Damian Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 galeria to chyba juz miejsce zapomniane, więc dokonałem małego transferu :) poniewaz na temat np. tych tu prac moze z dwa posty dostałem... a jest tam pare prac jeszce, starych ale mam nadzieje ze jeszcze jarych :) w najblizsym czasie jak bede mial czas to zrobi sobie porfolio w necie ale to dopiero po tym jak bede miał w rękach puszkę z moim filmem prosto z labu i zobacze ze nic nie spieprzyli i nie wyleją mnie z budy za kawał przeswietlonej tasmy filmowej.. :) (czyli wrzesien) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 Bardzo dobra pierwsza praca, kolorystyka i kompozycja super. Jak zadko, sensownie i z umiarem (ale bardzo czytelnie) zastosowana typografia. Przyczepilbym sie tylko do kadrowania, troche za malo albo zupelnie zbedna prawa reka i copyright dalbym lekko stonowany. Ogolnie super. Proste i fajne. Druga praca ok, ale jakos nie za ciekawa. Tzn. poprawna ale nie zapadajaca w pamiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 Damian: nie nie ... galeria nie jets zapomniana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 fajne, klimatyczne. :> co do pierwszegho to faktycznie usun reke, i popraw piers bo wyglada jak z plastiku. krawedz jest za ostra. Co do drugiego to daj na kark gradienta zeby nie widac bylo tej krawedzi . Troszke dziwnie ma skrzywiona ta glowe ale ogolnie ok. Jak zrobiles te wlosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 poprawiac juz nie bede, choc racje macie co do ręki w kadrze, ale pierś to uwazam ze jest spox, na drugim obrazku powyginalem ją tak specjalnie, kadr, i ulozenie ciala robi taki surrealistyczny nieco ( \"salvadorski\") klimat. Swoją drogą prawa autorskie do mesha i jednego z ujęc w kupiła pewna firma ze szczecina, (nie chwaląc się oczywiscie) :) a włosy to shag jest, tyle ze dwa dni splainami go modelowałem :) tak swoja droga to pracka ma juz rok a nadal ją lubie i mam ją nawet na tapecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Mi bardziej do gustu przypadla druga, moze ze wzgledu na ta powyginana szyje - slicznosc, jedynie wlosow bym sie czepial ze troszke za malo zroznicowane i specular troche sztuczny. W pierwszym troche uderza po oczach sam model, a w szczegolnosci okolice od obojczyka do piersi - sa plaskie jakies, nienaturalne, no reka jak juz powiedziano, za to swiatlo w obu prackach naprawde sliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Dla mnie równiesz 2 lepsza, piękne usta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 co do pierwszej pracy to bardzo ladnie czepil bym sie tylko brodawek (troche za duzy kontrast z piersia) i zagiecia w miejscu udo/miednica powinno byc lagodniejsze a miednica po stronie nogi wykrocznej lekko wysunieta w przod co do drugiej pracy to przy zalozeniu ze szyja taka ma byc to wszystko bardzo ladne oprocz Twojego logo, za bardzo rzuca sie w oczy P.S.: napisz w ktora strone ona ma odwrocona (skrecona) glowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Dla mnie 1-wsza pracka jest zajebiaszcza (fajny klimacik tam panuje ) a i wogule fajny pomysl twarzyczki tam nie umiescic ( No chyba ze ci nie wyszla i tak zrobiles :P) A tak na powaznie bardzo fajne pracki !! Uklony w twoja stronke za Czczenie plci pieknej !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi