ETA Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Ogólnie bardzo ładnie, mi się podoba :), tylko szkoda, że nie miałeś więcej czasu na tekstury, bo niestety widać iż były robione na szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Wiadomo mogło by być lepiej ale i tak mi się bardzo podoba. Model jest świetny, tex skóry też może być reszta trochę blada, mogła by być ciekawsza. Trochę się różni od konceptu ale gdyby nie ograniczenia czasowe pewnie wyciągnąłbyś z tego sporo więcej. Najważniejsze że udało Ci się skończyć, powodzenia w konkursie. Respekt i pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Gratuluje ukonczenia :) Model jest swietny, ale render hm... taki sobie. Najlepsza czesc modelu jest wg. mnie twarz - jest taka naturalna, czego ja nie umiem jeszcze uzyskac na swoich modelach. Nie wiem na kiedy maja byc oddane prace, jak jeszcze bitwa trwa to proponowal bym podciagnac render, bo tylko psuje efekt. Trzymam kciuki za wysoka pozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Czy wspominałem już, że nie lubię dynamicznych póz przy prezentacji postaci? :) Kurde nie ma co się silić na wygibasy, w luźnej pozie postać zawsze wygląda dobrze. Model masz 5*, malowanie też bardzo fajne, a przez pozę, zwłaszcza po dodaniu efektów, w sumie nic nie widać. Tło dziwne, rozmazane, ja takich nie lubię. Super że skończyłeś na czas, wystrugałeś naprawdę fajną laskę, ale czasami nie warto kombinować i jednak pójść wydeptaną ścieżką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Cieszę się, że skończyłeś bardzo fajną postać i że dotrwałeś do końca. Podzielam jednak zdanie kolegów, że zabrakło czasu na ostatnie szlify, cóż, bywa, szczególnie jak się w pracy siedzi:/ Gratuluję i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 gratulacje ukonczenia :) modelik super, szkoda ze jakosc szotow jest tak tragiczna ze zakluca odbior :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Dobra, nie dolujcie mnie wiecej. Zgadzam sie ze wszystkim, brak czasu i dziwna panika zrobila swoje. Przynajmniej wiem nad czym musze popracowac w przyszlosci. Nie jestem zadowolony i zabraklo czasu na dopiecie wszystkiego. Zawsze mialem problem z ustawieniem swiatel i to widac:]. Dobra oddane i nie ma co beczec nad rozlanym mlekiem. Duzo nowego sie nauczylem i to sie liczy. Nigdy tez nie zrobilem teksturek w 8 dni i nowoscia byly wlosy na planach. Uwazam, ze bylo warto sie pomeczyc, nawet jak efekt koncowy nie jest wyjebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Efekt końcowy w sensie modelu jest taki jak piszesz, ale tego słowa nie wypada cytować :) Prezentacja może i nie najlepsza, więc do portfolio przygotuj sobie ciekawsze screeny. Najważniejsze że poleciałeś szybko i zmieściłeś się w czasie i limicie. Teraz możesz spokojnie wrócić do munduru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udytzkey Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Tak jak myslalem ze chciales oszukac czas, co za tym idzie juz wiesz, ale i tak gratuluje ukonczenia pracy i z ciekawosci zobacze jaka pozycje otrzymasz.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Dobra robota Soda Ukończyłeś i to się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 A kiedy wyniki maja byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Pewnie z tydzień zaczekamy zanim pierwsza faza się skończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Z tego co pamiętam rok temu ogłoszenie wyników bardzo się opóźniło, jakiś czas była cisza, aż tu nagle wyskoczyły jak kozie spod ogona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jutro (15stego) ma się pojawić jakieś ogłoszenie ważne, tak napisali jak chciałem przejrzeć entrys.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 No dobrze a jakies plakaty jeszcze sa. Wie ktos o co z tym chodzi?? Obowiazkowe to czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 obowiazkowe nie jest robisz render w rodzialce 3000 postac upozuj tak aby byla w miare "wąska" ( tak zeby sie wszystkie postacie zmiescily na plakacie ) swiatlo z prawej góry, zapisz do png czy tga z przezroczystym tlem max 3mb. I jeszcze 1 plik z rysunkiem podpisu ( pewnie cos takiego jakbys podpisywal komus zdjecie klasowe ) (do 500 kb) aha i postujesz w gameartisians w dziale swojego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Jak nieobowiazkowe to olewam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Ja tam robię, gruby lans być musi:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Gratki ukonczenia Soda. kawal dobrej roboty a i widze ze kilka rzeczy z naszego brainstormingu ujales w modelu. niestety w konkursach tego typu nie tylko sam model sie liczy ale takze prezentacja. Osobiscie uwazam ze powinienes wziasc sobie jakis leniwy dzien zrobic porzadny bakcground i rendernac ze wszystkimi fajerwerkami. Technicznie i jakosciowo rewelacja, ale to mowilem od dawna. Gratki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Dzieki Poraszek. Ciesze sie ze ukonczylem i obnazylwm swoje bledy:] Wiem nad czym trzeba popracowac^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi