Gość magilla Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 Witam. Przedstawiam pare ze swoich prac. Zapraszam do komentowania i udzielania rad..
Coyote Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 pojechałeś dude po bandzie... srogie pracki naprawdę niezłe kolorki razi mnie tylko lensflar w chmurach ale reszta naprawdę na wysokim poziomie...pozdrawiam
miriam Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 Witam na forum, rad powiadasz :D. fajne prace, //Pozdr.
Gość Caspik Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 wow no kolorki i klimat swietne...naprawde fajowe, tylko blur mnie gdzie nie gdzie denerwuje np : woda w pracy nr1 i niewyrazne tlo w pracy nr 3 ;) poza tym naprawde zajefajnie :) pozdro
PLS Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 No trzeba przyznac, ze kawal talentu masz:] Patrzac na pierwsza prace az mi fotelem buja;] Jesli chcesz jakies rady, mam dwie: zawsze wylaczaj zelazko po prasowaniu i nie wkladaj kredek do gnizadka. Wiecej nie potrafie Ci powiedziec.
Coyote Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 co do rad... wyrób sobie własny styl bo narazie http://www.ryanchurch.com/ ten pan sie kłania. nie masz własnego stylu tylko przejąłeś od niego ta sama architekrura i ten sam design pojazdów efekty świetlne kolory tematyka choć nie powiem dobrze maziasz :P
Gość magilla Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Mysle ze wlasnie juz taki styl sobie wyrobilem. Wiem ze podobny jest do stylu Churcha ale inaczej juz nie potrafie rysowac:) Rysuje juz w ten sposob 3 lata w zasadzie od poczatku kiedy mam tablet wiec juz nic nie poradze:) ale dzieki za spostrzezenia kolejna paczka starszych rysunkow, troszke slabszych niz te powyzej:
wink25 Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Szczerze mówiac ciesze sie, że tu zajrzałem ;]. Prace są naprawde dobre szczególnie pierwsza (chyba z filmu gniew oceanu?). Podba mi sie też to miasto na tle czerwonych chmur. Nieźle dopbrane kolory. Co do starszych prac jak dla mnie troche za miękkie, ale technicznie są jak najbardziej ok, to kwestia gustu.
Dann.G Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Widać różnicę pomiędzy starszymi prackami a nowszymi- według mnie sztorm i ostatnie miasto w pierwszym poscie są git. Ten drugi obrazek z tymi myśliwcami tez byłby spoko, gdyby nie te reflexy świetlne- jeden by wystarczył. Pozdro ;)
sammael_at Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 jest dobrze zrobione ale nic wiecej. wiele razy cos takiego juz bylo, ale moze o to chodzi? :)
nicponim Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 moga byc,ale fajerwerkow nie ma;/ jakies zaglaskane,za miekkie,za delikatne,no i za cukierkowe;] duzo blikow, swiecidelek, ktore naprawde nie sa potrzebne... za duzo tabletu i photoshopa a za malo malarskosci;]
Mortom Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 no no! pyszne prace... Witam na forum i powodzenia w dalszym postowaniu :) Pozdrawiam. P.S. hehe no i pozdrawiam sąsiada z Jasła :)
Gość magilla Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Witam dzis takie cos na szybko. Painter na przemian z Photoshopem..
Matrixus17 Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 kurcze jak wy to robicie?? ;| te pierwsze prace które tu wrzuciłeś to są odjechane :) bynajmniej jak dla mnie :P amatora
Dann.G Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Jak dla mnie to spoko ta ilustracja- ewentualnie wywalilbym bialy "border" i puscil to bez niego. Widze, ze dobrze sie czujesz w "morsko- sztormowej" tematyce ;] Aczkolwiek slady Paintera sa tu znikome, ale jak Ci sie dobrze pracuje w takim zestawie to rób tak. Chcialbym cos innego zobaczyc w Twoim wykonaniu ( w sensie tematu )... Postuj i pracuj. Pozdro!
Gość magilla Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 cosik takiego nowego zapraszam do udzielania porad
ManiakS Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Prace w pierwszym poście rewelka. Te ostatnie też całkiem przyjemne. Pozdrawiam i czekam na następne.
Gość magilla Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 cos innego co zwykle rysowalem..zmieniona kolorystyka i styl
mrkrzysiek Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 stateczek z 16 postu piękny ta z 19 super kolorystyka i fajny concept jak na to patrze mam ochotę wymodelować coś podobnego :) ostatnia fajny kartoon to takie Euro 2350 roku:)
Dann.G Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 ten statek ze smokiem - fajna kolorystyka, osobiscie wywalilbym smoka a stateczek zrobil jakos w bardziej dynamicznej perspektywie
Pussik Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Łoooo, pierwsza najlepsza. Ten statek na morzu .. co za konstrasty! ;o
Rekomendowane odpowiedzi