Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nowy wątek zakładam bo chce zacząć od "pustej strony".

Tym razem zdeterminowałem się i podkreślam że pracę prawdopodobnie skończę.

Jako temat wybrałem mityczny Ragnarök czyli zmierzch bogów w mitologii nordyckiej (która mnie od jakiegoś czasu cholernie interesuje)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ragnarok - odsyłam na wikipedię jak ktoś zainteresowany

Pierwsza twarzyczka którą modeluje to tradycyjnie Odin wiec trzymajcie kciuki :d

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

odynuf7.jpg

Odyn w pracy planuje sculpt w Mudboxie wiec broda bedzie pewnie wysculptowana (nie moge sobie poradzic z particlami w blenderze)

Napisano

Jakoś mi się ten Odin z jaskiniowcem skojarzył może dlatego że ma taką trzewioczaszkę dużą w porównaniu do mózgoczaszki. Powodzenia i spiesz się bo niewiele czasu zostało.

Napisano

właśnie wacek strasznie wygląda :)

i stopy chyba za duże

będzie na golasa biegał jeśli nie to rób tylko to co istotne bo mało czasu jest, chyba, że chcesz modeling potrenować :)

Napisano

tu nie chodzi o ptaka :D tutaj przecie chodzi o postac a ptak juz jest wiec moge go nawet usunac i co ? :D ptaszka nie bedzie widac :D wiec... co do rak to sie zgodze i juz poprawiam

Napisano

Oj bo Odyn zobaczy!! Ja bym tych Bogów zrobił jako greckich herosów w kamieniu i wtedy bedzie jak najbardziej pasowac sculpt brody

Napisano
Oj bo Odyn zobaczy!! Ja bym tych Bogów zrobił jako greckich herosów w kamieniu i wtedy bedzie jak najbardziej pasowac sculpt brody

a poza tym jezeli nie wiadomo o co chodzi i nie sa to pieniadze to wlasnie o ptaka chodzi!!

oj kurcze przepraszam mialem na edycje nacisnac...

Napisano
ptaszka nie bedzie widac :D

To po kiego diabła go modelujesz ? nie szkoda Ci czasu ?

Powodzenia, oby poszło Ci lepiej niż mi w ostatniej bitwie ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności