Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jakos nie moge znalezdz mojej teczki wiec zakladam nowa :)

No to lecimy pierwsza praca od baardzo dawna no i nowy Wacomik I3 a5

1copyxz6.jpg

oraz sama twarz

steniaxv2.jpg

Edytowane przez yookeer

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No jacha, ze tak :) Widac po rudych wlosach i po zwisach troche, bo az takich to nie ma.. A ze tak spytam... Po co takie "witrazowe" dzialania konturowe?

Napisano
  • Autor

Ano pani Stenia :D:D:D

Co do zwisow... coz musze sie przyznac ze pomagalem sobie zdjeciem i ma takie na 100% :P no moze troche bardziej fioletowe :D:D:D

Co do obrysu hmmm - nie wiem czy taka odpowiedz starczy :) wiec dodam tylko ze taki kaprys :D

J.

Napisano

bardzo to ciekawe jest :) mam wrazenie, ze kirunek,w ktorym idziesz ma duzy potencjal... najbardziej podoba mi sie dziadzia i ta panienka rozowo- fioletowa, bo kolorki, ktorych uzyles pasuja mi jakos do potencjalnego charakteru tych postaci- dziadzia taki mily i cieply, a panienka taka wspolczesno zimna i fioletowa...;) nie wiem tylko na ile swiadomie wybierasz te kolory, a na ile to "taki kaprys"...:]

ale generalnie to bardzo mi sie podoba i czekam na wiecej takich deformacji jak w tym ostatnim ;)

pozdrowki

Napisano
  • Autor

Dzieki wielkie! No mam nadzieje, ze kolorystyke dobieram w miare checi niz przypadku :D Co do rozwoju prac no jest szansa, ze kiedys cos z tego bedzie :D

Postaram sie cos jeszcze w przyszlosci nawrzucac :D

Pozdr

J.

Napisano

hehe no styl naprawdę fajny. wszycy tak wygladają jakby z 2 dni nie spali ^^ i spur efekt dają te takie rozpryski (np te żółte) pzdr :)

Napisano

obrys jest ciekawy (niebieski na dziadzi świetny) ale uważaj z tym - już za dużo :)

Napisano
... ale uważaj z tym - już za dużo :)

Dołączam się do tej wypowiedzi :) Żebyś nie popadł w taką manierę ;]

I mam pytanie... Czemu nie pokazujesz nóżek w ogóle :P ?

Napisano
  • Autor

Dzieki za komenty :) co do obrysow.. no coz taka "seria" miala byc moze powoli zaczne z nich rezygnowac :)

A tu cos w nowym "oblym" stylu takie cosik :)

Maria nie dziewica, Gejsza, czy tez Ania z plonacego wzgorza... generalnie jaki to smutny zawod gejszy...

gejshaeu0.jpg

Napisano

Bardzo fajne pracki, najbardziej podoba mi się laska na fioletowym tle na poprzedniej stronie.

Wogóle fajne są te postacie z obrysami, jednak poszukałbym jeszcze kolorów jeśli chodzi o te obrysy. Imo najbardziej trafione są właśnie na fioletowej lasce oraz na kolesiu czarno-białym z niebieskawym obrysem.

pozdrawiam!

Napisano

odrobina realizmu, na pewno sporo abstrakcji i wlasny styl. Mnie sie podoba (: i te 'obrysowania' chyba najbardziej, bo takie Twoje. Chcialabym zobaczyc wiecej prac stylowo podobnych do pani modelki. Byc moze to przez kolorystyke, ktora trafila w moj gust, albo niedosyt - uwielbiam twarze, a ta z profilu mnie nie zadowala (: takie marudzenie.

Napisano
  • Autor

Fakt - profil wyszedl srednio :) bede musial poszukac jakiejs innej fajnej kompozycji :) a nuz wydzibdziam cos fajnego :)

Napisano
  • Autor

Dobra czas odswierzyc znow watek :) moze jakies rady co robie zle?

dziadhn7.jpg

Pozdrawiam

J.

Napisano

płaszcz rozjaśniłeś miejscami, a czapy wcale, która w sumie bardziej siedzi w snopie światła. Zrob konkretny cień na ściance i będzie galante :)

Napisano

Może trochę dowcipu ? (dorzuć może za tego dziadka lustro z odbiciem panienki pochylajacej sie by coś podnieść) i od razu będzie więcej sensu w przedstawieniu jego miny

Napisano
  • Autor

To ja dorzuce coś nowego skoro już tu taka cisza :)

50a21b67.jpg

f420de93.jpg

ddbd170c.jpg

Pozdrawiam

Y.

Napisano

Ostatnia praca prześwietna! Podkręciłem troszkę gammę w monitorze i wygląda to jeszcze lepiej, bardzo dobre kolorki wyszły... pociągnij prace do końca!

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie! Właśnie toczę wewnętrzną walkę, czy to robić czy nie :)