WojciechNowakowski Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Czesc wszyscy, dawno tu nic nie postowalem. To jest moja praca w photoshop na cgtalk.com competition "Spectacular". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 ee człowiek, wsadź ten obrazek tutaj: http://imageshack.us/ i będzie cool teraz widze obrazek...ale nie wiadomo jak będzie później(bo potem znów pewnie serwer będzie zajęty:/ ), pracka naprawe fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 wowowow dala mnie bomba - jedna z lepszych pracek jakie tutaj widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Malarski picek. Profesjonalna robota..Szkoda że nie wrzuciłeś choć minimalnego opisu który mógłby przybliżyć trochę umiejscowienie w czasie/przestrzeni.. Acha i daj miniaturke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 wgniata w fotel :D te zółte smugi mogłyby byc mniej zółte i jakies ciekawsze ale jako całośc oceniam na 6/6 po prostu piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matej Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Bardzo dobra pracka.Elegancko rozwiązałes plany.Kolory rownież dobrane prawidłowo.Powinszowac dobrego obrazu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 supcio! w powietrzu rewelacja (dymy powalają), na ziemi minimalnie gorzej ( tzn łuk i statek (?) nie trafia w moj gust) ale tez bardzo, bardzo dobrze, powodzenia w compocie :) ps. przyłączam sie do prośby o opis sceny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 A to ty jestes :D Od pocztku na CGT mi sie ten rysunek podobal. Fotorealistyczny detal i naprawde apokaliptyczna scena - swietna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Czuć dystans - przyjemnie się ogląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 super dynamika i bardzo dobrze uchwycona perspektywa. jestem pod wrażeniem 5stars from me :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 swietny klimat :] wspaniale oswietlenie i pomysl ogolnie bardzo dobry jak dla mnie BOMBA ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Papież zamówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechNowakowski Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 Czesc wam i dzieki za coments, doceniam. Jezeli mowa o Papiezu to mam tu inna moja prace z cgtalk.com competition "Master and Servant" .Enjoy. official scenic artist of X MEN III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Bardzo fajne, szczegółowe prace. Widać, że lubisz centralną, symetryczną kompozycję (przynajmniej w tych dwóch pracach - i to nie jest in minus, spostrzeżenie raczej). Od strony technicznej widać wpływy Beksińskiego (jak dla mnie to też plus, bo Beksińskiego bardzo lubię). 11 w skali dziesięciobalonikowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 jesteś oficjalnym scenicznym artystą do X panów 3, no no gratuluję:) A co do prac, to ładnie namalowane, ale już taka stylistyka mi sie znudziła i nie trafia do do mnie w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechNowakowski Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Czesc Wam, Dzieki za coments. To dobrze ze lubisz Beksinskiego , bo jak go nie lubic, to tylko ci go nie lubia, ktorzy nie moga malowac chociaz troche tak jak on. Zawsze trzeba sie uczyc od najlepszych. KolegaAlek, sprawdzilem Twoja strone i nie dziwje sie ze do Ciebie nie docieraja takie prace. No to narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Dobra praca - ale trzeba przyznac ze w kategori 2d konkurencja byla ogromna. Mysle ze napewno wezmiesz udzial w nastepnej edycji i ja napewno tez :) Pozdrv, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Ladnie, bardzo ladnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 czesc.pierwsza praca niebardzo mi sie podoba.kompozycja, te zolte smugi.za maly pierwszy plan...tylko kolory fajne.a druga jest super.nawiazanie do beksinskiego na plus.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 tak sie przygladam caly czas tej spectacular.zaczyna mi sie podobac ale jest kilka elementow ktore skutecznie psuja pierwszy odbior. pas ok 5 cm na obrzezach pracy nie sluzy niczemu...sprawia to wrazenie niedociagniecia tematu.druga sprawa to ta zolta(najwieksza) smuga z lewej-dosc mocno drazni.przyjoles fajne osiowe zalozenie.czytelna symetria. a tu nagle takie cos daje po oczach....burzy cala rownowage.pewnie efekt zamierzony ale wg. mnie niepotrzebny a nawet na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hałek Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Prace zapierają dech w piersiach :) Tobie się to śni czy tak poprostu ... ?? 1 jest SUPER :) druga ma jedna rzecz, ktora mi sie nie podoba. A mianowicie książka jakaś taka płaska :) ale mimo wszystko SUPER... naprawde to wyglada jak wizje apokalipsy, chyba to są one prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Fajne, ale bardziej podoba mi sie druga praca... nie myslales kiedys czasem, zeby zrobic obraz w calosci wykonany w klimatach Beksinskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 ja tam zgadzam sie z alkiem warsztatowo respekt ale to juz bylo maan... poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechNowakowski Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 Czesc wam ludzie. Dzieki za coments. Taki jest moj styl i tak pracuje. Curently scenic artist of " NIGHT AT THE MUSEUM" -feature film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Wygląda jak z b&W 1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 WojciechNowakowski: tak z czystej ciekawości, ile Ci zajmuje wykonanie jednej pracy, od początku do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechNowakowski Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Czesc, to zalezy, jak wiem co chce malowac to szybko, zwykle kilka dni. Komponowanie pracy wymaga czasu i oczywiscie natchnienia jak kazdy chyba to wie. Ale ja pracuje na komputerze tylko kilka godzin wieczorami, w ciagu dnia pracuje na planie filmowym po 10 - 12 godzin tez malujac tyle ze w tradycyjny sposob i po powrocie juz nie mam tyle zapalu i checi do malowania. Czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 WojciechNowakowski - odbierz prosze Prywatną wiadomość, bardzo wazna sprawa :> http://www.max3d.pl/forum/private.php? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi