DaveBorck Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Witam Zrobiłem niedawno reela animacyjnego i wrzuciłem na nowjutką stronkę. www.daveborck.com youtube version Komentarze mile widziane Pozdrawiam DaveBorck
mrkrzysiek Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 ciekawy reel fajenie zrobiony i świetne prace
ttaaddeekk Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 1sza klasa, w jakich softach robione ? ps, dlaczego nivea sie tak naciagana dole ?? ;)
AlekGo Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 fajowe, podoba mi sie... nawet bardzo ;) szczególnie te 2d, jak to napisał hcpiter "z ołówka"
DaveBorck Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Napisano 22 Styczeń 2008 O, dziękuje za tak liczne komentarze:) 3d robione w 3dsmax-ie, motion graphic w After Effects, ewentualne tekstury w photoshopie. Animacja rysunkowa robiona taką fajną kredką, którą temperuje się przez zerwanie sznureczka:) Niestety, nie mogę wrzucić tam wszystkiego co robię, bo albo nie mam do tego praw albo są to rzeczy nieskończone. Jakiś czas temu zacząłem przymierzać się do kolejnej animacji fabularnej ale czasu mało i na razie projekt poszedł w odstawkę. P.S. ttaaddeekk-> o co chodzi z tą niveą, bo nie kumam? Chodzi Ci o to rozciągnięcie obrazu na youtube. Jeśli tak to jest to spowodowane kompresją (wrzucałem flv a nie avi i zazwyczaj źle to jest przekompresowywane u nich. Może potem wymienię to na wersję z xvida) Pozdrawiam DaveBorck
asblaze Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 No BARDZO mi się podoba ... mimo, że imho przydługie trochu na końcu ;) nie przyznałeś sie co to za housowy numer leci w tle ;) PS. Wyrazy uznania od mojej żonki za "O Fragmencie" !!!!
Dziadek Stal Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Stanowczo za długi ten reel, jak na reel, ale robótki , zwłaszcza AE i motion design - pierwsza klasa. Mail ze strony Ci działa ? U mnie odbija. salut Dziadek Stal
DaveBorck Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 Mi się za bardzo nie dłużył, ale może dlatego że jestem już do tych prac trochę przyzwyczajony:) asblaze- Podziękowania dla żonki:) Housowy numer trudno jest mi dokładnie określić. Jest ze składanki Fashion Tv - Swarovski cd1 utwór pierwszy:) Dziadku- Mail działa, przynajmniej powinien, bo jeszcze wczoraj odbierałem z niego pocztę. Pozdrawiam DaveBorck
SUPER_OkO Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Zeeerrr szyujn .. szczegolnie motion design powala. Bardzo ladnie wszystko zrobione.. naprwade widac, ze wlozyles w to duzo pracy.
Dziadek Stal Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 DaveBorck - [email protected] ? - No nic, widać pech. Odbija mi z tego maila. Tak czy siak fajny reel. Salut Dziadek Stal
Gość User190 Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Średni początek, ale później się rozkręca :) Bardzo fajne :)
Plastique Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Cała cześć motion-dizajnerska bardzo mi sie podobała, 3d mnie nie powaliło ale tez na poziomie. Generalnie bardzo udany rok był, jeśli mogę sobie na takie podsumowanie pozwolić ;)
DaveBorck Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 Dziadek stal- tak [email protected]. wysłałem Ci PM z namiarami na drugą pocztę. M@Ti, Mr Pank- dzięki Plastique- Jakby co to nie wszystkie prace w nim są z 2007:), choć większość owszem.
hrydek Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Za długie. Powiela te skille, które już pokazałeś wcześniej. Cała robota mega szacun jest, bedziesz mógł przebierać w ofertach :) Powodzenia
kamil.ochel Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 super reel, motion design świetny, ale muzyka trochę przynudna.
Rekomendowane odpowiedzi