioletowa, bo kolorki, ktorych uzyles pasuja mi jakos do potencjalnego charakteru tych postaci- dziadzia taki mily i cieply, a panienka taka wspolczesno zimna i fioletowa...;) nie wiem tylko na ile swiadomie wybierasz te kolory, a na ile to "taki kaprys"...:] ale generalnie to bardzo mi sie podoba i czekam na wiecej takich deformacji jak w tym ostatnim ;) pozdrowki
yookeer Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Dzieki wielkie! No mam nadzieje, ze kolorystyke dobieram w miare checi niz przypadku :D Co do rozwoju prac no jest szansa, ze kiedys cos z tego bedzie :D Postaram sie cos jeszcze w przyszlosci nawrzucac :D Pozdr J.
sammael_at Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 superasny styl masz, bardzo mi sie podoba, zwlaszcza ta pani przedostatnia :)
Stachu Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 hehe no styl naprawdę fajny. wszycy tak wygladają jakby z 2 dni nie spali ^^ i spur efekt dają te takie rozpryski (np te żółte) pzdr :)
Siegmar Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 obrys jest ciekawy (niebieski na dziadzi świetny) ale uważaj z tym - już za dużo :)
Dann.G Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 ... ale uważaj z tym - już za dużo :) Dołączam się do tej wypowiedzi :) Żebyś nie popadł w taką manierę ;] I mam pytanie... Czemu nie pokazujesz nóżek w ogóle :P ?
yookeer Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 Dzieki za komenty :) co do obrysow.. no coz taka "seria" miala byc moze powoli zaczne z nich rezygnowac :) A tu cos w nowym "oblym" stylu takie cosik :) Maria nie dziewica, Gejsza, czy tez Ania z plonacego wzgorza... generalnie jaki to smutny zawod gejszy...
Levus Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Bardzo fajne pracki, najbardziej podoba mi się laska na fioletowym tle na poprzedniej stronie. Wogóle fajne są te postacie z obrysami, jednak poszukałbym jeszcze kolorów jeśli chodzi o te obrysy. Imo najbardziej trafione są właśnie na fioletowej lasce oraz na kolesiu czarno-białym z niebieskawym obrysem. pozdrawiam!
yookeer Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Dzieki wielkie :) co do koloru pamietaj ze czasem to kwestagustu ;)
Gaile Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 odrobina realizmu, na pewno sporo abstrakcji i wlasny styl. Mnie sie podoba (: i te 'obrysowania' chyba najbardziej, bo takie Twoje. Chcialabym zobaczyc wiecej prac stylowo podobnych do pani modelki. Byc moze to przez kolorystyke, ktora trafila w moj gust, albo niedosyt - uwielbiam twarze, a ta z profilu mnie nie zadowala (: takie marudzenie.
yookeer Napisano 6 Maj 2008 Autor Napisano 6 Maj 2008 NIezadowala Cie forma, czy to, ze jest to tylko pusty profil :>?
yookeer Napisano 8 Maj 2008 Autor Napisano 8 Maj 2008 Fakt - profil wyszedl srednio :) bede musial poszukac jakiejs innej fajnej kompozycji :) a nuz wydzibdziam cos fajnego :)
yookeer Napisano 12 Maj 2008 Autor Napisano 12 Maj 2008 Dobra czas odswierzyc znow watek :) moze jakies rady co robie zle? Pozdrawiam J.
lisu Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 płaszcz rozjaśniłeś miejscami, a czapy wcale, która w sumie bardziej siedzi w snopie światła. Zrob konkretny cień na ściance i będzie galante :)
yookeer Napisano 15 Maj 2008 Autor Napisano 15 Maj 2008 Dzieki mayk :) costam dorzuce chociaz wolalbym zaczac bawic sie czyms nowy :)
rosikowski Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 Może trochę dowcipu ? (dorzuć może za tego dziadka lustro z odbiciem panienki pochylajacej sie by coś podnieść) i od razu będzie więcej sensu w przedstawieniu jego miny
yookeer Napisano 28 Październik 2008 Autor Napisano 28 Październik 2008 To ja dorzuce coś nowego skoro już tu taka cisza :) Pozdrawiam Y.
Rembik Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Ostatnia praca prześwietna! Podkręciłem troszkę gammę w monitorze i wygląda to jeszcze lepiej, bardzo dobre kolorki wyszły... pociągnij prace do końca!
yookeer Napisano 28 Październik 2008 Autor Napisano 28 Październik 2008 Dzięki wielkie! Właśnie toczę wewnętrzną walkę, czy to robić czy nie :)
Rekomendowane odpowiedzi